| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 2216  [Dalších 1286 >>]
mikinka77+K+K+Filípek 28268
12.4.2009 9:45:20
Martinko, Kryštůfek je fakt zlatíčko nádhernéééé!! ~s~~m~~p~
Ještě jednou moc gratuluji ~x~~z~~m~~s~
A s Matyáškem si jsou fakt hroooozně podobní ~R^~s~
Neměli jste po ruce kopírák??? ~t~~t~~t~~t~
Broňa, 2 špunti 53006
11.4.2009 20:10:26
Jééé Marti,

to je brouček zlatý ~s~
No s Matyáškem jsou fakt úžasně podobní!
LenkaMi.+2 32279
11.4.2009 7:27:59
Ahojky,

Marti ještě jednou moc gratuluju a těším se na fotečky~x~~b~. U nás na červnu už taky máme první miminka~m~, dvojčátka.

Jinak vám jdu popřát krásné velikonoce~x~. My jedeme k rodičům na vysočinu, už s etěšm, večer máme v plánu opéct buřty a zítra slavíme ségřiny narozeniny~w~~v~.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
10.4.2009 15:19:53
jsme doma. tak nas dnesk pustili, malej krasne saje, tak je sikulka, sice ho asi sem tam poboliva brisko, ale jinak je to ok. Malej MAtynek si brasku moc chvali, je to pekne miminko, porad ho chce obskakovat, podavat mu dudlik, nosi mi plinecky a pomocnik velky. Byl rad, ze je doma, jen to asi bude dost narocne, protoze Maty je hodne hlucny a docela mi pripada, ze to nekdy dela na schval. no uvidime co a jak. jeste je do pondeli u nasich a tak mame volno a tak potom to hned na ostro zkloubit ze skolkou.
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
10.4.2009 9:01:21
Alčo,tak doufám,že to nejhorší už je za námi,už se jí to pěkně hojí,dneska do rána se nové neudělaly~R^,ale pořád je úplně všude,hlavně ta pipinka jí svědí a škrábe si to,i v noci~Rv,ale včera už jsem volala doktorce,že jí fenistil nepomáhá,že spí do rána 4 hodiny a přez den usne na hodinku,~n~,tak jsem jí na noc místo fenistilu měla dát Dithiaden a usnula jak špalek ve 20hodin v vzbudila se ráno v 8 hodin~b~,takže super,sice v noci trochu kňourala,měla i 38,5 tak jsem jí musela dát paralen~q~,ale doufám,že už bude klid~d~
Broňa, 2 špunti 53006
9.4.2009 21:37:46
Ahoj,

Petro, to je mi Natálky fakt líto, ale snad už to nejhorší máte za sebou....

Holky, nevíte náhodou, jestli se vyřábějí mikrovlnky s levým otevíráním? Všude nacházím jen otevírání pravé. Potřebuji ji do pravého rohu kuchyně....
Alč@ 29602
9.4.2009 19:57:27
Petruško chudák Natálka.
Terinka jich taky měla mraky. I na pulince. To bylo fakt ošklivý a bolelo jí to.
Mazala jsem genciálkou - to jí trochu pomáhalo.

Vydržte holky - to nejhorší už máte za sebou.
Už bude lépe. ~m~
Romcinka & V+N 27695
9.4.2009 13:13:46
Ahojky holky jen vám jdu popřát krásné velikonoce~z~~z~~x~

Mějte se krásně já balím dítka k babičce a ovíkendu jedem za nimi.pappa~s~:-)
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
9.4.2009 8:28:57
Ahoj holky,tak dneska to byla nos,to jsem ještě nezažila,do 22 jsem si dělala nehty a jak jsem vlezla do postele,tak jako na potvoru začala Natálka kňourat,jak jí všechno svědí a brečela a brečela a brečela až do půl 3 do rána,~Rv,vůbec jsme se nevyspaly~q~,a ráno vstávala v půl 7~o~,a už je osypaná úplně všude,chudínka moje malinká,Štěpánek je měl veliký,ale pár a ona má krupičky a úplně všude,hrozně jí svědí pipinka a celou noc plakala a pořád se jí snažila škrábat~n~~n~~n~
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 2216  [Dalších 1286 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.