Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
8.4.2009 12:39:49
Ahojky,
holky, díky za rady. Dnes už radši nečůrá vůbec, bojí se, no jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží. Mastičku na oči doma nějakou mám, tak to zkusím.... Lendul s tím čuměním dobrý ![]() , přesně můj názor ![]() Kdyby sakra dal ten manžel aspoň teď pokoj ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
8.4.2009 11:13:09
broňo
Tedíkovi st tam udělaly takový bílý flíčky , tak mu to doktorka vymačkávala , no děs a hrúza . a taky mu to rovnou odtrhla . Tak jsme taky čúrali do vody , heřmánek a dala nám na to mastičku opthalmo framikoin ??? sakra já už to asi vyhodila ale určo to tak bylo , je to mastička na oči !!! ( aspoň je vidět čim ty chlapy čuměj) ![]() ![]() ![]() prý se to líp aplikuje jak tam je ten "sosáček" tak jsem mu tam po každym čúrání trošku vytlačila a pohoda tak držim palečky ![]() ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
8.4.2009 9:19:11
Ahoj ALi,tak to doufám,že to budeme mít brzy za sebou,dneska je to 3.den a Natálka se do rána osypala úplně celá
,do rána jsme nespaly,mrskala sebou celou noc ,asi jí to chudinku svědilo ,dala jsem jí fenistil kapky,tak byl klid tak na 4 hodiny a pak plakala a kroutila se znovu ,tak ráno vstávala až v 8:45 ,jindy vstáváme v půl 7,namazala jsem jí a zatím snídá a dobrý .Štěpánkovi taky ty veliký ještě zůstaly,má jich docela dost,jsem na to zvědavá ,Natálka má veliký jen 2,jeden na boku a jeden ve vláskách,tak uvidíme,snad už jich víc mít nebude![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
8.4.2009 7:49:42
Martinko - tak to byla rychlovka
![]() super,že je vše ok - už se těším na fotečky. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
8.4.2009 7:49:13
Ahoj Petruško - no trvalo určo tak 5-6 dní než se přestali tvořit nové.
A pak bych řekla něco kolem měsíce než zmizeli ty poslední veliké. a jizvičky má Verunka ještě teď. Terinka naštestí ne. Ta neměla ty velikánský. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
7.4.2009 22:03:08
Marti, hezký porod
![]() Broňo, Vojtíškovi to taky přetáhli a malinko mu tekla krev. Koupali jsme v heřmánku, ale snad jen ten den a čůral do vody, protože ho to jinak bolelo. A teď už dobrý, přetahujeme jednou denně při koupání a docela to jde. Stejně to nemá ale úplně odlepené, tak snad časem se to samo uvolní... Já teda doufám. |
|
|
7.4.2009 21:29:20
Ahojky,
Marti, tak to byl teda fofr, ještě jednou moc gratuluju ke Kryštůfkovi.A živě si pamatuju, jak v břeclavské nemocnici bylo šíleně přetopeno.... A co na něj říká Maty? Asi ho moc nezajímá, co ![]() Holky, dnes mám hrozný zážitek. Dětská nás poslala na urologii zkontrolovat předkožku a než jsem se nadála, doktor mu ji celou stáhl, měl ji přilepenou asi tak způlky. Dany samozřejmě řval jak tur, mně se udělalo úplně zle a musela jsem si dát nohy nahoru....no a teď jsme to s manželem večer museli dělat znova, prý každý den dvakrát a koupat v heřmánku. No ale když to dělal doktor, měl tam trošičku krve, teď večer s manželem taky, já sakra nevím, jestli mu spíš neubližuju ![]() Co myslíte, nemám to ještě nemazat nějakou mastičkou, ať se to mezitím nepřilepí? Doktor nic neříkal.... |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
7.4.2009 20:02:56
Tak už je Natálka pupínkatá úplně všude,nejvíc jí to chudínku svědí na "pipince"
,ale je statečná,neškrábe se ,jen je hrozné hledat ty neštovice v těch jejich dlouhých vláskách .Alčo,kdy se začaly holkám pupínky vyloupávat??? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
7.4.2009 18:27:14
Ahoj holky. Velike diky za gratulace. Mam na chvilku pripojeni z mobilu, ale silene to trva. Krystufek je zatim zlaticko, spinka, papa a haja. Je to obrazek milovany. A cely Matyasek. Miffi fotku poslu, jen musim od lukase. Me to tady nejede. Nevim procpak. Jinak je tady desny vedro a maly ma alergii na teplo a slunicko. Ta ma pusinku plnou pupinku. Jinak porod dobry, od zavedeni tabletky do konce 3 h. A to jsem malem rodila na vysetrovne. Maly byl na ani 2 zatlaceni venku, bez poraneni atd. Tak super. Jen tatka o ten okamzik prisel, odskocil si pro piti+a+jaky+to+byl+fofr,+tak+nedosel+vcas.+Nikdo+nevedel+ze+pujdu+tak+rychle+rodit.+
|
|
|
6.4.2009 21:45:11
Ahoj,
Marti, také gratuluju k miminku. Vybrali jste krásné jméno , hledám nějakou inspiraci ![]() Já se snad už začínám také těšit. Ještě jsem sice nekoupila ani jednu věcičku , ale od tohoto týdne konečně marodím, tak ted už bude více času...Taky finišujem s domečkem, musíme se nastěhovat, než se prcek narodí, no ale bude to teda hrozný holobyt... Miki, vy už bydlíte? Hoď nějakou inspiraci. My máme zatím hotovou koupelnu, záchody a dlažbu v kuchyni a chodbě, teď nás čeká kuchyně. No a konečně mám vybraný digitální foťáček, tak pak Vám trochu poreferuju.... Jinak Peti buď ráda, že budete mít neštovice za sebou, já bych je teď také brala. A Dančo, z toho jídla si nic nedělej, Daniel obědvá ve školce pořádně pouze ve středu - je sladké ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.