Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.4.2009 15:52:51
veliká gratulace !!!!!!
![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.4.2009 15:52:21
Jmenuji se Kryštof Jan a narodil jsem se dnes ve 14.50. Mám 3950g a 53cm.
oba dva jsme v pořádku. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.4.2009 11:05:41
Petruško tak přece.
Tak držíme palečky ať je máte brzo za sebou. Už pak budete mít klid. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
6.4.2009 9:46:21
Tak hlásím,že Natálka se do rána osypala a má neštovice
![]() ![]() přesně po 14 dnech po Štěpánkovi,takže super![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
5.4.2009 15:44:40
AHoj!!
MInulý týden jsem měla docela kalup a zapomněla jsem napsat, že na Palmovku nedorazím, jsme v Krkonoších. Myslela jsem, že je minulý týden, ja byl KUba nemocný, ale on vlastně nemocný není- v pondělí přišly výsledy z krve a je alergik. Ale já jsem si to i myslela.. ![]() Marti, moc držím palce a taky jsem napnutá, co to bude a kdy to bude! ![]() |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
5.4.2009 14:15:59
Ahojte kočenky, jdu zas po čase najuknout - co nového a táááák
![]() U nás vše při starém, byli jsme na zápise do školky - tak teď jen čekáme, jestli Berušku vezmou nebo ne....no moc nadějí si nedávám...když je 2006 a má mámu na rodičáku ![]() Ale zatím chodí 2x na dopoledne do miniškoličky a je tam děsně spokojená, tak bych jí to přála, aby jí do té školky od září vzali ![]() Sebulka je miláček, děsný smíšek, plazí se nám a vymetá - po celém bytě a mohutně všechno zkoumá a montuje ![]() Má necelých 11 kg a už mu bude 9 měsíců, šííííleně to letíííí![]() Omrkla jsem krásné fotečky ![]() Vojtíšek jako lyžař - super a Barunka se nějako změnila, mám ten pocit, že jsem jí tu naposledy zahlédla tmavovlasou ...ale je moc krásná, to joooo![]() Babulka je teda fakt už kusanec a také krásná blondýnečka a Tedíkovi - velkému bráchovi to sekne - jako vždy ![]() Martinko, držím moc pěsti - ať máš porod rychlý a bezproblémový fakt jsem napnutá - co to bude![]() Dando, Beruška mi také špatně papá Má jen svoje osvěčená jídla a nového prostě nic neochutná a sladká jídla také nejí![]() Tak třeba dneska byly noky se sýrovou omáčkou a kuř. prsíčkama....ještě to neměla - chvíli se v tom rýpala a pak si šla vzít rohlík s máslem....no co nadělám ![]() ![]() Katko, no to je hrůza s tou kamarádkou - jak holčičce dr. zlomil nohu ...je toto vůbec možné? To musí být ras....fakt žaloba málo![]() Jo a kdo tu vlastně všechno čeká miminko? Martinka, Míša, Broňa......ještě někdo? ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
4.4.2009 20:29:49
ZÍTŘEJŠÍ TVOŘIVÝ VELIKONOČNÍ SRAZÍK NA PALMOVCE...
JEN POZOR ZMĚNA HODINY...AŽ OD 14 HOD..... MARTI, tak miminku trochu pomožte a domluvte!!! ![]() přeji rychlý a brzký porod!!! my jsme celé dny venku, už jsme odzimovali letní kuchyň a je to paráda!!! dnes tvoříme domácí vinné klobásky.... no už aby děti všem spinkali....a můžem si dát sklenku.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
4.4.2009 10:46:33
zatim bez mimi.
chodim na monitory, prenasim uz 6 den a pokud do pondelka neporodim, tak jdu na vyvolani, tak na me myslite o půl 8 rano. No tak uvidime co a jak. dneska mi dr odtrhla i vak a blany, tak by se to mohlo i spustit samo. tak jen doufam a dnesk tak pekne datum ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
3.4.2009 16:46:56
Ahojky
teda u nás byla noc ![]() ![]() betinka dostala ňákej záchvat , chudinka nemohla dýchat a pak chrchlala , no děs . dr. mi dneska řekla že má ňákou zúženou trubici a že se to občas stává malejm dětem ale dneska už by to mělo být prý dobrý - ale dala nám ňáký čípky kdyby se to vrátilo.už se těšíme s Tedíkem na neděli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.