Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka. | 13699 |
|
|
3.4.2009 9:28:18
Péťo u nás je taky nádherně a už se chystáme ven.
Včera jsme byli odpoledne na výletě a bylo to super ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
3.4.2009 9:26:58
Umli, jo jo, to je kamarádka Wendy od Vás z prosinčátek.
Taky je z Černošic ![]() Bohužel natrefili na blbýho doktora. My jsme jezdili s Daníkem na RHB do Centra léčebné rehabilitace na Pankrác a nemohli jsme si to tam vynachválit ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
3.4.2009 8:45:51
Ahoj holky,tak dnes Štěpánka doktorka uznala zdravým a v pondělí šupajdí do školy,až na pár pupínků po těle už je vyloupaný,takže super
![]() ![]() ![]() Natálka neštovice nechytla,tedy zatím,tak uvidíme,jestli se to projeví později ![]() ![]() ![]() U nás je nádherně,takže jsme vytáhly hračky na písek,houpačku,nové šňůry na věšení prádla venku a jsme od rána venku i s pejskem na zahrádce ![]() ![]() ![]() Co ta Martinka? Už má mimi??? ![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
2.4.2009 20:28:13
Ahoj,
Katko, to s tou nožičkou se stalo holce od nás z prosinčátek. Ty jí znáš? Je to fakt šílený. Jsem v šoku. Včera jsem byla s Barunkou taky na RHB, tak jsem to hned fyzioterapeutce říkala a nebylo mi při tom cvičení moc dobře. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
2.4.2009 14:10:40
Alči jo ???
ještě mi nepsala , ale když to říkáš ![]() ![]() tak babetka je bez teplot , ale protivná :o( tak si myslím že to je ňákej zub ![]() ![]() porád tam něco rve a vzteká se a při usínání pobrekává chdinka moje malá. koukám že se mi tam neukázal ani jeden obrázek ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.4.2009 13:13:45
nakukuji.
Lendulko tak Ty mi povezeš v neděli dortík jo. TO teda Renča pěkně riskuje,když si myslí že jí ho nesním ![]() ![]() .. Jinak Terinka ve školce dobrý. Prohlo pár slziček,ale v pohodě. Když jsem přišla smála se s dětma,malovala si. A zítra prý jde zase - že děti budou čekat ![]() .. katko to je hrozný. To je nejen na tretsní oznámení,ale ještě mu dát jednu do zubů. proboha co dělal? |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
2.4.2009 13:03:46
katko tak to je mazec
![]() ![]() A co marťa , ani se nepřišla nahlásit ![]() Marti ???? že by ?? nebo pořád??![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
2.4.2009 10:36:18
...jen nakukuju, jsem hotová.
Kamarádka má 3 měsíční holčičku a Dr. je poslala na rehabillitace, že se jí zdálo, že málo zvedá hlavu a doktro jí zlomil nohu!!! Tak budou podávat trestní oznámení To je síla, co?Jinak u nás je zápis do školky až 6.května, tak jsem zvědavá, jak dopadneme. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
2.4.2009 8:38:56
Ahojky,
přidávám se k Alče, Carmen byla fakt povedená . Kdo nebyl, fakt doporučuju![]() . S holkama jsem moc napokecala, než jsem udala Tobíka, už bylo těsně před muzikálem, ale aspoň jsem je viděla .Sourozenecké fotky úžasné ![]() , Babu už je teda velká holka. To koukám, ak vyrostla. Dando, mně Tobík ve školce jí tak, že se až stydím, vypadá to, že mu doma nedáme najíst, přidává si, sežere, na co přijde , zatímco holčičkám tam jogurt půlí, on ho sní celý, ještě 2 chleby a jablko...No každé dítko je jiné, třeba se to ještě zlomí. Ale určitě bych ji nenutila, jen se víc zasekne. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.4.2009 8:32:03
tak Terinka je ve školce.
Absolutně vše v pohodě - ani mi nedala pusu a vletěla mezi děti si hrát. Jdu pro ní za dvě hodky. tak uvidíme zda pak neplakala. Ale,nevypadala že by se jí chtělo stýskat. já si vypiji kávičku a jdu se vrhnout na uklid. Jak hlídá tatínek - vypadá to tu jak po boji. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.