Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.4.2009 7:09:21
Tak včera to bylo naprosto užasný
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak večeře u Mrtvého ptáka(už víme podle čeho to pojmenovali - podle "mrtvé" obsluhy ) - tak i Muzikál.Lucka byla v roli Carmen prostě dokonalá. Seděli jsme v loži - vyfasovali šampáno a tak bylo veselo. potom jsme šli ještě na sklenku - no prostě se to maximálně povedlo. Jíto - díky za organizaci ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.4.2009 7:07:12
Dančo - Verča ve školce taky moc nejí.
A když byla malá tak už vůbec ne - a co vím tak to řeší hodně maminek,že děti nechtějí jíst. Takže u nás to vypadá tak,že vyzvedává Verču každý den po obědě - ale,doma vždy jí oběd s námi. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
1.4.2009 21:51:26
Jo a Martino, koukej už porodit
![]() Budu na vás myslet ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
1.4.2009 21:46:38
Ahojky!!!
Jééé batolátka pěkně povyrostla, holčičky jsou kráááásné ![]() a taky kráásnej sourozeneckej páreček ![]() Alčo, to je fajn, že už máte za sebou první den ve školce. Držím palcem, ať z toho nic nevyleze! Dneska jsem byla na zápisu pro přihlášku a za 14dní mám odevzdat. Tak jsem zvědavá, jestli jí přijmou hmm Holky, nemáte zkušenosti se starším dítětem, které už chodilo do školky hlavně s jídlem. Mám pořád problém s jídlem tedy s obědem. Ve školce učitelka mi svěřila, že Angy často nejí oběd a málokdy jedla hlavně dobrou oběd, která jí chutnala. Ale většinou odmítala jíst Rekla jsem učitelce, pokud oběd nechtěla, tak by mohla zkusit trošku nutit, ale marně, jakmile jí nutila tak přes celou školou pořvála vzteky a řekla ne a ani prostě neochutnala ![]() tak prostě učitelka na ni nechala bejt. Je prostě tvrdohlavá, několikrát jsem jí vysvětlila at se má ochutnat, třeba bude chutnat, ale marně. Je fakt tvrdohlavá ![]() Tak nevím rady co mám dělat, aby konečně pochopila a jedla pořádně ve školce. Doma bez problému obědvá, ona nemá ráda sladké obědy jako jsou buchty s povidly, vdolky, buchtičky na pudinkové polevě atd.. A jak dlouho to bude trvat než konečně se pořádně nají??? Nebo alespon víc jíst než ted. Chtěla bych, aby Angy v běžném školce od září už normálně jedla bez problému, žádné odmítání atd. ~w ~ Myslíte, že do sprna má ještě dost času a rychle se to změní???Jo a už konečně mi dorazila RP z března |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
1.4.2009 15:15:43
alči chudák Terinka , no snad na ní nic neleze
U nás už to vypadá líp, Babetka už měla je 37 a tedík byl bez teplot , ale zase začal kašlat . Tak doufám že to do neděle bude dobrý , a budeme moct přijet na Palmovku tvořit . vymyslela jsem i jiný uplatnění tak jsme si si udělala zkušební vzorek :o)) no co vám budu povídat , jsem holka šikovná ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
1.4.2009 10:35:34
My máme za sebou 1.poloden ve školce.
no nic moc. Terinka špatně spala. V noci byla vzhůru a ráno se jí nechtělo vstávat. Hrozně plakala. I celou cestu do školky. no,ale tam si pak chvíli hrála. A šla si malovat ke stolečku a tam si opřela hlavu o stůl a usnula. A spala ještě když jsem přišla. Takže jsem si jí odnesla domů a ještě leží. Uvidíme co zítra. Snad na ní něco neleze. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
1.4.2009 10:33:29
koukám,že Martinka pořád celá.
Myslím na Tebe. Lendulko - páni. Babatka vyrostla. To snad ani není možný jak to letí. Umlinko - Barborka už je taky slečna. A Vojtovi to moc sluší na lyžích. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
1.4.2009 9:09:21
jsem porad cela, tak duben nam to jisti, jen nevim ktery datum si mrne vybralo.ach joooooooooo.
Fotecky jsou super, Babu je nadherna kouelna a Barunka to same. A lyzar bomba a Tedik je porad stejny. ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
1.4.2009 0:27:50
Lendul, taky jsi po tom chlapečkovi tak ulítlá na šatičky?
![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
1.4.2009 0:27:02
Holky, to jsou úžasné fotky! Barunka je krásná princeznička, Babetka už fakt veliká holka s krásnýma zoubkama, Vojtíšek bourák, super lyžař, a Tadulka mi připadá nějaký veliký, působí starším dojmem. No prostě všem dětičkám to moc sluší!!!
Fičím spát, Klárka včera vstávala 8x Doteď jsem dodělávala fotoknihu, ufff... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.