| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 2216  [Dalších 1236 >>]
Alč@ 29602
2.4.2009 7:09:21
Tak včera to bylo naprosto užasný ~R^~R^~R^~R^~R^

jak večeře u Mrtvého ptáka(už víme podle čeho to pojmenovali - podle "mrtvé" obsluhy ~t~) - tak i Muzikál.
Lucka byla v roli Carmen prostě dokonalá. Seděli jsme v loži - vyfasovali šampáno a tak bylo veselo.

potom jsme šli ještě na sklenku - no prostě se to maximálně povedlo.

Jíto - díky za organizaci ~R^~R^
Alč@ 29602
2.4.2009 7:07:12
Dančo - Verča ve školce taky moc nejí.
A když byla malá tak už vůbec ne - a co vím tak to řeší hodně maminek,že děti nechtějí jíst.

Takže u nás to vypadá tak,že vyzvedává Verču každý den po obědě - ale,doma vždy jí oběd s námi.
Danda*Angelička(01/06) 38176
1.4.2009 21:51:26
Jo a Martino, koukej už porodit ~t~~t~ Budu na vás myslet ~;)
Danda*Angelička(01/06) 38176
1.4.2009 21:46:38
Ahojky!!!

Jééé batolátka pěkně povyrostla, holčičky jsou kráááásné ~R^~s~ a taky kráásnej sourozeneckej páreček ~R^

Alčo, to je fajn, že už máte za sebou první den ve školce. Držím palcem, ať z toho nic nevyleze!

Dneska jsem byla na zápisu pro přihlášku a za 14dní mám odevzdat. Tak jsem zvědavá, jestli jí přijmou hmm ~d~

Holky, nemáte zkušenosti se starším dítětem, které už chodilo do školky hlavně s jídlem. Mám pořád problém s jídlem tedy s obědem. Ve školce učitelka mi svěřila, že Angy často nejí oběd a málokdy jedla hlavně dobrou oběd, která jí chutnala. Ale většinou odmítala jíst ~q~ Rekla jsem učitelce, pokud oběd nechtěla, tak by mohla zkusit trošku nutit, ale marně, jakmile jí nutila tak přes celou školou pořvála vzteky a řekla ne a ani prostě neochutnala ~a~ ~q~~o~ tak prostě učitelka na ni nechala bejt. Je prostě tvrdohlavá, několikrát jsem jí vysvětlila at se má ochutnat, třeba bude chutnat, ale marně. Je fakt tvrdohlavá ~q~~;(( Tak nevím rady co mám dělat, aby konečně pochopila a jedla pořádně ve školce. Doma bez problému obědvá, ona nemá ráda sladké obědy jako jsou buchty s povidly, vdolky, buchtičky na pudinkové polevě atd..~a~ A jak dlouho to bude trvat než konečně se pořádně nají??? Nebo alespon víc jíst než ted. Chtěla bych, aby Angy v běžném školce od září už normálně jedla bez problému, žádné odmítání atd. ~w ~d~~ Myslíte, že do sprna má ještě dost času a rychle se to změní???

Jo a už konečně mi dorazila RP z března ~l~
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
1.4.2009 15:15:43
alči chudák Terinka , no snad na ní nic neleze
U nás už to vypadá líp, Babetka už měla je 37 a tedík byl bez teplot , ale zase začal kašlat .
Tak doufám že to do neděle bude dobrý , a budeme moct přijet na Palmovku tvořit .
vymyslela jsem i jiný uplatnění tak jsme si
si udělala zkušební vzorek :o))
no co vám budu povídat , jsem holka šikovná ~t~~t~
Alč@ 29602
1.4.2009 10:35:34
My máme za sebou 1.poloden ve školce.

no nic moc.
Terinka špatně spala. V noci byla vzhůru a ráno se jí nechtělo vstávat.
Hrozně plakala. I celou cestu do školky.

no,ale tam si pak chvíli hrála.
A šla si malovat ke stolečku a tam si opřela hlavu o stůl a usnula.
A spala ještě když jsem přišla. Takže jsem si jí odnesla domů a ještě leží.

Uvidíme co zítra.
Snad na ní něco neleze.
Alč@ 29602
1.4.2009 10:33:29
koukám,že Martinka pořád celá.
Myslím na Tebe.

Lendulko - páni. Babatka vyrostla.
To snad ani není možný jak to letí.

Umlinko - Barborka už je taky slečna.
A Vojtovi to moc sluší na lyžích.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
1.4.2009 9:09:21
jsem porad cela, tak duben nam to jisti, jen nevim ktery datum si mrne vybralo.ach joooooooooo.

Fotecky jsou super, Babu je nadherna kouelna a Barunka to same. A lyzar bomba a Tedik je porad stejny. ~x~
Katuška & 2 pajtašci 31030
1.4.2009 0:27:50
Lendul, taky jsi po tom chlapečkovi tak ulítlá na šatičky? ~j~ ~m~
Katuška & 2 pajtašci 31030
1.4.2009 0:27:02
Holky, to jsou úžasné fotky! Barunka je krásná princeznička, Babetka už fakt veliká holka s krásnýma zoubkama, Vojtíšek bourák, super lyžař, a Tadulka mi připadá nějaký veliký, působí starším dojmem. No prostě všem dětičkám to moc sluší!!!
Fičím spát, Klárka včera vstávala 8x ~:( Doteď jsem dodělávala fotoknihu, ufff...
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 2216  [Dalších 1236 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.