| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 21679  [Dalších 21519 >>]
HanaV 36159

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fotky do tabulky

29.8.2006 21:27:26
Holky, od kdy vlastně můžu Marjánku posadit do sporťáku? Až bude úplně sama sedět, nebo už když si začne sedat? Za chvíli mi vyroste z korbičky...
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: Re: fotky do tabulky

29.8.2006 20:27:46
Hani dík a dobrou :o))
HanaV 36159

Re: Re: Re: Re: fotky do tabulky

29.8.2006 20:16:40
Zendysko, klidně ti to tam zapíšu. Já tvojí Marušku sleduju, když jsou holčiny stejně staré a narodily se téměř stejně velké a těžké. Je to fakt zajímavé:-).

Myskalei, některé holky ho tady mají, určitě ti poradí.
HanaV 36159

Re: Re: Re: Re: fotky do tabulky

29.8.2006 20:16:20
Zendysko, klidně ti to tam zapíšu. Já tvojí Marušku sleduju, když jsou holčiny stejně staré a narodily se téměř stejně velké a těžké. Je to fakt zajímavé:-).

Myskalei, některé holky ho tady mají, určitě ti poradí.
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: fotky do tabulky

29.8.2006 20:01:46
No vidíš, my pijeme denně kolem 800 - 1000 ml po 2 hod. cca 80 - 100 víc si nevezme. A taky jsme přibraly necelý kilo, já bych řekla, že jsou na tom naše Marjánky uplně stejně, akorát ta moje je delší. A to každá dlabe úplně jinak.

Zapisuješ do tabulky ty, nebo Leňuli ?
myskalei 44484

Kočárek Jané Slalom Pro

29.8.2006 19:52:06
Dobrý večer. Přišla jsem poprosit o radu. Mám taky stejně staré mimi jako vy. A jsem tichý čtenář vaší diskuse, nemám totiž moc času, abych přispívala. Ale doufám, že mi poradíte a řeknete svůj názor. Máme s manželem možnost koupit půl roku starý kočárek Jané Slalom Pro - jen sporťák s celou výbavou. Máte některá s tímto kočárkem nějaké zkušenosti?
Předem děkuji za odpovědi. Lenka
HanaV 36159

Re: Re: fotky do tabulky

29.8.2006 19:32:37
Zendysko, koukla jsem do záznamů a 4.8. posnídala dokonce 360:o). Jinak standardně si 300 dopřává k snídani. Přikrmovat zatím nepotřebujeme, za měsíc přibrala skoro kilo, ale MM jí stále stačí, pije tak 1200 denně. Takže začnu až za měsíc.
To jsem zvědavá, jestli se Márince taky na bříšku zalíbí. Ze zad na bříško se ještě neotáčí, tak otočku naopak se to podle fakt naučila jen proto, aby se koníkům vyhnula. Mám pocit, že nejdřív by mělo dítko jít ze zad na bříško?

Jitka & Ondrášek 47486

Re: fotky do tabulky

29.8.2006 18:55:46
Ahoj holky, tak se mi zdá, že ty dny mají míň a míň hodin, sotva vás stačím dočítat. Dnes jsme venku pěkně zmokli a zima byla jako v říjnu.

Dnešní mrkvička, co měl Ondrášek k obědu, skončila na zdi, tak krásně ji všude kolem sebe rozprskal, až jsem dostala záchvat smíchu. Jenže při uklízení mne ten smích přešel:-((.

Zítra jdeme na 5-ti měsíční prohlídku a asi taky očkování, ale o tom Dr minule nemluvila, tak nevím. Doufám že zase zmoknem, jako tradičně, když jdeme na KO.

Petruš, tak si nech udělat do toho fusaku díry na ty pásy, šikovná švadlenka to zvládne. Taky jsem je tam dělala a docela v poho, ani to není vidět, protože je kožíškový.

Káča * Mája 28.3. 41618

fotky do tabulky

29.8.2006 18:39:45
Dalido, tak jsem do albíčka vložila ty fotky a pak jsem koukala, že už jsi tam nějaký dala. Ale tyhle těm měsícům odpovídají víc a navíc jsou všechny naležato, pak to v tý tabulce vypadá líp. Tak jestli ti to nebude moc vadit a půjde to opravit, tak to bude lepší a jestli ne, tak neva. Dík :o))
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: re

29.8.2006 18:29:53
Hani Maruška nikdy nepásla, vždycky to byl boj. Dala jsem jí na bříško, vydržela cca 10 sec a pak dala ruce dozadu k tělu, ryla nosem v podložce a řvala jak tur. Od tý doby co se otáčí na bříško sama ( asi 14 dní ) vydrží pást i půl hodiny.

Ještě pořád Marjánka baští 340 ? a už přikrmuješ ?
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 21679  [Dalších 21519 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.