| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 42823  [Dalších 42713 >>]
dirty+tobík 4/06+sebík 4/09 33455

Re: Hádanka

7.10.2008 15:59:56
čau holky, vy teda kecáte :)
tanickaa 42142

7.10.2008 15:42:01
Ahoj holky, děkujeme moooc za přání k svátku, jste hodné :-) Apolenka byla v idnes spokojená, odpovědi jsou fakt dobrý :-D
Jája,5+1 36971

Re: Apolenka on-line :-)

7.10.2008 14:27:02
Omlouvám se,blbne mi mezerník~k~
Jája,5+1 36971

Re: Apolenka on-line :-)

7.10.2008 14:22:23
Ješti,tak se mrkni do MF v pátek.Budou tam brněnští prvňáčci~:-D Adama na jdeš na ZŠ Svážná,1.B

Justýnce všechnonejlepší k dnešnímu svátku~s~
Ješťa+3 33814

Apolenka on-line :-)

7.10.2008 13:35:29
Táni, snad nevadí, když sem hodím odkaz na ten rozhovor s prvňáčky včetně Apolenky:
http://zpravy.idnes.cz/na-prazdniny-se-moc-tesime-rekli-razantne-prvnacci-z-brna-on-line-pxb-/brno.asp?c=A081006_1061269_brno_luv
Ješťa+3 33814

7.10.2008 13:10:17
Evi, to je určitě daný tím, že má sestru, že? U nás je to obráceně, Kristýnka si strašně ráda hraje s Jáchymkovými autíčky, panenku máme jednu, ale ještě ji nezajímá, to přijde nejspíš časem.
Ješťa+3 33814

7.10.2008 13:07:06
Táni, pardon, zaměnila jsem Justýnku za Apolenku.
Ješťa+3 33814

7.10.2008 13:05:59
Táni, tak je to Justýnka - já jsem totiž během oběda četla přílohu Brno MF DNES (je to můj rituál, když děti usnou - oběd+noviny) a všimla jsem si na fotce Apolenky, asi bych ji nepoznala, kdybys nám sem včera nehodila aktuální foto :-) Jsem moc zvědavá, jak probíhal ten jejich on-line rozhovor - ale hlavně asi odpovídali na otázky ústně a někdo to psal do PC, co?

Leni, já jsem zase včera nakonec koupila Kristýnce v C&A růžovou zimní čepici, sáhla jsem původně po béžovou-červené, ale pak tu růžovou zkoušela jedna maminka své holčičce a ta holčička byla najednou taková něžná a krásná, že jsem tu růžovou vzala taky a rozhodla se, že to Kristýnce pro jednou dopřeju, aby mi taky zněžněla před očima :-)

Dneska jsme byli u našeho nového pediatra - fousatého chlapiska :-) Jáchyma si úplně získal, protože má v ordinaci dvě velikááááánský letadla a kromě toho Jáchymek dostal malinkou formuli, obrázek a nálepky bacilů :-) A před ordinací, která je v rod. domku, má v zahradě pan doktor prolízačku se skluzavkou, tak to bylo něco pro Jáchyma.

Jak tu píšete o potvůrách chlupatých apod. - u nás je taky často legrace, hlavně áchymovi průpovídky adresované Kristýnce mě dostávají (a někdy i poučí, protože v jeho tónu i obsahu sdělení zcela jasně poznávám sebe). Jáchym je ale nejkouzelnější, když si hraje a u toho si zpívá - u nás vede "pes otnem, pes otnem - nebude plšet, nezmotnem - zmoTneme, zmotneme - na suníčku zase ušneme - kam toníčky pojedeme - na luka - až tutačta zatutá."

Teri, já myslím, že Lenka určitě ví, proč to má se spaním holek zrovna tak ;-)

Na Lim taky moc myslím, ale má určitě právo si nechat své starosti pro sebe, pokud je tu nechce zveřejňovat, je pravda, že sem bohužel nekoukáme jen my, co přispíváme, jako to máte asi na Skypu.
Evickaaa 28584

7.10.2008 12:36:59
ahoj holky
tak Adámek chtěl dneska spinkat po obídku.Já s radostí s nim utíkala a on fakt spinká....tak doufám,že na něj nic neleze...

Leni teda Terka je taky správná rozumbrada.To potvoro chlupatá mě fakt dostalo :-)
U Nás se kouká na princezny.Adámek je všechny rozezná a nejvíc má rád Popelku.Vidí to prostě u Káji.Petr na nervy,že je fakt jako holka...no,ale už začíná být trochu jako kluk.Včera z něj vypadlo,že by chtěl velkou lod od ježíška :-)a už ho berou i ty autáky s mašinkama víc.Panenky,ale taky u nás stále bodujou

velká gratulace Justýnce k dnešnímu svátku

*Owls* 35567

7.10.2008 11:09:58
Ahoj:-)

Jsme zpět ze cvičení, ale řeknu vám... Venku je hnusně, že by psa nevyhnal!~Rv Tedy z mého pohledu. Báře se déšť líbí. Ze cvička chtěla ještě do obchůdku pro koblihu. Výsledek je ten, že ona došla celkem suchá (osvítilo mě něco a vzala jsem jí pláštěnku) a já jsem došla totálně durch~;((

Teď to tu musím trošku pofackovat a odpoledne jedeme za babičkou do nemocnice. Měla jsem si jet k mámě pro psa, ale ta mi řekla, že si ho ještě nechá. Jsem ráda. Jsou to jen starosti (kočky a pes..). venčení mi nevadí.

Bára čučí na Ferdu a já bych nejraději spala. Pomalu ale jistě se dostavuje mrcha. Bolí mě břicho. To se to tak někdy sejde...

Mějte se pěkně. Takové plky, co tu píšu... Raději nečíst~;)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 42823  [Dalších 42713 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.