| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
Re: Hádanka7.10.2008 10:05:13
Uff, tak jsem se ted dozvěděla, že asi zítra mi přijedou 4 chlapi do baráku. Budou dodělavat zateplení a nahodí fasádu, ale bez fajnovky. Na tu zatím nemáme.
|
|
|
Re: Hádanka7.10.2008 8:54:16
Dobré ránko,
já jsem hrozná v těch pokládání otázek. Zase jsem to špatně definovala. Tím odděleným spaním jsem myslela polední spaní. Večerní je celkem jasné, tam po čase usnou samy. No jsem zvědavá jestli mě čeká taková rivalita. Pořád doufám, že né. Dnes ráno se krásně spolu mazlili, hlavně Vašíkovi se to líbilo. Valíme na tu rehabku do Mělníka. |
| Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 | 28466 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 21:50:16
Evi, jsi me pobavila, tak to mate veselo :). U nas to je jeste jiny, pac nejstarsi je Terezka, takze to je na jeji urovni, zadne okrikovani.. nopak.. dneska sla spat po Ane, Ana uz byla tuha a slysim jak septem zkousi "Ano, kde jsi ? Ano, spis ? Nespi". Dneska jsme se zasmali.. Terezka kdyz nas skadli, tak nam rika napr. "ty mamo chlupata, co to rikas tatovi".. je to z vcelich medvidku "potvoro chlupata, dohonim te, budes ma".. a ja rikam, "ty jsi chlupata" a ona se podivala na svoje ruce a rika "nejsem, nemam zadny chlupaty" :). Tak jsme se nasmali.. uz je ted fakt celkem vtipna... NO nic, jdu loupat orechy a pak si snad cist..
pa |
| Evickaaa | 28584 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 21:36:41
Leni mě by se to moc líbilo,ale třeba taky jenom proto,že to mít nemužu
![]() Mě děti taky chodí spát sami a nechodí ![]() Ani jeden by sám neusnul(Kája teda už asi po okřiknutí jo)ale když jdou spát spolu oba tak je to v pohodě.Kája si tam hraje na despotickou matkou.Nejdřív tam spolu krafají,pak si každý něco zazpívá.Kája pak na něj ječí a pak zničeho nic už se spinká ![]() Kája je děsně uřvanej tvor.Ona celý den křičí.Adame!!!!!!!!!!Mami!!!!!!!!To je moje!!!mlask(už ji chytnul) no hruza...někdy bych ji za to zaškrtila.Adam si,ale taky nedá říct.Karča si postaví baráček barbínky si rozestaví učeše,olékne a malý kazisvět vemze auto a schválně jezdí kolem ni a dělám brm brm brm bááááác.Samozřemě,že omylem naboural a pak sladce řekne pomiň No nemáte to vy s jedináčky jednodušší |
| Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 | 28466 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 21:20:28
Ahoj holky,
Apolence to tam Tano fakt moc slusi :). Jen jsem hltala slova a zatim zadna nejsou :), takze zitra juu ? :) Jesto - taky to tak mam s ruzovou, ackoliv Ana je asi v nitru jemnejsi, pac mi k ni ruzova jde mnohem lip nez k Terezce... clovek to asi tak nejak citi :).Jinak jablka Vam zavidim moc ! I na strudl se moc hodi. MOje rodice maji takovy pusty jablkovy sad, jablka jsou docela oskliva, ale na zavarni a pak na zimni strudly vyborny.. :) Letos ale nejsou nejak :). Lim - jake trapeni ? Napis :( a drzim palce at je lip, at uz je to cokoliv.. Terko - mam holky spolui v pokoji pro svuj klid napr. v loznici :). Protoze kdyz spala Ana s nami v loznici, budili jsme ji my a hlavne jak vedela, ze tam jsme, tak se budila i dost casto ona.. TAky jsem chtela, aby si na sebe holky zvykly, pac docela casto nekde jezdime a luxus v podobe dvou pokoju tedy nemame (spis jedno auto pro vsechny). Nelituju toho nikdy, krom obedniho spanku, pac to se mi ted fakt nedari... Ale TErezka by ted asi neusnula ani sama... Dneska mi trebas obe vytuhly az pri odpoledni vyjichazce, kdyz nam zacalo lejt a musela jsem holky schovat do voziku .. tak si tam pekne dve hodky schruply :). Ale asi je to vec nazoru.. Mne prijde pohodlny proste za holkama zavrit dvere a mit svuj prostor.. a kdyz je treba (skoro kazdou noc) tak do sveho prostoru nekterou z nich pozvat :). Na koho jsem to zapomnela ? Na Hanku - jeste jsem ji myslim negratulovala k hodnemu Viktorovi !!! Evickoo - fakt bys je chtela mit stejne obliknuty ? Tyjo, ja zase prave vubec ne a nekdy me stve, kdyz se strefim i do barev :), mam je rada kazdou uplne jinou.. asi ze na me kazda vola zevnitr necim jinym tak mam pocit, ze musui mit i jine barvy :) |
| Evickaaa | 28584 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 20:27:08
Tda Táni super a Apolence to tam děsně sluší
![]() Kájinka jde v Lednu k zápisu tak sem na ni zvědavá a taky na sebe.Vubec to nějak nemužu pochopit,že mi tak rychle vyrostla. |
| tanickaa | 42142 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 19:59:24
Ahoj holky, jako hrdá máma se jdu pochlubit...zítra bude apolenka mít onlinrozhovor na idnes
http://zpravy.idnes.cz/co-si-mysli-brnensti-prvnaci-zeptejte-se-jich-on-line-pcv-/brno.asp?c=A081006_1061269_brno_luv |
| Evickaaa | 28584 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 19:46:49
ahojky
tak děti už chrní to je,ale klíííííííííídek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leni,Kamčo já taky Adámkovi čistim zoubky a on si to muže šmrdlat sám,ale prostě je to fakt horor a vubec on tam má takový zažloutlý pruh od roka..už jsem tady snad i jednou posílala foto.Na říjen bychom se měli objednat na preventivku k zubařce tak jsem zvědavá co mi na něj řekne ![]() já jsem hrozná.Karolínku si strašně ráda fintím a to i Adámka....Moje mamina mi říká,že jsem si pořídila živé panenky a tak návleky aby nám ladili k čepce je pro mě tak už normální ![]() kdyby byl Adámek holčička tak by se mi strašně líbilo kdyby chodili stejně oblíklý Petr se vrátí asi až v 9 z Liberce tak nevim co ted budu dělat dávaji prd v TV :-( Hani moc ti to přeji,že je Viktorek tak pohodové miminko.Užívej si krásného mateřství |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 13:58:46
ahoj holky,
teda takových fotek tady je ![]() jsou moc krásné at velkých či malých dětí. Lim, teda, ty nám tady pomáháš a radíš a pracuješ na fotkách dubnátkách a jen napíšeš, že máš problém, že nebudeš na netu a nic víc? Přijd aspon na skype. Lenko, jsem se tě chtěla optat, případně ostatních. Proč dáváš obě holky spát dohromady? Kdyby měly svůj klid tak máš klid i ty né? O místo snad ve vašem domě nejde. u Di je mi to jasné, tam není místo. A musím končit, mám tu na klíně pokakánka ) |
| Ješťa+3 | 33814 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 13:08:25
Ahoj holky,
Justýnku bych taky poznala a taky mám pocit, že Apolenka jako by Táně z oka vypadla. Kristýnku s taky všichni pletou s klukem, ale je to tím, že nosí skoro všechno po Jáchymkovi a naušničky nejsou moc vid+ět\\\\\\\\\\\\\\\\\ (vzkaz od Týny a já na čančání moc nejsem - růžová mi nic moc neříká, šaty mi ke Kristýnce-dračici nějak nesedí.Ještě bych tak tipla, že kdyby byl Toník od Lim holčičkou, doháněl by s vlásky Aničku A Lucinka od Sussan má taky docela dlouhé vlásky, ne jako Anička, ale hodně jí poporostly, se mi zdá.Máme za sebou akční víkend, zase jsme s Kristýnkou v pondělí úplně mrtvé V sobotu jsme taky pracovali na domku, celá rodina jsme šli obřadně sbírat jablka na naší zahradu. Máme jich spoustu a jsou docela dobrá, ale jsou to mrňousci, spíš se budou hodit na štrůdl, žemlovku...Dianko, nevím, co se u vás stalo, ani nechci pátrat, jen na Tebe moc myslím, aby bylo zase dobře! Lim, doufám, že u Tebe taky bude všechno v pořádku! Ten Tvůj příspěvek byl docela znepokojující. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.