| Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 | 28466 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 13:04:01
Ahoj holky,
hadanku jsem teda vubec netipla, hlavne proto,ze tu Tana tolik neni a ja na ni skoro zapomnela :) tedy promin Tano, vis jak to myslim :). Teda to bylo krasnych vysmatych fotek.. Bara uzasne kukuc vysmate, Adamek zubatej, Karolinka vyfintena, kdo to tam jeste zaril ? Vsechno krasne ! Evi - se zoubkama jsem mela podobny problem. TEreza mela proste zuby zluty, i zubarka si vsimla a rikala, ze to muze byt ze zelezite vody nebo z nejake reakce tela na neco.. TAk jsem se zdrave nastvala a zacala ji zuby drhnout pekne od podlahy, rvala asi mesic a ted si zvykla.. sice vzdycky nechce, ale necham ji chvilku cistit samotnou a pak cistime spolu a dostane se na vsechny. Dodnes vzpomina, jak jsem kazdy vecer musela ukazovat tatkovi zuby, zda je mam cisty a kdyz nebyly, tak si vzal kartacek a udelal to sam a to byla bolest :). Casto si na me bral i popel z cigaret, ono to zni silene, ale krasne vycisti zuby :) ale ta chut v puse.. hmmmm :). Tak to Terezce jeste nedelam.. ale anse cisteni (prevazne jen vecer) se vyplatilo a zuby ma o poznani belejsi... Jezis na koho jsem to chtela jeste reagovat ? No proste nevim... nemuzu se soustredit, dala jsem deti spat a zase tam uz hodinu radi.. zase z toho nic nebude, ale aspon jsem stihla nutne uklidove cinnosti a kounout na vas :). Venku fuci jako o zavod, rano jsem sla na nakup, pro zmenu pesky a po ceste narazila na krasne nove hriste tady u nas ve Zdibech. Mam to sice k hristi dvacet minut pesky, ale aspon neco... NO a jinak nic, mame ted hodne zlobive obdbobi, Terezka furt do Ani strka, neco ji bere, nekdy mi z toho jde hlava kolem a mam chut vyhodit vsechno do vzduchu :). Tak nic, ted to tam uz zase rve... jdu na ne.. krasny den ! |
| *Owls* | 35567 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 12:53:04
Evii, Karolínka je moc hezká
V"bec si neumím představit, že budu Báru někdy tkhle čančat. To platí i pro Apolenku od Táni. Já jsem hrozná! Jestli si Bára neřekne, že něco chce, tak mě asi návleky a podobně nikdy nenapadnou![]() Fakt už končím, protože musíme po čtvrt na dvě vyrazit. Pěkný den. |
| *Owls* | 35567 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 12:50:10
Jájo a představ si, že čekáš na tu vysněnou holčičku a narodí se ti Bára
![]() Ta by se sponečky chtěla, ale není kam, není kam Já jí tedy sem tam sponku dám a musím říct, že mám radost, že je holčičí, ale jak to vypadá jste viděly na fotce od Leny. Prostě v krátkých vláscích beruška.Je to dobře zařízené, chtěla jsi holčičku a máš dlouhovlasou Aničku Jiné dítě tu tak vlasaté není, nebo se pletu?Za hodinku jedeme, tak se musím začít pacifikovat. Venku prší, takže půjdeme obě s deštníkem... To znamená, že 10-ti minutová cesta na autobus se protáhne tak na 20minut ![]() |
| Jája,5+1 | 36971 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 12:35:38
Tak Anička má vlásky vzadu skoro do pasu.Stříhám jí ofinu a konečky,ale není to žádnej med.Takový vlásky se zacuchávají a ta naše můra nechce sponky ani gumičky
A já se tak těšila na culíčky Zatím to nechávám a až mě naštve,tak ji ojedu strojkem a bude![]() |
| *Owls* | 35567 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 12:16:21
Táňo, Báře taky roustou víc vzadu a na stranách. To se jí pak těch pár chloupku taky točí... a vypadá jak ošklivé káčátko, tak to prostě ostříhám a hotovo. Taky jsem jí trošku vzala ofinku, protože se vždycky několika vláskům zachce poporůst a vypadá to hrozně. Nad oušky je téměř prostovlasá
Ale nevěsím hlavu. Bude líp. Já jsem takové vlasy měla taky. Ne tedy, že by to dnes bylo nějak úžasné, vždycky jsem si na vlasy stěžovala, ale prostě jsou a můžou být dlouhé i krátké Máme opravdu hezké holky, tak co je mi do ostatních lidí, že vidí klučíky? Jednou mě taky dostala jedna paní do kolen, ale to en proto, že jsem začala pochybovat o jejím zdravém rozumu. Bára byla v růžových kalhotech, bílém tričku, které mělo růžové aplikace. bílé botky s růžovou podrážkou, no a její chlapecký účes a paní mi chválila, jak mám hezkého chlapečka. Tak to jsem nevěřila, ale myslela jsem si svoje![]() ![]() Jdu dát Báře jíst a jedeme do nemocnice a zítra ráno k našim pro babičina psa ![]() |
| tanickaa | 42142 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 12:09:57
No, tak Kamčo my jsme se vlásky ještě nestříhali....nám nerostou :-( jen vzadu jsou kudrlinky, ale vpředu prd :-D
|
| *Owls* | 35567 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 12:05:10
Hani, to je bezva, že se vám tak dobře daří, že Viktorek je tak hodné miminko a vůbec, že je ti krásně
Přeju ti krásné poježdění s kočárkem, protože to je opravdu požitek, který si umí jen někdo představit. Já jsem taky pro investici do kočáru, protože je pak všechno lehčí![]() ![]() Táňo, když jsem napsala, že je čitelná, tak to myslím, tak, že se jako od narození moc nezměnila Některé děti se úplně změnily. Monžá ne úplně a taky je to možná tak, že jsem si našla prostě nějaké body a ty mě vždycky upoutají. Že si Justýnku pletou s klukem? A co bych pak měla říkat já???? Ale mě to teda nevadí. Myslela jsem, že Báře nechám trošku narůst vlásky, aby byla holčičejší, ale má je takové jemné a řídké, že jí je prostě budu ještě "pěstovat" a delší budou zkrátka později. Já navíc mám zálibu v klučičím oblékání, takže kupuju a objednávám tak 75p % klučičích věcí a zbytek holčičích. Doma je teda Bára za holčičku, ale na cestách... Jako příklad může fugovat foto v některém z předchozích příspěvků, kde je vyfocená se svojí sestřenicí. Takhle codí normálně. Buď nad věcí. Však ony se z těch našich holek stanou slečny, že nebude pochyb![]() Evii, myslíš, že má žluté přední zoubky? to trošku vidím. Bára má zase problém, když jí zajedu hodně dozadu, že jí to dáví. Musím dávat bacha. Ale jinak si opravdu čistí ráda. Bohužel její čištěníé taky není o čištění, takže nejprve čistím já a pak jí to nechám a ona si "vrtá" zuby Tak to říká ona![]() |
| tanickaa | 42142 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 11:42:38
Jé holky děkuju, vy mi teda děláte radost
.Kamčo Justýnka ti přijde čitelná? Nás si pletou s chlapečkem :-( Strašně mě to štve...copak vypadá jako kluk? a ještě když měla na sobě modrej svetřík s kytičkama? :-( :-D |
| Hanka,Dan 06 Viktor 08 | 46126 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 11:28:33
ahoj holky
nemám moc času psát ale pilně koukám a taky z údivem na fotky,páč jsou nádherný!Sakra musíme ten foťák dát do kupy ať se taky pochlubím!!! Kluci jeli na plavání milan má premijeru s novým autem do kolína tak sem celá jak na trní ! To moje druhý zlatíčko spinká,holky já to nechci zakřiknout ale on je tak hodný až je mi to divné jak je pořád v postýlce a leží si spokojeně,nebo si spí.V noci se budí jen na kojení přebalím a pak zase spinká je milionovej ![]() S kočárkm se nám jezdí nádherně,je to takvý rozdíl předtím tank a teď taková pohoda nelituju peněz. Co u nás ještě nového dan se každý den naučí jedno slovo,nebo ho řekne sám od sebe třeba umí říct volejbal byli jsme o víkendu kouknout jak hrajou tady v brodě v hale manželova grupa a on to hned pochytí to jsme fakt koukali. Takže sem už klidnější a jednou mluvit bude jinak proti ostatním je to těžký opožděnec co se týče mluvení ![]() Jo a taky jak jsme se bavili o oblíkání tak si najednou umí sundat i to triko a chce si ho i oblékat sám. Na viktora je hodný občas říká mimi ne jak třeba kojím a nemám momentálně hned čas na to co mi chce ukázet no jak nemluví tak je to všechno u nás ještě o ukazování no to by ste museli vidět. Dost románu peču kuře a bude br. kaše ňam !!! |
| Evickaaa | 28584 |
|
|
Re: Hádanka6.10.2008 11:18:56
teda to je taky krásná princezna
![]() Kamčo díky já pořád s čepkama nevím.Máme jich tolik,že ani o některých nevim,ale já jsme uchylná ![]() tak jsem ti schválně blejskla Dádulku ted s eho zoubky...no ted to tam neni moc vidět,ale maji určo jiný odstín než ty jeho ostatní :-( ![]() no a tak teda rovnou ještě pár ![]() to je pohoda ![]() Karolínka dnes ráno před odchodem do školky ![]() ![]() Adámek miluje duplo a mašinky ![]() a tady s kamarádem v cvč ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.