| Petruschka&Rostík&Jindřiška | 29122 |
|
|
Re: Pátek10.10.2008 10:27:29
Ahoj holky,pořídili jsme DVDčko : Finley, požární autíčko, tak mám chvíli klidu. Rostík se teď naučil koukat na Monster trucky na internetu a jak zmerčí zapnutý PC už se hrne.
Kami, děti doporučují od 5 let, myslím, že by se i bály, ten hořák je dost hlučnej. Terko, gratuluji k zoubku. |
| *Owls* | 35567 |
|
|
Re: Pátek10.10.2008 8:53:35
Teda tady to žije!!
Petruško, s balónem je to bezva nápad. Beru si inspiraci. Nevím, zda bych tam vlezla já, ale mohla by kdyžtak letět Barborka, ne? Nebo děti neberou? ![]() Leny, ty jsi teda odstřelovač! Bojím bojím A co potom Danda, což?![]() Leni, co to píšeš o "géčkách"? Jen při čtení je mi blivno! Bych asi pilota na zemi zabila! Pokud bych to přežila ![]() Terko, se zoubkama je to smutný, ale neboj, dostanete při nejhorším rovnátka (dnes tak moderní záležitost) a budou pak jak perličky Vašíkovi k zoubku gratulujeme, už je to chlap Pokud jde o mluvení, tak uvidíš, jak se to po pár úrvních slůvcích rozjede Když Bára zjistila, že komunikuje, tak to rozjela ve velkém a teť je s ní převeliká legrace. Někdy plácá takové perly, že by to chtělo nahrávat!![]() Jedeme za babičkou a pak za druhou babičkou do nemocnice, tak ahoj a pěkný den. |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
Pátek10.10.2008 8:44:27
Ahoj holky,
přeji hezké ráno. Snad bude i to počasí lepší. Včera byla mlha a dnes je zatím zataženo. Ale myslím, že by to sluko mohlo vykoukout. Rychle píšu, dokud si Vašík hraje v klidku pod hrazdičkou. Už má zoubek. ![]() Za to Kuba dopadl se zubama. Byli jsme u zubaře a ten ho doporučil k ortodontovi. tak ted, abych dobře vybrala, když žádného neznám. Má předkus ze špatného vývoje. A dudlík tomu trohu pomohl :-( Přeji všem hezký den. Jo a Kuba začal zase víc opakovat,dokonce jsme ho už naučili jak se jmenuje příjmením a cvičíme jak se jmenují babi a dědové a tety. Je to sranda. On většinou neumí to prostřední písmenko. Jirka - Jika, Lucka - Luka, Majka - manka. |
|
|
Re: čau holky :(9.10.2008 13:43:45
Já to koupila manželovi k narozkám, už loni v létě, ale pořád nám nějak nevycházelo počasí.
|
|
|
Re: čau holky :(9.10.2008 13:42:47
Leni,zima tam není, je tam naopak trošku tepleji od hořáků.
|
| Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 | 28466 |
|
|
Re: čau holky :(8.10.2008 20:56:53
Ahoj holky,
Petrushko - super, let balonem to je uchvatna romantika, nebo se tedy zda.. jen tam asi je trosinku zima vid ? Ale presto plout nad podzimni krajinou musi byt uchvatny.. jak Vas to napadlo ? Ja jsem tedy letela v akrobatickym letadle a po minute, kdy na me kamarad - ten pilot zkusil nejaky -4G a plus 3G jsem okamzite nakazala navrat na zem a kdyz jsme asi hodinu na to se stejnym typkem leteli cesnou nad Nizborem, tak jsem nevidela z krajiny vubec nic, pac jsem celou cestu mela hlavu v papirovym pytliku.. nejhorsi nejhorsi nejhorsi den meho zivota co se zvraceni tyce ... predesly alkoholy vecer me nacal, akrobacie me dodelala a vyhlidkovy let me uz jen poradne vyprazdnil :). Dirty - to je mi lito s aute.. sakra, doufam, ze se nam taky nic takoveho nestane.. to fakt nasere !!! Simi - tak drzim palce, at se Vam spala vyhne obloukem... a o skole mi ani nemluv.. prednasky mi vychazeji prave na tento vikend, kdy jsme v Orlickych horach, tak hledam terminy jine a je to dost na hovno... zrovna budeme mit docela zajimave profesory.. achjo. uz se tessssimmm :) (Tomas taky.. hahahaah :) Leni - teda ty jsi sniperka !!! Tybrdo, copak Marek rikal na tu blizkost s jiste pritazlivym policistou ?? Takhle se valet s cizim chlapem.. fuuuuuj a jeste s takovou obrovskou zbrani :))) Urcite jsem na nekoho chtela reagovat a nevim na koho to sakra bylo ? No vsechny vas moc zdravim... TErezka akorat nemuze usnout, to spani pres den ji uz evidentne nedela dobre :) vecer pak nemuze spat a v noci taky ne... Ana dnes byla takova vesela a vtipna, uz mi strasne zacina rozumnet, nevim jestli je to jejimu veku adekvatni, ale nekdy me az sokuje, jak krasne dokaze komunikovat.. NO tak niiiic, proste nase deti (kazdeho z nas) jsou strasne jedinecne a uzasne :) (teda kdyz se tu zrovna nesvijim v depresich jak to jsou obe urvany potvory :) l. |
| Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 | 55844 |
|
|
Re: čau holky :(8.10.2008 20:26:14
Táni ahooj, u nás skoro nic
Jen jsem začala chodit do školy a právě sháním po netu nějaká skripta a odkazy :-(Je toho trochu moc ![]() |
| tanickaa | 42142 |
|
|
Re: čau holky :(8.10.2008 19:30:16
Ahoj holky, Dirty to je mi líto :-( ach jo...svi.ě
Simi ahooooooooooooj....jak se vede? Co novho u vás? |
|
|
Re: čau holky :(8.10.2008 19:26:43
Ahoj holky, jak se máte? Pořád čekáme na to pěkný počasí a ono stále nikde :-(
Dirty, tak to je mi líto. Jsou to fakt k..y :-( My jsme si teď nechali udělat pojistku proti krádeži, protože v dnešní době se fakt nedivím ničemu. Petruš, super já jsem hrozný srab na výšky, takže to obdivuji![]() Evi, od tří let můžeš dát dítě do školky buď na 4 hodiny denně nebo na 5 dní do měsíce na celý den. Do tří let to jde jen na těch 5 dní do měsíce. Neteř i synovci mají spálu :-( tak jsem zvědavá, jestli to nechytl i Fanoušek, byl s nimi ve čtvrtek a u nich se to objevilo v neděli. Dnes byl strašně ospalý den. Fanda teda v poledne neusnul, tak už máme te"d klídek. Nalijeme si s Míšou vínko a budeme koukat na Soukromé pasti. Máme rozbitý notebook, takže jsem bez skypu. Míša ho do svého deutsche PC nechce instalovat.Justýnce dodatečně Vše nej k svátku a Apolenka je kočka, Táňi. Se nedivím, že jsi hrdá matka ![]() |
|
|
Re: čau holky :(8.10.2008 19:26:06
Ahoj holky, jak se máte? Pořád čekáme na to pěkný počasí a ono stále nikde :-(
Dirty, tak to je mi líto. Jsou to fakt k..y :-( My jsme si teď nechali udělat pojistku proti krádeži, protože v dnešní době se fakt nedivím ničemu. Petruš, super já jsem hrozný srab na výšky, takže to obdivuji![]() Evi, od tří let můžeš dát dítě do školky buď na 4 hodiny denně nebo na 5 dní do měsíce na celý den. Do tří let to jde jen na těch 5 dní do měsíce. Neteř i synovci mají spálu :-( tak jsem zvědavá, jestli to nechytl i Fanoušek, byl s nimi ve čtvrtek a u nich se to objevilo v neděli. Dnes byl strašně ospalý den. Fanda teda v poledne neusnul, tak už máme te"d klídek. Nalijeme si s Míšou vínko a budeme koukat na Soukromé pasti. Máme rozbitý notebook, takže jsem bez skypu. Míša ho do svého deutsche PC nechce instalovat. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.