| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 28265  [Dalších 28165 >>]
Petrunečka + Kubíček 34175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:16:38
Clitter, tak se na tofakt vyprdni a používejte s manžou něco jinýho, pokud nechcete do třetice nějaký mimiko, třeba klučíka :o))))

Re:

28.8.2006 21:15:00
Niky, tak aspoň, že je to tak, já myslela, že když ty jadýrka nejsou, tak že to není dobrý, ale když je to OK, tak to je dobře
Já doufám, že to s tou ledvinou nic nebude, vždyť vím, jaký s tím máš starosti ty
clitter@cácorky12/03,5/06 35300

Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:12:17
Petrunečko no právě proto jsem psala že je to opravdu antikoncepce protože prostě nic nemůže být:( Včera jsem měla už absták ale nemůžu ach jo:)
Nikouš,Kájka00 a Tomík06 29657

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:09:05
Petrunečko, on ten doktor říkal, že s těma jadýrkama je to normální, že ještě nejsou... tak snad jo...:o)

Držím palečky, ať s ledvinou dopadnete dobře....
clitter@cácorky12/03,5/06 35300

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:09:05
Ivčo to ti věřím že jsi se nechtěla probudit:) Já bych brala takový skutečný sen:)))

Ahoj Nufe to je fajn že jsi se ozvala, klidně chod častěji. A Toník je kus chlapa:)

Niki tak to je dobře že je Tomík ok.
Já ale tak úpně nekrvácím jenom někdy spíš pořád dost špiním:(

Zuzka ještě nespí, pomohla jsem jí teploměrem se vykakat ale myslím si že to nebylo všechno takže se kroutí pořád:( Měla to ale dost jakoby tuhý, táhlo se to, tak proto jí to nešlo.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:04:50
Niky, tak to jsme na tom stejně s těma práškama, taky už mám třetí plato a zatím nic (Ťuky, ťuk), my jsme je vlastně začali brát skoro stejně, viď??

Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:02:17
Teď jsem psala dlouhej příspěvek a celej se mi nějak záhadně smazal, se na to ......

Clitter, s těma práškama se ti ani nedivím, já bych je taky nebrala, kdybych měla špinit celou dobu co budu kojit. A co manželský radovánky, normálně se na to vykašli.

Nufe, koukala jsem na fotečku, Toník je kouzelnej. Kubík si taky cumlá pěstičku a nechávám ho normálně bejt. Ten špendlík co má Toník, tak ten se Kubíkovi o nelíbí, nějak o něj nestojí. Teď dostal novou hračku od známých (je docela těžká) a tu cumlá furt a nebo teda pěstičku, prstíky naštěstí ne.

Niky, taky to nemáte jednoduchý, ale příště to už určitě bude v pořádku. My máme kyčle v pořádku, ale pořád máme problémy s tou levou ledvinou. Dr.říká, že to nic není, ale že se nejdřív poradí s tím Dr. z UTZ, jak to zkoumal. Předtím jsme měli ledvinovou pánvičku 9,5mm, teď ji máme 6x10mm a dolní kalich 5mm, tak jsem zvědavá co to zanmená. Nejsem z toho nijak nadšená.

Taky na Fisch moc myslím, jak to zvládá, ale určitě jsou kluci už hodnější

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 20:53:46
Nufe, Toník je teda kus chlapa:o))

Ivi, já chci ten tvůj sen prožít!!!!!!!!!!!!!!!!:o))))

Magic, přeju klidnou noc:o))Ale určitě to bude dobrý:o) měli jste Hexu nebo hrazenou?

Clitter, tak to je pech s těma práškama... mě ale doktor říkal, že když bych krvácela, že mám přijít, že se s tím dá něco dělat???? Já krvácela asi týden jen u toho prvního platíčka a od té doby dobrý... teď mám třetí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 20:51:15
Ahojky:o)
Tak kyčlíky má Tom prý v pořádku, ale nemá pořád vyvinutá jadérka - takže za tři měsíce znova na kontrolu... žádná omezení nemá, jen prý mám teď poctivě dávat AD vitamín......
Myki 24286

Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 20:33:48
Tak ja take gratuluji vsem stejne narozenym mimiskum, na Fisch casto myslim, jak asi klucici rostou a zda jsou jiz hodnejsi:-)

Clitter, kdyz znam z fotek tebe a videla jsem Zuzku, tak je ti podobna. Ale neznam manzela. Me taky vsichni rikali, ze je Kristyna cela ja, ale to neznaji jejiho tatu. Kdo ho poznal, tak potom rikal, ze je na neho. To je tezky. Ale ty rysy v papulce bych rekla, ze jsou tvoje. To samy u Liny.

Nufe, to je teda Tonik kus chlapa! Misa si taky cuca prsty, napred si rvala do pusy celou ruku, ted treba jen ukazovacek. Je zajimave, ze palecek ne. No ja ji nechavam, to nema cenu ji to porad vydelavat, kdyz ji to chutna:-)

Holky s tim kakanim vam to nezavidim, Misa jde i 2x denne.

Wolfy, preji at se brzyu zadari!

Je a ja mela dnes v noci kraaasnej sen, ani se mi nechtelo vzbouzet. Zdalo se mi, ze jsme vyhrali 30 milionu:-). Kdybych si aspon pamatovala ty cisla, ze bych to zkusila:-))
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 28265  [Dalších 28165 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.