| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 28265  [Dalších 28155 >>]
Nufe 32896

Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 20:13:31
Ahoj, tak jsem tu dlouho nebyla, občas se sice dostanu k počítači, ale to jen horko těžko přečtu, co jste napsali :-) Ale moc ráda se sem koukám, vždycky se dozvím něco, co mě zrovna zajímá, nebo aspoň omrknu fotečky ostatních prťousů. Tak zrovna přidávám i nějakou naši.
Toník byl dneska v poradně, už teda 14 dnů po 3 měsících, paní doktorka měla dovolenou. Má 7 kg a 65 cm, takže je to pořádnej chlapák. Očkování se nám zatím vyhnulo, není hexavakcína, tak příště.
Jinak je moc hodnej, v noci krásně spinká, až na výjimky 10 hodin vkuse, a pak si dáchne i přes den, to prostě musí, jinak je pak takovej protivnej :-) Baští UM - Bebu, většinou 1x 150 a 4x 180. A jak jste tu řešili problémy se stolicí, tak my s tím máme problém už skoro od začátku, ale to měl nutrilon, to chodil na "wc" jen jednou za tři dny. S přechodem na Bebu se mu to vylepšilo, ale ať to či ono, má pořád stolici do zelena. Už máme za sebou i výtěr, ale nic se nenašlo. Hylak mu taky moc nejel, i když jak byl hladovej, tak to vycucnul, ale na rozdíl od kojených dětí je zvyklej na lahvičku. No, teď nám doktorka doporučila biopron, tak uvidíme.
Moc pěkně pase koníčky, ale zatím nejeví vůbec žádnou tendenci se převracet. S hrazdičkou si taky moc vyhraje. Akorát se mu poslední dobou moc nelíbí koupání, jestli je už víc unavený? , místo aby kopal nožičkama, tak si pořád jen cucá ručičky. No, ty si teda cucá hodně často. Jak to řešíte Vy, co máte tenhle problém? Snažíte se je to odnaučit, nebo to neřešíte?
Všechny zdravím a přeju hezký zbytek léta.
magicc 35425

Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 20:00:17
Niky tak jsem to Sandře chladila, byla i trošku nevrlá tak jsem jí dala trošku Panadolu, vyspinkala se v kočáru a otok už zmizel a je i v pohodě. Doufám, že i noc bude klidná.

Clitter s těmi prášky to máš pech. A ještě to klíště, hlavně žes ho našla včas a bude to dobrý. Přeji ať se Ti Zuzanka vykadí.

Wolfy také přeji miminko.
clitter@cácorky12/03,5/06 35300

Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 19:35:24
Petrunečko já si totiž myslím že už mě to nepřejde:( Už mám vybraný platíčko a půl a s toho asi jenom 10 dní bez MS. Sestra mi řekla že ěkterá ženská to může mít klidně prý pořád co to bere:( Ale potom teda nevím proč bych měla ty prášky polykat a platit:(
Petrunečka + Kubíček 34175

Re: Re: čauky

28.8.2006 19:27:00
Clitter, tak to ti s těma práškama nezávidím, já už beru třetí plato a zatím jsem měla MS jen při prvním platu a teď zatím pořád nic (Ťuky, Ťuk), tak ať tě to co nejdřív přejde

Re: čauky

28.8.2006 19:10:55
teda fuj vypadá samozřejmě s tvrdým,pardon:)))
Petrunečka + Kubíček 34175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4 měsíce

28.8.2006 19:07:48
Niky, tak Kubík zatímnic nového neumí, jen to že dělá brrrrr (špulí tu pusinku), ale děsně u toho slintá, ale je to hrozná sranda a ještě se občas otočí na druhou stranu (napravo) na bříško, jo a ještě se mu už několikrát povedlo, že jak se otočil na bříško, tak pokračoval dál na záda, takže válí sudy, ale opravdu jen někdy

čauky

28.8.2006 19:07:47
tak dneska jsme byli pozvaní k babičce na oběd a přijeli jsme až v 6,tak probíhá uspávání našich koček:) Manža akorád fénuje Báje hlavu a Zuzik snad už spinká je zatím sticha:)
Normálně jsem včera objevila klíště na ruce, hodně prtavý tak ho manža vytáhl a mám tam ještě černou tečku a trochu bouličku snad s toho nic nebude. Málo hub a ještě klíště pfffrr no jo ¨to bych nebyla já:)

Tak se taky přidávám ke gratulacím ke 4 měsícům. Dlouho tu nebyla Fisch má frmol ale docela ráda bych viděla ty její vymodlený klučíky jak rostou:)

Wolfy ahoj tak držím palečky at se zadaří brzy a neboj malýho to určo brzy přejde.

Ivčo myslím že mi je Zuzik podobná jo? To bych byla ráda, protože všichni říkají že Bája je celá po manžovi tak alespon jedna holčina by byla trochu po mě. To by bylo super.

Zuzka opět 4 den nekakala a chudák se kroutí jako žížala, vůbec nevím po čem je pořád tak nafouklá už to trvá dva týdny a nic nepomáhá zkusím ve čtvrtek požádat u doktorky o ten sab snad pomůže.

Nikouši a co kyčle? dobrý mi jdeme zítra tak to bude snad ok.
Jo a chtěla jsem se tě zeptat jak jsi na tom s Cerazzet. Jsem s těch prášků hotová skoro pořád špiním nebo krvácím je to opravdu "antikoncepce" už mě to neba. Přemýšlím že řeknu doktorce až doberu ty platíčka že už jí nechci.

Jajko Milánek vipadá jak medvídek:)
Nikouš,Kájka00 a Tomík06 29657

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4 měsíce

28.8.2006 16:19:15
Magic, Tomášek to měl taky červený - a to odpoledne po očkování ho to dost bolelo.... ale druhý den už to bylo dobrý a teplotku neměl...
magicc 35425

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4 měsíce

28.8.2006 16:11:03
Ahoj a také gratuluji ke 4 měsícům Jáje, Heleně, kaččce, Fisch a Ivě.

Jajko Milánek je šikula.

Dnes jsme po očkování a máme reakci, zčervenalo nám místo okolo vpichu, tak doufám že nedorazí tepolotka.
Nikouš,Kájka00 a Tomík06 29657

Re: Re: Re: Re: Re: 4 měsíce

28.8.2006 15:34:27
Petrunečko, co umí Kubík nového?????:o))
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 28265  [Dalších 28155 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.