| Haňula* | 37995 |
|
|
Re: Re: Hylak28.8.2006 13:03:53
Mary, věci pro mimča, když už sladit tak glykopurem, je to tuším hroznový cukr. Med může být alergen, s tím bych počkala. A co mu to dát do mlíčka?
JInak už mám hotovo a čekám, jak se vyvrbí počasí, abychom mohli jít ven. |
| Mary + mimi 5/06 | 36323 |
|
|
Re: Hylak28.8.2006 12:55:57
Jé ahoj Wolfy...děkuju za radu, ale on zatím jí jen mlíčko a s tím se to nesmí :(((((
A jak se jinak máš????? |
| Wolfy | 34744 |
|
|
Hylak28.8.2006 12:53:32
Klidně mu to dej do čehokoliv, co je schopnej pozřít, klidně i do jídla. Já ho synovi dávala skoro celýho půl a vždycky s jídlem.
|
| Mary + mimi 5/06 | 36323 |
|
|
Re: Re: Re: Haloooo,28.8.2006 12:17:30
ahoooj!!
Snad se nebudete zlobit, když po dlouhý době nakukuju a hned potřebuju radu. Filip má trochu průjem a bolí ho bříško a chudáček je z toho pořádně mrzutý, no a dostali jsme od doktorky kapky Hylak. Jsou děsně hnusný...mám mu je prý rozředit v trošce vody....aby to bylo pro člověka k pozření, tak bych to musela ředit aspoň v 50ml a to Filip nevypije ani za 3dny, natož 3x denně. Myslíte, že to můžu nějak přisladit? Nebo třeba trochu medu? |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
Re: Re: Re: Haloooo,28.8.2006 12:15:12
IVI, tak gratuluju ke 4 měsícům:o))
Jo, Tomášek má taky dny, kdy skoro celé prospí:o) Si vždycky říkám, co bude dělat v noci a on prostě spí i v noci:o)))Teď taky spinká:o) |
| Myki | 24286 |
|
|
Re: Re: Haloooo,28.8.2006 12:02:44
Jo, Verunka i Zuzanka jsou cele maminky:-). Taky mam Niki takove dny, ze vecer padam za vlast. Ale dnes Misa spala pekne, v 6 dostala najist, pak se pokakala, pred sedmou usnula znovu a spala az do 10.(teda spaly jsme obe) POtom zase papu a pak si nechtela ani hrat, tak jsem ji dala do postylky a zase spi. Ale to je vyjimka. Asi to bude tim pocasim, je tu hnusne zatazeno, prsi, psa by nevyhnal.
A my mame dnes vyroci, Misa ma 4 mesice. |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
Re: Haloooo,28.8.2006 11:32:48
Ahojky:o)
Tak nějak zběžně jsem pročítala a teď nevím co jsem četla:o) Včera jsem se k netu vůbec nedostala - ráno jsme jeli k manžovým babičkám - byla tam pouť a večer jsem padla únavou, protože Tomášek se rozhodl, že ze soboty na neděli se blbě spí:)) Od rána od půl čtvrté se každou půlhodinku budil... a já šla v sobotu spát tak v půl dvanácté, tak jsem se fakt nevyspala..... Dnes jdeme na kontrolu s kyčlema - tak doufám, že to bude dobrý:o)) Jo, už si vzpomínám na fotky - poznala jsem i Zuzanku i Verunku:o)) |
| Jajka+Milanek | 41109 |
|
|
Haloooo,28.8.2006 11:00:45
proc tu nikdo neni, kdyz mam cas.
tohle je vcerejsi Milanek ![]() |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dobre ranko,28.8.2006 10:42:57
Tak ja uz mam vykoupano a uspano a tady nikdo.
Tohle vam ale musim napsat. V pokoji po najemnikovi ma ted R pracovnu a mame vyhled primo na protejsi byty. No a ti co bydli ve stejnem patre naproti maji akorat narozene miminko. Ted ho zrovna koupou, mam vyhled primo do obyvaku. Ne ze bych chtela smirovat, ale oni nemaji zatahnuto a je to vazne jak do vykladni skrine. Jo a ti co bydli pod nema, tak taky nemaji zatahnuto a ted tam zrovna pani zameta v obyvaku a ma uz taky pekny pupek. To je hruza, to bude same miminko. V nasem baraku je 9 bytu a z toho jsou tu 4 deti pod rok. Tak to bylo ze zivota jedne matky na materske:-))) Fakt jak slepice co ma h.... na praci. Ale to ja vidim ted, kdyz vam pisu, ne ze bych na ne chodila specialne nakukovat. |
|
|
Re: Re: Re: Dobre ranko,28.8.2006 9:41:39
Hanulo, a to tvoje sup sup do prace nejak nevychazi, zase u poce:-))))
Mnam mnam, knedlicky, ty bych si dala. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.