| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 28265  [Dalších 28125 >>]
Jajka+Milanek 41109

Re: Re: Dobre ranko,

28.8.2006 9:40:10
No maly spinkal, tak jsem na vas mrkla. Ted uz tu sedi se mnou, za chvilku se jdeme koupat a pak az usne, tak sem jeste nakouknu. Tak zatim...
Haňula* 37995

Re: Dobre ranko,

28.8.2006 9:16:19
Jajko, to je pro tebe nezvyklá doba na rodinku, ne?
Jajka+Milanek 41109

Dobre ranko,

28.8.2006 8:59:49
tak moc zdravim po vikendu. On vzdycky tak utece, chjo, Roland uz je zase ve skole. Aspon mi tu nechal poc.
R delal v sobotu placky s cesnekem, ja se nacpala a mela jsem pak tak desne krece, od soboty az do nedele. Do toho to nocni vstavani, no des. Ale ted uz jsem v poho. Prave probiha zatezkavaci zkouska meho zaludku, laduji se cokoladou:-)))

Gabo, teda, klobouk dolu, maly je vazne kus chlapa a jak se pekne smeje.
Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 10897

Žabi

28.8.2006 8:21:53
Dobré ráno všem.

No jakou bakterii, to Ti neřeknu, protože si to už nepamatuju. A nerozumím tomu. Prostě nějaká bakterie, která prý se dá chytnout z vody, ze vzduchu...prostě ze všeho. Takže brala Hylak a upravilo se jí to. Jo a taky měla tu dietu..rýžový odvar, do kterýho jsem ji pak dělala mlíko. Dávala jsem ji Omneo a už jsem zase přešla na Nutrilon 1, protože jak se na břiše začala pohybovat a trochu přitahovat jako na plazení, tak se děsně hýbe a začala i sama kadit hezky. Tak jsme přešli zpátky na 1.
Haňula* 37995

Hezké ráno

28.8.2006 8:06:02
Gabo, Sebastian je teda chlapák! Všechny máte hezký dětičky.
Heli, já už mám toho plaváčka zaplacenýho, tak už tam nejdu. Platí se to ve dveřích blízko parkoviště, sedí tam u stolku.
Tenhle týden mám velký úkol, koupit si něco na sobotní svatbu (ne svoji). Do ničeho se nevejdu přes prsa a ani přes zadek nic moc. Takže něco pěkného, ne moc drahého, abych v tom mohla kojit a popřípadě na to uvázat i šátek. Tak to bude problém :o)
Honzíkovi jsem včera koupili první košili na tu svatbu - barevnou s medvídkem Pů.
Houby - nebyla jsem, ale dostala jsem košík praváků, tak to jdu zpracovat. Pak ještě musím rozporcovat a dát zamrazit kuřata, co jsem koupila. A chci dělat švestkový knedlíky. Takže konec vysedávání u PC a šup šup do toho.
Gaba, Christian a Sebastian 13347

Re: Re: Ahojky

28.8.2006 4:19:01

Ahojky,

sem usla u telky a ted nemuzu zabrat :o(

Petrunecko, tak tady jsou ty fotky :o) a tady je s Farfar (norsky deda) :o)

Lino, to mi povidej o te jeho vaze :o) ze sedackou se pronese az az, ale uz jsem zvykla od Christose :o) No kdyz nam to zapisovala do jeho knizky, tak mu vaha stoupa porad stejne, co bych chtela, kdyz mel 5kg kdyz se narodil :o))

Jdu si udelat kakao, rika se, ze se po nem lepe usina a spi. Tak dobrou
zabiska 26780

Re: Re: Dobré dopoledne:-)

27.8.2006 22:33:07
Oprava: Nutrilonu (samozřejmě, já hlava děravá a ospalá.....)
zabiska 26780

Re: Dobré dopoledne:-)

27.8.2006 22:29:40
Marti prosím tě jakou jste měli infekci? Dělali vám rozbor? Mě Dr. právě řikala, že takové kakání na rozbor není potřeba dávat ;o( No abych pravdu řekla (a hlavně nezakřikla).Tak já občas už Lucince dám)hlavně v noci) jednu flašku Notriolu a včera jsem zkusila ten s tou rozštěpenou bílkovinou a ráno se mi Lucinka vykakala krásně sama a bylo to na 95% v pořádku s pěknou barvou a pokaděná byla až za ušima ;oD. Tak jsem zvědavá jestli to zítra zopakuje...
Lino s těma hříbkama je to fakt provokace, ale nádherná!!! Tady celý víkend prší takže bychom na chatu nemohli ani kdyby jsme mohli, ale chci přemluvit kámošku a zajet tady kousíček do lesíka na bedličky, ty já miluji!
Martina+dva miláčkové 10779

PROSÍM

27.8.2006 22:21:27
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

Petík/Toník 04/Anička06 18281

Re: Jak to???

27.8.2006 18:48:34
Marti, Matysek vypada jako andilek, hlavne na ty fotce co tam je s tatkou :)
Uz jste nekde byli?
Matysek je hodny na malou? A nezarli?
Kdyz si vzpomenu na to jak me vsude presvedcovali ze je jen zivejsi a ze to neni ADHD. No neverila jsem tomu, ale ani jsem nevedela jak se k nemu chovat. A zatim po tom BFB nevidim velkou zmenu...Buli jsme tam zatim jen 8x a dr me ujistila ze nejmene 40 sezeni aby to melo ucinek.. Doma to radeji ani nerikam, protoze uz ted posloucham jak se nic nemeni a kolik to stoji penez a tak. Jen me to uklidnuje a rikam si ze alespon neco delam...

[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 28265  [Dalších 28125 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.