| Jajka+Milanek | 41109 |
|
|
Re: Re: Dobre ranko,28.8.2006 9:40:10
No maly spinkal, tak jsem na vas mrkla. Ted uz tu sedi se mnou, za chvilku se jdeme koupat a pak az usne, tak sem jeste nakouknu. Tak zatim...
|
| Haňula* | 37995 |
|
|
Re: Dobre ranko,28.8.2006 9:16:19
Jajko, to je pro tebe nezvyklá doba na rodinku, ne?
|
| Jajka+Milanek | 41109 |
|
|
Dobre ranko,28.8.2006 8:59:49
tak moc zdravim po vikendu. On vzdycky tak utece, chjo, Roland uz je zase ve skole. Aspon mi tu nechal poc.
R delal v sobotu placky s cesnekem, ja se nacpala a mela jsem pak tak desne krece, od soboty az do nedele. Do toho to nocni vstavani, no des. Ale ted uz jsem v poho. Prave probiha zatezkavaci zkouska meho zaludku, laduji se cokoladou:-))) Gabo, teda, klobouk dolu, maly je vazne kus chlapa a jak se pekne smeje. |
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
Žabi28.8.2006 8:21:53
Dobré ráno všem.
No jakou bakterii, to Ti neřeknu, protože si to už nepamatuju. A nerozumím tomu. Prostě nějaká bakterie, která prý se dá chytnout z vody, ze vzduchu...prostě ze všeho. Takže brala Hylak a upravilo se jí to. Jo a taky měla tu dietu..rýžový odvar, do kterýho jsem ji pak dělala mlíko. Dávala jsem ji Omneo a už jsem zase přešla na Nutrilon 1, protože jak se na břiše začala pohybovat a trochu přitahovat jako na plazení, tak se děsně hýbe a začala i sama kadit hezky. Tak jsme přešli zpátky na 1. |
| Haňula* | 37995 |
|
|
Hezké ráno28.8.2006 8:06:02
Gabo, Sebastian je teda chlapák! Všechny máte hezký dětičky.
Heli, já už mám toho plaváčka zaplacenýho, tak už tam nejdu. Platí se to ve dveřích blízko parkoviště, sedí tam u stolku. Tenhle týden mám velký úkol, koupit si něco na sobotní svatbu (ne svoji). Do ničeho se nevejdu přes prsa a ani přes zadek nic moc. Takže něco pěkného, ne moc drahého, abych v tom mohla kojit a popřípadě na to uvázat i šátek. Tak to bude problém :o) Honzíkovi jsem včera koupili první košili na tu svatbu - barevnou s medvídkem Pů. Houby - nebyla jsem, ale dostala jsem košík praváků, tak to jdu zpracovat. Pak ještě musím rozporcovat a dát zamrazit kuřata, co jsem koupila. A chci dělat švestkový knedlíky. Takže konec vysedávání u PC a šup šup do toho. |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
Re: Re: Ahojky28.8.2006 4:19:01
Ahojky, sem usla u telky a ted nemuzu zabrat :o( Petrunecko, tak tady jsou ty fotky :o) a tady je s Farfar (norsky deda) :o) ![]() Lino, to mi povidej o te jeho vaze :o) ze sedackou se pronese az az, ale uz jsem zvykla od Christose :o) No kdyz nam to zapisovala do jeho knizky, tak mu vaha stoupa porad stejne, co bych chtela, kdyz mel 5kg kdyz se narodil :o)) Jdu si udelat kakao, rika se, ze se po nem lepe usina a spi. Tak dobrou |
| zabiska | 26780 |
|
|
Re: Re: Dobré dopoledne:-)27.8.2006 22:33:07
Oprava: Nutrilonu (samozřejmě, já hlava děravá a ospalá.....)
|
| zabiska | 26780 |
|
|
Re: Dobré dopoledne:-)27.8.2006 22:29:40
Marti prosím tě jakou jste měli infekci? Dělali vám rozbor? Mě Dr. právě řikala, že takové kakání na rozbor není potřeba dávat ;o( No abych pravdu řekla (a hlavně nezakřikla).Tak já občas už Lucince dám)hlavně v noci) jednu flašku Notriolu a včera jsem zkusila ten s tou rozštěpenou bílkovinou a ráno se mi Lucinka vykakala krásně sama a bylo to na 95% v pořádku s pěknou barvou a pokaděná byla až za ušima ;oD. Tak jsem zvědavá jestli to zítra zopakuje...
Lino s těma hříbkama je to fakt provokace, ale nádherná!!! Tady celý víkend prší takže bychom na chatu nemohli ani kdyby jsme mohli, ale chci přemluvit kámošku a zajet tady kousíček do lesíka na bedličky, ty já miluji! |
| Martina+dva miláčkové | 10779 |
|
|
PROSÍM27.8.2006 22:21:27
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu. ![]() |
| Petík/Toník 04/Anička06 | 18281 |
|
|
Re: Jak to???27.8.2006 18:48:34
Marti, Matysek vypada jako andilek, hlavne na ty fotce co tam je s tatkou :)
Uz jste nekde byli? Matysek je hodny na malou? A nezarli? Kdyz si vzpomenu na to jak me vsude presvedcovali ze je jen zivejsi a ze to neni ADHD. No neverila jsem tomu, ale ani jsem nevedela jak se k nemu chovat. A zatim po tom BFB nevidim velkou zmenu...Buli jsme tam zatim jen 8x a dr me ujistila ze nejmene 40 sezeni aby to melo ucinek.. Doma to radeji ani nerikam, protoze uz ted posloucham jak se nic nemeni a kolik to stoji penez a tak. Jen me to uklidnuje a rikam si ze alespon neco delam... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.