| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 28265  [Dalších 28105 >>]
Petík/Toník 04/Anička06 18281

Re: Re: Re: Dobré dopoledne:-)

27.8.2006 12:58:51
jen na skok.

Clitter, mala je vlasata, koukam ze za chvilicku budete plest copanky :))))

Lino, Verunka ma krasny tvariciky, takovy baculaty. Ufff tech hub, to musela byt makacka je najit :))

Magic, krasne se zakulacujete :)) Na vaze ani tak moc nezalezi pokud jste zdrave.

Evule, gratuluji k pretoceni Hynecek je sikula..:))

Hani, uzijte si dovolenou. Hlavne krasny pocasi at to stoji za to :)))

Tak jsme si vcera uzili soboticku, byli jsme na zahradce a grilovali masicko. Sice zacalo prset, ale nam to moc nevadilo. Tedy hlavne Tonyskovi to nevadilo, protoze se rachal v lozich a patlal bahno. To je jeho zivel. Miluje vodu a je mu jedno jestli je zima nebo teplo. Ana, chrnela v kocarku. Jen se ji Tona obcas snazil preklopit. Byl tam s nama bracha se svou pritekyni. Jen vsichni pili a ja jsem byla za ridice :(((

Moje mamina je na tom uz lepe. Tak mam par radosti za poslenich par tydnu.

Ana je strasne moc hodna. Dokaze spinkat 12-16 hodin v postylce a to opravdu. Ma taky ten prsticek porad v pusine i v noci ji slysim jak cuca, ale chrni dal... Je nase slunicko.

Ted tu u me sedi v lehatku(kde se ji uz moc nelibi) a keca a keca. Vlozim par fotecek.

Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 10897

Re: Re: Dobré dopoledne:-)

27.8.2006 10:35:15
Tak teď jsem to po.... ještě víc???:-))) No ale lepší popřát, i když není proč, než nepopřát vůbec, né?

No já to četla od Clitter, ten příspěvek pode mnou (nebo trochu níž)...ptala se, jestli měla Z. narozky, tak jsem se toho hnedka chytla:-))))
Rklokan 49550

Re: Dobré dopoledne:-)

27.8.2006 10:31:36
Zeruš měla narozky? Kdy?
Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 10897

Dobré dopoledne:-)

27.8.2006 10:06:04
Clitter, Lino...fotečky jsou úžasné!:-) To nám ty dětičky nějak rostou, co? Jinak teda obě dvě holčičky bych poznala:-)))

Lino..tak tomu říkám úlovek:-)) Naši taky chodí na houby a nachází hodně. Ale jsou prý hodně červivé. Teď jsme od nich měli houbovku a pár hub na smaženici. Mňam!:-)

Zebru...taky přeju asi opožděně vše nejlepší k narozkám. Se omlouvám! Teda na jídlo ve školní jídelně, když jsem chodila, si teda už vůbec nepamatuju. Ale já vím, že jsem takový strávník, kterého všichni uctí, takže jsem s tím neměla žádné problémy:-))) Ale i si myslím, že u nás to asi i docela šlo. Tuším, že si hodně děti chodily i přidávat, tak to asi nebylo nejhorší. A hlavně si pamatuju buchtičky se šodo, to se všichni mohli utlouct:-)))

Magic...gratuluju k přibírání. Za chvíli pokoříte hranici 4kg no a za další chvíli nás všechny doženete:-)

Gabo...taky gratuluju k přírůstkům! To je teda něco:-) Matěj měl přes 9kg v půl roce, kam se na Vás hrabe:-))) No a malá bude mít 9kg určitě po půl roce:-)))

Helčo...dost jsi mě pobavila tou historkou s blinkáním:-))))Asi Ti chtěl Vašík ukázat, jak máš dobré mlíčko:-)))

Hani...taky přeju krásnou dovolenou! My se snad taky dostaneme někam příští rok. Podle toho, jak na tom budeme s penízkama. Chtěli bysme jet se známýma buď do Itálie nebo do Chorvatska. Tak uvidíme. Mohlo by to být fajn. Oni mají 2 kluky...jeden je starší než Matěj a jednomu teď byl rok, takže by to nemuselo být špatné. :-)

Žabisko...no viděla jsem fotky kadění. Tak Ti musím říct, že přesně takový tmavý kadění měla Markétka, jak měla tu infekci. Prostě tmavý s kouskama. Ale Vy asi nic takového nemáte a je to OK, určitě jsi to říkala Dr.

Tak, kluci jeli nakoupit, malá spí, tak já budu skládat prádlo. Odpoledne jedeme na návštěvu ke kamarádce...jak ji teď brali tu plodovku. Scházíme se hodně často, tak ani dneska neuděláme vyjímku:-) Děti se aspoň pěkně poperou:-))))
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872

Re: Re: Kuk

27.8.2006 9:17:50
Teeda, tys ji tak rychle poznala? A ja jsem si rikala, ze Verca neni zas az tak jasna jako trebas tvoje Zuzanka.:-)

Jo a ty houby. To vubec nic neni proti tomu, co mi ukazoval vcera tatka. Byl ve svem rodisti u Vsetina a on i pribuzni nosili kose pravaku! To my jsme pravaky vubec nenasli.:-( A nastvat te fakt nechci, jen trosku popichnout.;-)
clitter@cácorky12/03,5/06 35300

Re: Kuk

27.8.2006 8:42:59
To je přeci Verunka:)

Teda Lino ty mě chceš fakt nakrknout vid?;) Prostě asi ve vaší oblasti rostou víc no... Zkusím jít ještě tak za 14 dní třeba si to ty houby rozmyslí:)

Tak dneska noc v pohodě akorád se Zuzka pročůrala tak jsem ve 2h měla převlíkací čtvrthodinku:) Nevěděla jsem jestli nejdřív nakojit nebo převlíct:)
Bája kouká na telku a Zuza s manžou ještě spí. Tak jdu dělat snídani a přemýšlím že něco upeču s těch ostružin.
xxxx
  • 

Kuk

27.8.2006 8:22:26
A kdo jsem ja? Pozna me nekdo? A prosim taky nesvindlovat.

LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872

Pro Clitter

27.8.2006 0:23:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

26.8.2006 23:24:02
tak jdu spát než se nějaké dítko vzbudí.
Bája ted poseldní dni chodí v noci k nám do postele a chce spát s námi takže ted ten náš spánek nestojí za nic:( Když se nebudí Zuzik tak nás utlačuje Bája:)

Tak dobrou a at dětičky pěkně spinkají;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

26.8.2006 23:20:59
Zebru ty jsi měla narozky jak jsem ted nebyla na netu tak nevím jestli jsem něco neprošvihla:)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 28265  [Dalších 28105 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.