| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 28265  [Dalších 28095 >>]
clitter@cácorky12/03,5/06 35300

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

26.8.2006 23:19:51
Petrunečko dík;)
Evule tak občas zajdi a pochlub se mi tě rádi "uvidíme":)) To je Hyneček moc šikovnej. A co nějakou fotečku at vidíme jak rostete;)

Zebru oni to dělají možná ty vlasy, myslím tu podobu:)) No ale je možný že jsme nějakým způsobem příbuzný svět je malej:)
Zebruš tak probdělou noc nezávidím mi jí měli ze čtvrtka na pátek a byla jsem totál ko.
Nás ted poslední týden trápí hrozně ty prdy vzbudí se klidně i ze spánku v noci a začne plakat a nejde utišit:( Už nevím co s ní asi si zvykla že jí pomáhám a tak jí to samotné nejde:(
Petra + 3 35414

Re: Re: Re: Re: Ahojky

26.8.2006 23:09:06
Evule, to gratuluju, my jsme se ještě nepřetočili.

Clitter, tak to byl šok - na té hádací fotce je Zuzanka strašně podobná Radušce! Ale šíleně. Na té druhé už jde rozdíl vidět, ale ta první nás doma šokovala. Nemáme my někde vzadu společný předky??? :-)))))

Hanko, přeju kráááásnou dovolenou!

Dnešní oslava narozek povedená, jenom Radka nejdřív probděla skoro celou noc, takže jsem byla mrtvola, půl dne taky ještě byla děsně uplakaná, no a pak měla normálně průjem, jsem z toho byla vedle, ale od té doby už je zas v normálu. Asi ju bolelo bříško a já furt co jí je.

Heli, s tou kvalitou školních jídelen si moc iluze nedělej. Já jich teď pár poznala jako zaměstanec a výsledek? Jedna opravdu dobrá, až jsem čučela, jedna průměr (tzn. něco bylo dobrý, něco ušlo, něco se nevyvedlo, děcka spíš remcaly, ale vcelku sedalo, když člověk nebyl moc náročný), no a jedna naprostá katastrofa, fakt, to jsem nezvládla ani já a že teď už nejsu vybíravá a sním všechno. Ale když jsem tři dny v týdnu nebyla schopná ani identifikovat, co to na tom talířu je, a musela si to jít přečíst a někdy jsem to nepoznala ani podle chuti, tak to bylo i na mě moc. A třeba jednou jsem ten oběd nebyla schopná pozřít vůbec - bylo to rizoto a vypadalo to, jako by ho někdo vyzvracel.... Takže moc nevěřte tomu, že jídelny jsou teď už všechny dobrý. :-(
Petrunečka + Kubíček 34175

Re: Re: Re: Ahojky

26.8.2006 22:53:12
Clitter, Zuzka se krásně směje a gratuluji ke třem měsícům

Evule, tak gratuluju k prvnímu přetočení na bříško
Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 44826

Re: Re: Ahojky

26.8.2006 22:49:52
Ahojky holky, omlouvám se, skoro od porodu jsem tu nebyla :-(, ale nevydržím se nepochlubit, Hynek se mi dneska 1. sám přetočil na bříško, tak jsem moc ráda, jinak se taky umí krásně chechtat, ale zásadně se směje něčemu, očem my nemáme ani potuchy :-)
clitter@cácorky12/03,5/06 35300

Re: Re: kdo jsem?????

26.8.2006 22:47:38
No jo poznali jste:)) Petrunečko máš pravdu bohužel naše hádanky nejsou hádankami:(

vložím ještě jednu jak se řechtá na manžu:)))

nám jsou dneska tři měsíce. Fakt to děsně letí, před chvílí jsme debatovali o porodu a ted už ti mimísci už umí plno věcí:)

Magic gratuluji k přírůstku:) Super jen tak dál a za chvíli bude mít malá stejnou váhu jako ti naši "donošenci"

Dneska jsme byli na houbách a zase nic moc:( A prosím nepište mi kolik je všude hub jo:))) Asi neum ím hledat a nebo půjdu tak za dva týdny tady na severu je jim asi zima tak budou dýl:)))
Ale byla jsem úspěšná jinak přinesla jsem si 3,5 litru ostružin, mnam:)

Re: Re: Váhy mimísků

26.8.2006 22:39:50
Magic, gratuluju k 3,5kg, Sandra se hezky snaží, tak a´t jí to hezky vydrží
magicc 35425

Re: Váhy mimísků

26.8.2006 22:37:38
Gratuluji všem k hezkým přírůstkům.

Naše Sandra včera 4 měsíce a máme 3,5kg 52 cm :-))).

A dnes u nás byla na návštěvě má teta. Její sestra žije v Itálii a má dvojměsíčního chlapečka ( maminka je polka a tatínek řek ). Porodní váhu měl skoro 4 kila, no a teďka v těch 2 měsících má 7 kilo, také zatím jen kojí. No dětská doktorka se prý zhrozila s tím, že 7 kilo má mít dítko v půl roce. Tak jsem se zasmála, že je to silnej polskej základ a doktorka je asi zvyklá na drobounký itálky. Měla by mrknout k nám na diskuzi:-)))

Přiji vyhojení exzémů.

Clitter poznala jsem dobře Zuzanku:-)))

Re: Re: kdo jsem?????

26.8.2006 22:37:37
Clitter, my máme tu smůlu, že naše děti každej pozná :-(((

Re: kdo jsem?????

26.8.2006 22:36:53
Bez švindlu - Zuzanka
xxxxx
  • 

kdo jsem?????

26.8.2006 22:29:34
Jo a prosím nešvindlovat;)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 28265  [Dalších 28095 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.