| Silueta | 17864 |
|
|
Modroočko26.8.2006 21:36:37
Robátko mi v lékárně objednali, ale hned druhý den bylo na lékárně, stálo 205,- Já teď Aničku nemažu, aby ve středu kožařka viděla jak to vypadá a sama to tipuju na lupenku :o( Uvidím co Mudra poví...
|
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
Re: Re: Ahojky26.8.2006 21:25:52
Preju hezky vecer. Tak jsem doma "osireli". Mame Radu u babicky a dedy. Uz ted je mi po nem smutno. ALe aspon si trochu odpocinu a rano pospim, pokud bude Verca spat. Je tu takovy nezvykly klid.:-)
Gabo, tak ta vase vaha, to je sila. Ale ono je to i tim, ze byl veliky a "tezky", kdyz se narodil, takze mel pred ostatnimi naskok i 2kg. |
| Petrunečka + Kubíček | 34175 |
|
|
Re: Ahojky26.8.2006 20:38:05
Gabo, tak to je Sebastian teda kus chlapa, to je neuvěřitelný!! Vlož sem nějakou fotku, ať si ho můžeme představit. A gratulace ke třem měsícům
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
Ahojky26.8.2006 20:26:49
Ahojky holciny a mrnata :o) Tak nam budou zitra 3 mesice :o) a v patek sme se byli vazit a merit a mame 8.22kg a 66cm no proste kluci jak buci :o) Jinak nam dnes dorazil pas pro Sebastiana, tak muzem za tech 10 dni odletet domu na Madonnu :o) Jdu si vas ted docist |
| HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? | 1411 |
|
|
Re: Re: Kakání26.8.2006 17:06:45
Ahoj holky, vidím, že je víkend, to je tu vždy mrtvo. My dnes byli na výletě, ušli jsme 12 km, teda bez Vojtíka, ten je u babičky a našli jsme pár hub, o kterých si nejsme jisti, jestli to jsou bedly. No my jsme takoví "houbaři"...
Nikouši, nutit děti do jídla - to jsem taky proti. Když Vojtík řekne, že už nemůže, tak ho nenutím, akorát si to pak nemůže kompenzovat sladkostmi. Když od začátku oběda prohlašuje, že si pak dá kokino, tak říkám, dobrá, ale nejdřív sníš oběd. Tak to začne futrovat, aby si tu dobrotu mohl dát. Ale to asi fakt nemáme problémy, nikdy jsme neměli a jak vidím u Vašíka, tak asi ani nadále mít nebudeme :-). Ale sama vzpomínám, jak jsem ve školní jídelně nesnášela ty flaksovatý hovězí, a nesměli jsme to vyhazovat. Já ale spoléhám na to, že dnes už snad vaří líp, ne? |
| zabiska | 26780 |
|
|
Re: Kakání26.8.2006 15:52:15
Ahojky gratuluji všem ke 3 měsícům, nás to čeká v neděli -koupila jsem Lucince Šmudlu, Sněhurku už máme teď chci poskládat všechny trpaslíky ;oD tak jsem si řekla že každý měsíc jeden a nebude to tak finančně náročný.( Sněhurka je moje nejoblíbenější pohádka ;o))
Jinak Lucinka se ráno sama vykakala tak jsem to hned vyfotila a dávám to do deníčků ke mě do složky. |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
Re: ahojte holky26.8.2006 15:25:23
Hani, užijte si dovču!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ať dětičky nezlobí a vy si odpočinete:o))
|
| Hanka4děti,88,97,04,06 | 30959 |
|
|
ahojte holky26.8.2006 10:14:29
za chvilu odjíždíme na dovolenou tak se s vama jdu rozloučit.Chystala jsem papíry a spinning aby to šlapalo celej tejden.Stejně si myslím,že se něco vyoslí,ale nebudu to nějak ve velkým řešit.Jdu teprve sbalit věci,protože to nijak dopředu nikdy nechystám,za hoďku není co balit.Jedeme na Vysočinu prý je tam moc borůvek tak su zvědavá.
Ivi aha tak to jsem blbě pochopila s tím spinningem. Levandule to máš teda velkýho pomocníka. Heli teda to muselo být pošušňáníčko to blitíčko :-))Hlavně že se nic nestalo. Jinak jsem vás dočetla,ale nějak si to nepamatuju a už nemám čas. Jajko tady vkládám včerejší metřík taky posíláme jubilejní pusinku.No a aby jste nás nepředrostli když jste chlapi že jo :-))Tak se holky opatrujte a za týden se těšííííííííííím :-) |
|
|
Re: Hezkou sobotu přeju:o)26.8.2006 8:42:40
Jejda, jsem se nějak rozepsala:o)))))
|
|
|
Hezkou sobotu přeju:o)26.8.2006 8:34:21
dobré ránko:o)
Včera jsem nějak vůbec neměla čas si sednou k netu - jak je to možné????????:o))))))) Heli, to musela být chuťovka, teda.......:o) Zebruško, užijte si to na oslavě:o) Alčo, koho to tu nevidím:o)))) užívej si to v Čechách:o) a to věřím, že Esterku všichni obdivují:o)) Lino, mě taky můžeš poslat fotky, díky:o) Modroočko, tak ať nějaká mastička zabere:o) Tomášek zatím ťuk ťuk nic, ale s Kájkou jsme si taky užili - ale objevilo se jí to až později....Tak v roce a půl.... Helčo, no já uvidím, jak to s tím jídlem bude ve škole zvládat - ve školce jsme docela bojovali - ona jen kvůli jídlu nechtěla do školky chodit a každé ráno brečela, že jí bolí bříško.... tak jsme vymýšleli z ředitelkou a kuchařkou různé fígle, jak na ní....pak se to zlepšilo, ale ve škole se mnou asi moc spolupracovat nebudou..... a když jsem ve škole na schůzce pro rodiče slyšela říkat vychovatelku z družiny, která s nima na ty obědy bude chodit, že dohlídnou, aby všechno snědli......stávaly mi vlasy hrůzou:o)No uvidím:o) Pro začátek je důležitý, aby se do školy těšila, než aby byla nervózní z toho, že bude muset jít na oběd:o) Je tu ještě někdo, komu jde dítko do první třídy???? asi ne ,co?.o) Teď čtu, že Marťa se těší, až půjde Matýsek do školy - Marti, užívej si tý svobody, kdy nemusí:o))) Jsou to starosti:o)) Jo, a když nebudeme chodit na to plavání, tak beru to cvičení - musím se podívat, kde to je:o))) Levandule, jsi šikulka - krásný košík!!!!:o) A más krásný syny:o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.