| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 28265  [Dalších 28075 >>]
Petra + 3 35414

Re: Re: Hezky vecer

25.8.2006 23:49:30
Heli, mňam, mňam, to ti Vašík podstrojil dobrotu" :-))))))) no, to musela být síla.

Lino, díky moc za fotky!

Levandule, já dneska nestíhám, ale jak budu mít chvílu, napíšu ti mail, je to jednoduchý, jak uděláš jedno dvě trička, tak uvidíš, že to je brnkačka. Vždycky se mně protáčí oči, když vidím, kolik si berou za ty hadry zdobený savováním a že to musí mít takhle v sériovce hned hotový. Jenom to chce koupit "vybavení".

Večer jsem si před koupáním hrála s Radunkou a ona se u toho nahlas řehtala, až se zajíkala. Už je to s ní taková sranda! :-) Jenom teď nás smích přešel, protože odmítá spát jinde než v babyvaku, v postýlce je hned vzhůru. Před chvílí jsme učinili další pokus a zatím teda spí, tak doufám, že jí to vydrží a nestrávím noc vsedě s babyvakem na břiše!

Modroočko, já oceňuju, jak se s Robátkem snažíš!! :-) to víš, Rklokan to shánět nebude, tak se mu to kecá :-)

Aleno, ahooooj! užívejte si to tady.

My jedem zítra slavit švárovy narozky, tak nás ještě chystám a už musím taky padnout do postele.

Tak přeju všem pěkný víkend!
HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? 1411

Re: Hezky vecer

25.8.2006 22:24:13
Lino, já tam dnes volala a stejně čtvrtek volný neměli. Paní mi měla volat, jestli nemají volno jiný den, ale nezavolala, tak má smůlu.
Vzhledem k tomu, že už je dost pozdě, tak beru zavděk tím Plaváčkem a kdyby se mi tam jó nelíbilo, vždycky to můžu změnit. Ale aspoň budu mít srovnání a pak vám můžu poreferovat, co je lepší.
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872

Hezky vecer

25.8.2006 22:14:17
Heli, to musela byt fakt chutovka.:-) S tim plavanim me mrzi, ze budeme chodit do Filie sami, od zari teda bude chodit Rada, to uz mame zaplacene pred prazdninama, Verunka bude chodit az dalsi kurz, musime nejak zjistit, jak to skloubit dohromady v ten ctvrtek, aby manza nemusel z prace nadvakrat.

Poslala jsem zatim nejake fotky ze sraziku Hance, Zebrusce a Modroocce. Jaji, pro tebe ty jine fotky jeste nemam zmensene, nezmensene nechci posilat, maji v prumeru 3-4MB, tak by to bylo silene velike. Chce jeste nekdo neco poslat? Uz se mi nechce listovat zpet...

Jo a Verunka spala na dnesek az do 5 do rana, pak az do sedmi. Radecek prisel dokonce driv, nez se ona vzbudila, asi ve 4:40, ale spali s tatou az do 7:45. Zitra vezeme Radecka na prazdniny k mym rodicum, zase na tyden, takze pokud bude Verca hodna a bude hezky spat (Rada ji hrozne budi randalem, co dela), tak budu mit spoustu casu.

A k te autosedacce. Mame Chicco po Radovi, a ac byl vzdycky vetsi nez vrstevnici, byl v ni tak do 9 mesicu, pak uz v ni byl napresovany, hlavicka skoro precuhovala horni okraj a uz se mu nelibilo nic nevidet a zirat do sedadla. Taky si myslim, ze je jeste brzo davat decka do sedacky po smeru jizdy, nemaji zpevnene krcni svaly a kdyz se prudceji zabrzdi - coz je pri provozu na nasich komunikacich bezne, tak leti hlava dopredu. Kdyz jsou proti smeru jizdy, hlavicka se opre do sedacky a nic se nestane.
zabiska 26780

Kakání

25.8.2006 21:35:56
Ahojky, tak k tomu kakání, máme s tím problémy už celý měsíc předtím to bylo v normálu:řídké až krásně sytě žluťoučké s těma žmolkama, potom to bylo tmavě hnědé,sladce zapáchající a hlanovité- asi jako sopel a teď je to zase hlenovité,ale s tou pěknou žlutou barvou a kakáme tak za 2-3dny, někdy sama a někdy když se moc kroutí až kňučí bolestí tak ji pomáhám teploměrem. Jestli se podaří zkusím to i vyfotit a dát do deníčku. Jinak mléko fakt nesmím vůbec žádný-což je pro mě docela krutý,ale jestli to fakt pomůže tak to samozřejmě obětuji.
Jinak holky co máte miminka s ekzemem - to je mi taky moc líto, jen bych napsala, že můj sytaky tím trpěl a sestra ho hodně koupala v Bübchenu -dvoufázová koupel(bylinky+olej) a malej je OK, já v tom Lucinku koupu raději hned od narození a taky jsme v pořádku(jen ať to nezakřiknu!)
Heli to musela být chuťovka!!! my s Lucinkou taky děláme Berany duc a jí se to moc líbí,ale naštje to v pohodě. taky strašně moc ráda lítá a dělá letadýlko- prostě má ráda nadhled...že by fakt byla veliká po tatínkoví(197cm)....
Autosedačku-zatím máme vajíčko, drobečci ještě malincí,ale už jsme museli posouvat pásy, aby to Lucinka měla správně-ani jsem si to neuvědomila,že bych to měla udělat až mi kamarádka říkala,že to malému udělala a ten je o 1cm větší než my a je to fakt lepší.
Marto to je fajn že to s tou kamarádkou tak vyšlo, já mám taky kámošku(po 3ivf jim to vyšlo) co teď byla taky na plodovce a čeka na výsledky -2předtím ji vyšli špatně tak se moc bojí jak to dopadne...
K hříbků -prý strašně moc rostou Bedličky mňam! Jinak je podle mě ještě dost zima...
tak zatím pápá
Jája,5+1 36971

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co se mi stalo před chvílí

25.8.2006 20:53:32
Modroočko,švagrová neměla Robátko ale Cutishelp -mast,podívej se na www.parenteral.cz ,je to mast na noční ošetření a je to i pro kojence.Koupila to v Brně v lékárně,ale bohužel nevím ve které.
Myslím,že by ti to v lékárně objednali,nebo si to kup přes net.
Modroocka+J5/06,Š6/10+ A2/12 38805

Re: Re: Re: Re: Re: Co se mi stalo před chvílí

25.8.2006 20:37:57
Rklokane, za chvili ji budete nekde shanet taky:) tak Vam slapu cesticku, abyste uz sli najisto:)
Rklokan 49550

Re: Re: Re: Re: Co se mi stalo před chvílí

25.8.2006 20:24:40
Omylem se to sem vložilo dvakrát :-( Po konopné kosmetice jsou děti veselejší a po makové spíš takový spavý, že.
Rklokan 49550

Re: Re: Re: Co se mi stalo před chvílí

25.8.2006 20:18:36
oni si možná tu konopnou kosmetiku pěstují sami. zkus zatím makovou.
Rklokan 49550

Re: Re: Re: Co se mi stalo před chvílí

25.8.2006 20:16:48
oni si možná tu konopnou kosmetiku pěstují sami.
Modroocka+J5/06,Š6/10+ A2/12 38805

Re: Re: Co se mi stalo před chvílí

25.8.2006 20:06:20
Tak jsme dnes shaneli tu konopnou kosmetiku, no nikde v lekarne to nemaji...teda ve ctyrech:) ale mam pocit, ze je to jen na objednani do lekarny nebo objednani z netu. Kde jste ji sehnali, kdo ji pouzivate?
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 28265  [Dalších 28075 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.