Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
14.5.2007 13:31:35
Radko, co jen teplacky, si pamatuji, ze jak se Christian jen plazil, tak to bylo komplet, teplaky, bodycka, no mohla jsem to hazet do kose. :o) |
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
14.5.2007 13:06:57
ahojky holky,
tak my jsme meli pracovni vikend, delame novy plot a malou pristavbu, aby jsme meli kam davat kola, hracky, sekacku, apod.... uz me to nebavi, uz je to asi 5 vikend, ktery jsme na to obetovali a zacina me to pekne stvat, radsi bych nekam na vylet... grrr... ale tim, ze si to delame sami, dost usetrime, takze asi neni co resit... zitrejsi srazik si uzijte, ja do toho Edenu nedorazim, netroufam si... ale jsme domluveny s Martou na patek cca 13. hod v Metropoli na Zlicine, jestli se k nam budete chtit nekdo pridat, budeme rady :o)))) Mony, Tomik uz ma na ven sandalky, ale nechodi, takze je huntuje lezenim, ma ty spicky pekne jete... a kdyz leze venku tak mame zniceno uz tolik teplacku, no vrazdila bych, ale na chozeni to zatim nevypada ani trosku |
|
|
14.5.2007 12:19:13
Ahojky, Hedy prejem vse dodatecne NEJ!!! k narozeninam :o)) |
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
14.5.2007 11:14:16
Ahoj,
dnešní sraz se asi nekoná, co? Tak já budu počítat se zítřkem a dneska půjdeme koupit boty, Daniele se občas povede krůček, dva, tak aby mohla trénovat i venku. Dneska jsme byli u zubaře, tak Danny má všech 6 zubů zdravých :-). Dodatečně Tomíkovi a Hedy všechno nejlepší k narozkám. Koukala jsem na fotky, moc se mi líbil Tomíkův pohled na chlebíčky :-) A Hedvika je kočka v kloboučku! |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
14.5.2007 10:56:58
Lolendo děkujem za přání, dárečky si Hedy užila, ale dort jí moc nezajímal:-) Fotečky jsem hodila do albíka. Počasí bylo super, tak jsme slavili venku i uvnitř.
Co ten srazík? Sejdem se tedy zítra kolem 14.00 v Edenu? Čas Vám vyhovuje? Nebo chcete později? |
| lolenda | 56530 |
|
|
14.5.2007 9:03:43
Kávičko, přejeme Hedy ke včerejším narozeninám moc moc príma dárečků, hodně zdravíčka a at je stále usměvavá. Doufám, že jste si oslavu o víkendu užili a pochutnali si na dortíku :O)
|
| Haňula* | 37995 |
|
|
13.5.2007 19:15:48
gratulu vám všem ke dni maminek!!! Ať jsou vaše děti opravdová zlatíčka a andílci a dělají samou radost!
|
|
|
12.5.2007 19:30:51
kavicko, cisteni kartackem je stejna technika, jako kdyz ji je stiras. Kdyz nebude chtit, tak das do ruky, aby si s nim hralo a casem to bude bez problemu. Sebastian si je zacina cistit pomalu sam :o)) |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
12.5.2007 16:06:05
Teda to je mela! Můžu i v pondělí, ale asi bude lepší s tím moc neblbnout:-) Metropolí myslíte co? Zličín? Co třeba na Smíchově, tam by určitě Radka trefila (je to z Butovic, pořád dolů do centra a pak doleva).
Nikolce k včerejším narozkám vše nej:-) Copak jsi dostala? Teď jsem dodělala dortík, tak doufou, že bude zítra dobrej. Gábo co jsem slyšela (v čechách), tak prý se nemusí zatím zoubky (podle počtu) čistit kartáčkem ani pastou. Já jí zatím stírám zubní plak "šťourátke do uší". Chci zkusit kartáček, ale nějak nevím jak si je nechá vyčistit. |
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
12.5.2007 13:58:32
Ahojky,
no ja vubec nechci do Beckilandu :o) mluvim o clovickove na Zlicine :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.