| Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 18:11:19
Dášo to je mi líto že to tak u vás je.A má dost papání?A jak se chová když dokojíš a zvedneš ho na odkrknutí?Trošku to srovnávám co jsem zažila s Honzíkem když byl ještě kojenej a hodně mi plakal.Bylo to tím že měl málo.Až když se pořádně najedl tak od té doby byl hodnej.Třeba to tím není jen se snažím poradit.
|
| Karmelka | 39414 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 17:41:01
Ahoj jak se vede?
Od neděle jsme už doma z dovči,ale nějak jsem se sem nedostala.Matýsek vůbec nespí.rano vstane okolo 6hodiny vydrží být vzhůru 1,5-2hodiny v pohodě a s úsměvem a pak začne knouratmtak ho uspím v kočárku spí tak 10min,někdy ani to ne a začně řvát jak na lesy a není k utišení třeba i víc jak půl hodiny.když se mi někdy povede ho uspat na půl hodíny,tak to je uspěch a přitom je vidět že se mu chce spát-zívá ..atd.tak vůbec nevím co s ním a večer když je vykoupaný a má už spát pořádně,tak 1-1.5hodiny ho konejšíme než se uřve a usne.nejhorší je že nepomáhá ani chová¨ní ani když si k němu lehnu do postele-to dříve zabíralo.nevíme co s ním.volala jsem dr.a ta mi řekla že pokud nemá teplotu(a to nemá) a jinak je v pohodě,tak ani nemám chodit.příští uterý jdem do poradny,tak jí to zkusím říct jak to je pořádně,jsem zvědavá co mi řekne.-nevím co dělat aby spal klidně.v noci sice spí,ale hrozně neklidně,pořád sebou hází jako by měl divoké sny.vůbec nevím jak mu pomoci-neporadí mi někdo?nesetkali jste se s tím?přitom prdíky ani teplotu nemá,zuby taky nemá,vůbec to nechápu,dřív jsem ho ukonejšila aspon pochováním to ted vůbec nezabírá-prostě řve a vůbec nevnímá okolí,ale upůlně z ničeho nic.no ted zase,musím jít.uvítám každou radu.tak zatím |
| HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? | 1411 |
|
|
Re: Ahoooooj30.8.2006 17:20:27
Lino, hurá, konečně taky nějaký(á) cvalda :-)).
Haňulo, tak mám zaplaceno, prosím tě dáme si v úterý sraz před vchodem? Před tím spodním, jak se platilo? Říkám si, ať máme čas nakojit, převlíct se, tak 12,50? |
| Jája,5+1 | 36971 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 17:10:31
Modroočko,není zač děkovat,jak jsem koupila tak prodávám.Švagrová tu mast moc chválila a jsem ráda,že to Jarinkovi pomáhá.
Niki,na učitele v první třídě hodně záleží,stačí mít nějakou ježibabu a děcko má znechucenou celou základku.Přeju Kájce tu nejlepší a ať se jí ve škole daří a líbí. Lino,díky za fotečky,jsi moc hodná že sis na mě vzpomněla!Verunka je teda kus baby! Janíku,ani se nedivím že nemáš čas chodit na rodinku,když máš dva prcky a ještě stíháš dělat takovou piplavou domácí práci! S Aničkou začíná být veselo,je to totiž pěkný šídlo.Když ji dám na hrací deku na zem,tak se otočí na bříško a plazí se pryč.Pořád ji sbírám někde mimo a vracím na deku,na posteli se ji už neodvážím nechat samotnou protože by spadla. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 16:21:55
Já jsem blbec 6halířů jsem chtěla napsat.No je to nic moc no:-)))
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 16:21:12
Jsem tu jen na skok.Chci poděkovat za pochvalu fotek.Strašně to letí.
Clitter máš pravdu kluci jsou každý jiný.Peťulka začíná být podobný mě což mě moooc těší. Ta domácí práce je od nás z Domažlic.Je dobré se ptát přímo u firem kde by něco takového mohlo být.tady po mě chtějí jen abych to udělala a žádné peníze.Ty dostávám.Takže moc nedoporučuju něco z netu.Taky jsem koukala ale peníze dávat... Sama jich mám málo:-))) No a tohle teď dělám.Jsou to 3části které se lepí dohromady.Do houbičky se vlepí špejlička která se namočí do lepidla a to se pak celý nalepí na čtyřlístek.Nic těžkého jjen je za to málo což za každou podobnou práci.Za jeden tenhle kousek mám 0,06h. ![]() |
| clitter@cácorky12/03,5/06 | 35300 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 16:14:29
Lino teda Verča je pořádný cvalíček:o) Super.
Niki mi jdem jenom do školky a taky jsem utratila dost peněz, úplně se hrozím až budou obě holčiny chodit do školy to bude pálka:( Je to děs a přesně z těhle důvodů už nechci další děti. Protože to bych pak musela dělat minimálně poslankyni abych brala dost peněz na tohle všechno:)) |
| clitter@cácorky12/03,5/06 | 35300 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 16:10:36
Ahojky manža mi na chvíli uvolnil PC, jel do města tak toho hned využívám. Zuzik spinká a Bája je u mojich rodičů do zítra, původně jí měli mít do pátku ale kvůli té školce je tam do zítra.
Já jsem byla dneska u zubáka, tak už ten zub mám v pohodě a akorád mi ho zablombovala, tak jsem ráda bála jsem se toho že mi ten nerv vyndají. Zítra jdeme na 3 mesíční kontrolu taky jsem zvědavá kolik váží:) Janíku je super že jsi se ozvala. Teda mě se zdá že Jeník děsně vyrostl, je z něj už kus chlapa:) Ale opravdu, ted jak jsi sem už dlouho nedávala foto tak je to znát:) No a Péta je taky super, ale už se mi zdá že se mění a je už mín podobný bráškovi. Ael když jsi ukazovala fotky kluků po porodu tak si podobný byli a dost:) No a taky bych se ráda zeptala na tu domácí práci, já už tak nějak koukala na net ale všude musíš vložit peníze a já se bojím že jsou to pouze podvodníci:( Jajko chudák Roland tak at ho má brzy v pořádku a máš pravdu chlapi jak jsou nemocní tak to jsou hned z nich chudáčci:) Modroočko vítej taky bych hned někam jela:) Ale to si ještě počkáme. U nás je teda taky děsná zima ten sever je znát:) |
| Modroocka+J5/06,Š6/10+ A2/12 | 38805 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 15:52:48
Janiku, kluci jsou fakt krasni! A jakou mas domaci praci? A jake s tim mas zkusenosti? Taky bych neco brala:)
Lino, gratuluji ke kontrole...pekna mira a vaha! A at uz je Verce lip a neplace Ti po tom ockovani! Holky, jak jsem docitala, tak kdopak tu psal...myslim Pavlina, ze ta hexa nebude ani v zari? Jakpak to teda je? |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 13:25:08
Janíku, tak se měj hezky a zase se někdy ozvy:o)
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.