| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 11372  [Dalších 10952 >>]
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
10.5.2007 11:49:29
Ahojky, tak jsem byla po roce na gyn. a vse oki ;o) tak jsem rada!
Co se tyka sraziku, tak pocitam s uterkem! Misto jeste doladime!
Jinak dneska uz snad stahnu fotecky z patecni osly, bylo to super, Tadeasek si to uzil, blbnul s detma, ani me nepotreboval :-D sapal se po chlebickach...
Radka, Luky + Tomík 26131
10.5.2007 11:02:31
Ahoj holky, koukam na ty vase sraziky, ja si na Eden fakt netroufam, takze kdyby jste nekdo chtely Zlicin, nebo Butovice, rada se pridam. Ja pojedu na Zlicin nejaky den v pristim tydnu, potrebuji klukum ponozky a ty kupuji v CA, takze pokud by jste se se mnou nekdo chtel srazit budu rada, zatim muzu jakykoliv den... takze bych se i podridila, a na v Metropoli je i Clovickov
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
10.5.2007 10:04:03
Srazík byl mini a to jsem ještě přišla hodně pozdě:-(
V koutku v Edenu bylo strašně moc dětí (ošklivé počasí), takže jsme moc nepokecaly, protože jsme stále hlídaly. Na Hedy tam spadla velká holka, bohužel mamy velkých dětí tam akorát seděly a čuměly, ani když tam jeden velký chlapeček brečel, tak se k němu dlouho nikdo nehlásil. Musím říct, že to bylo docela o nervy. Čekala jsem, že to bude jako minule. Předpokládám, že holky sdílí můj názor.
My jsme pokecaly až při jídle s Berujdou, to už tam ale bohužel Berenika nebyla (tak snad jindy).

S Berujdou, Vicky a Káčou jsme se předběžně domluvily na příští úterý, přidá se někdo? Jen kde se sejdem děvčata? Chcete zase Eden?
Kačka + Eliška + Anička 11839
10.5.2007 9:10:19
Eliška se loni nedostala k nám, takže chodí do školky do Vysočan, letos se už k nám dostla, takže ji chci dát sem.
Je to blbý, že musí měnit prostředí, ale k nám dojdeme v pohodě pěšky, do Vysočan je to daleko. Ale její nejlepší kamarádka taky odchází, takže to bude snadnější. A tady u nás některé děti zná od baráku ...
Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
9.5.2007 22:36:15
Daniela nepila určitě 14 dní, možná i dýl. Myslím, že začala pít až jak bylo teplejší počasí. Ale i teď to není žádná sláva, vypije tak maximálně 200 ml denně. A to už jsem udělala ústupek, že jí dávám vodu s troškou džusu, David pil jen vodu až do dvou let. Pořád se "dopíjí" ráno a večer z prsa. Kojím většinou i v noci, ale myslím, že to není moc o jídle nebo pití, ale spíš o psychické potřebě sání. Snažím se jí ve dne dávat hodně ovoce, to žužlá docela ráda. David miloval melouny, tak třeba to bude u Danny podobné. UM jsem zatím nezkoušela, mám to v plánu až tak za měsíc.

Kačko, proč budete měnit školku, jestli se můžu zeptat? My budeme asi měnit taky, ale mám trošku strach z toho zvykání na nový kolektiv, nové prostředí, David je takový neadaptabilní, ach jo.

Jak se povedl srazík?
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
9.5.2007 14:12:59
Moni, jak dlouho ti mala cely den nepila? Ja davam od soboty Verunce mliko jen rano a vecer pred spanim, pres den ani v noci uz ne, ale stale se nezlomila a nic nepije. A to si myslim, ze ma zizen, protoze dela i kratce po jidle mnam mnam, chce mliko.:-) Svuj hrnecek nechce, furt saha po Radovym, ten ji ho bere, ale i tak se z nej poradne nenapije, mozna jen par kapek ji vtece do pusinky. Nekapaci ji davat nechci, protoze by bylo vsechno vsude polity, jeji nejlepsi zabava je mrskat s hrneckem na zem nebo s nim mlatit do oken, sten nebo nabytku, co je po ruce.:-))) UM taky nechce, prska a rve, ale nenapije se ani nahodou. Ach jo.
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
9.5.2007 12:21:42
teda zpožděním:-)
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
9.5.2007 12:20:26
Určitě dorazíme, možná s menším spoždědím. Zrušili mi pojistku na auto, prý jsem nezapalatila v čas - ale peníze mi budou vracet! Trochu na chocholouška, ale bohužel musím někam skočit (pěšky) auto pojistit. Nelajsnu si to jet bez pojištění.
Bereniko koukala jsem do dvého alba, abych tě poznala a ty tam nemáš žádnou fotku kde bys byla! Jak tě poznám?
Berenika 6194
9.5.2007 11:07:02
Moni,
po nás to chtěli taky. Je to fakt pruda. Ale zase nám tam opravili odečet na Terezku, my to počítali až od dubna a započítali nám i kousek března, když se narodila 24. Aspoň něco pozitivního, i když pár korun:-))
Tak jsem zvědavá, kolik nás na tom srazíku bude... Asi to bude minisraz.
B.
Kačka + Eliška + Anička 11839
9.5.2007 10:46:36
tak já určitě nepřijdu, zrovna jsem zjistila, že máme odpoledne sraz pro nově přijatý v nový školce
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 11372  [Dalších 10952 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.