Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
4.5.2007 8:42:59
takže nemůžete úterý a středy ...
Já bych třeba i na ten čerňák chodila, je asi lepší chodit spolu, i když toto mám u nosu a je to fakt super. Je to i s tou výtvarkou, což je fajn. Když děti odmítají spolupracovat, tak to není žádná křeč, ale prostě je nechají. Což v určitém vývojovém stupni velmi oceníte :-) Asi by to chtělo domluvit už letos, aby jsme si mohly vybrat termín! |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
3.5.2007 23:36:10
Moni, tak to gratuluji!!! Konecne, vid?
Ja se zapomela pochlubit, ze na chalupe spal od 21 do 8,00!!! V kuse, to je sila, co? :o)) Jeste jsme zapomela podotknout, ze patky jsou pro nas hloupy, jezdime na chalupu, jinak je mi to fuk, po i st muzeme dorazit po plavcu, to neni problem! |
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
3.5.2007 23:29:48
Ještě se musím pochlubit. Včera v noci Daniela spala od 22 do 6:30. Takže první noc bez kojení!!!
|
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
3.5.2007 23:26:00
Jedna moje kámoška si Anahitu taky moc chválila :-). Určitě bych se ráda na nějaké cvíčo přidala. Já bych potřebovala dopolko a nebudu moct úterky - to budeme chodit plavat.
Srazík: příští týden můžu čtvrtek a pátek odpol, další týden nemůžu úterý, jinak je mi to celkem jedno. Radko, to je mi líto. Koukám, že mám stěstí, že mi "jen" párkrát ukradli peněženku. A všechno nej Tomíkovi. Držím palce s Lukym! |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
3.5.2007 22:40:25
kavičko- taky chodíme do anahity a spokojenost veliká!
|
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
3.5.2007 22:40:14
Holky, ja ten pristi tyden nemuzu, az ten po 14tem... ale klidne muzou byt sraziky dva, ze? :o))
|
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
3.5.2007 22:34:06
Berujdo my chodíme do www.Anahita.cz na čerňák a je to super. Kámoška chodila někam do Letňan nebyla spokojená a tady se jí taky líbí. Tak rovnou dvě reference. Je to 100,- za hodinu a platí se kolem tisícovky za kurz na čtvrt roku.
Radko taky přejem Lukáškovi vše nej k dnešním narozeninám:-) A i všem ostatním! |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
3.5.2007 22:17:19
Sraz - příští týden mám Míšu u babičky, takže de facto bych mohla kdykoli, zatím jsem si nic neplánovala. A jak píše Kačka, tak ten další týden jedeme na dovču. A od 21.5. Míša nastupuje do školky, takže to se mi volno smrskne - čas tak do 15.00, abych ho stihla vyzvedávat.
Radko, to je fakt děsný, to už je 3. případ krádeže za poslední měsíc, jenom na naší diskuzi!!! Manžovi ukradli ten notebook, Vicky vykradli byt, tobě auto ... Hrůůůza! Malýmu přejeme taky všechno nej! |
| berujda | 52039 |
|
|
3.5.2007 21:42:00
S tím spaním nemám zkušenosti, B mi spíš spí "zatím" víc dopoledne dvě doďky, a odpol maximum půl h., ale co bude v září, to je ve hvězdách, ale jednou týdně by to 100%přežila, že by nespala že?:o))
Mě jde jen o to, že možná nebudu moct ty středy, ale to je taky moc daleko, to se uvidí až pak, a kdyžtak si to zařídím tak, abych mohla. Tak zatím pa pa, a určo tam prosííím Kačko zavolej, a poptej se co a jak, já bych chtěla chodit s váma, pokud teda ti nebudem vadit.?:o)) |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
3.5.2007 21:31:36
oni mají rozvrh hodin, mě by se tohodilo zatím kdykoliv, ale můžu jenom dopoledne nebo kolem 1, abych stihla přijet pro ELišku. Ale od září budou asi děti už spát jenom odpoledne, takže asi spíš dopoledne, ne?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.