Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| berujda | 52039 |
|
|
3.5.2007 21:25:40
Kačko, opravdu to zní bezvadně, jsem ráda i za to malování. Tak se zkus zeptat, a já bych se klíďo přidala, myslím, že by to mohlo být bezva, a který den by se tam chodilo?
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
3.5.2007 21:06:26
Berujdo, je to jednou týdně, když máš náhradu, jdeš častěji. Chodila jsem s Eliškou s kamarádkou z její diskuse a teď spolu dokonce chodí i do školky, takže fakt super!
Je tam cvičení na míčích, různý prolejzačky a potom i výtvarka - ta je skvělá! A děti se naučí být v kolektivu a trochu si vytvoří imunitu. Eliška nebyla ve školce skoro nemocná - a to je tam první rok. Doporučuju všem, kdo se chce přidat. Můžu zkusit zavolat, do kdy je nejlepší se přihlásit, kdyby nás bylo víc, aby jsme mohli chodit společně a vybrat si termín ... |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
3.5.2007 21:04:19
tak to vypadá že ideální den na sraz je úterý:-)))
|
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
3.5.2007 21:03:03
Já také přeji Tomáškovi je to nej... !!! Ať je šťastný a zdravý!!!
Jinak my máme plavání v pondělí nebo ve středu, ale minule jsem šla na srazík také po plavání :o) Jinak když to budu vědět s časovou rezervou, tak stopro dorazíme! |
| berujda | 52039 |
|
|
3.5.2007 20:54:51
Kačko, jéééé děkuji za tip, budem od července bydlet na té Palmovce, tak spojení koukám by bylo super taky, a kolikrát týdně jsi tam s Eliškou chodila, a kolik plánuješ s Aničkou, jééé, že bysme spolu s holkama chodily na cvičení?
![]() |
|
|
3.5.2007 20:40:00
|
|
|
3.5.2007 20:39:11
Berujdo, já budu chodit od září cvičit s Andulkou do trojlístku, chodila jsem i s ELiškou a je to super!
PÍĎALKY 1 a ½ hodinový program pro děti od 12 do 24 měsíců s doprovodem rodičů. Program pro rozvoj dítěte a pro společné chvíle maminky a děťátka v kolektivu. Cvičení, didaktika, volná hra. Je to teda dražší, vyjde ta hodina a půl asi 250,- Ale byla jsem moc spokojená. |
|
|
3.5.2007 20:35:19
Radko, všechno nejlepší Tomíkovi ...
Sraz: příští týden můžu ve čtvrtek a v pátek a další týden od 15.5. jsem celý týden pryč na srazu s Eliškovou diskusí, že Míšo? Takže Míša taky nemůže ... |
| berujda | 52039 |
|
|
3.5.2007 20:31:25
Ahojík všem,
Srazík: mě je to celkem jedno, kde a kdy se sejdem, nechodíme ani plavat, a ani cvičit, ale zajímá mě Kávičko, kam a co že to cvičíte, a je to daleko? Jo jen toho 16.5. v 12.10. máme roční prohlídku, ale pak chych mohla dorazit. Jsem i pro ten park, pokud teda bude hezky.? Radko, s tím autom to je síla, ach jo nějak se to s těma zlodějema tady rozjelo. Jinak Tomáškovi přeji vše nejlepší k prvnímu roku. Jo jo letí, to letí to. ![]() |
| Klokanice+3 holčičky 06/08/12 | 29003 |
|
|
3.5.2007 20:22:13
Radko, preju vse nejlepsi k narozeninam Tomikovi! Jinak s tim autem to je fakt smula :-(
Kavicko, do cECH PRIJEDEME 13. kvetna. Ale mam uz rozpis zkousek a od rana do vecera zkousime, tak asi nebudu moci na srazik. Snad jen kdyby doslo k zmenam planu zk, tak bych ti zavolala, jestli by nesel alespon minisrazik... :-((( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.