| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 11372  [Dalších 10912 >>]
berujda 52039
3.5.2007 21:25:40
Kačko, opravdu to zní bezvadně, jsem ráda i za to malování. Tak se zkus zeptat, a já bych se klíďo přidala, myslím, že by to mohlo být bezva, a který den by se tam chodilo?
Kačka + Eliška + Anička 11839
3.5.2007 21:06:26
Berujdo, je to jednou týdně, když máš náhradu, jdeš častěji. Chodila jsem s Eliškou s kamarádkou z její diskuse a teď spolu dokonce chodí i do školky, takže fakt super!
Je tam cvičení na míčích, různý prolejzačky a potom i výtvarka - ta je skvělá! A děti se naučí být v kolektivu a trochu si vytvoří imunitu. Eliška nebyla ve školce skoro nemocná - a to je tam první rok.
Doporučuju všem, kdo se chce přidat. Můžu zkusit zavolat, do kdy je nejlepší se přihlásit, kdyby nás bylo víc, aby jsme mohli chodit společně a vybrat si termín ...
káča a adámek 6040
3.5.2007 21:04:19
tak to vypadá že ideální den na sraz je úterý:-)))
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
3.5.2007 21:03:03
Já také přeji Tomáškovi je to nej... !!! Ať je šťastný a zdravý!!!

Jinak my máme plavání v pondělí nebo ve středu, ale minule jsem šla na srazík také po plavání :o) Jinak když to budu vědět s časovou rezervou, tak stopro dorazíme!
berujda 52039
3.5.2007 20:54:51
Kačko, jéééé děkuji za tip, budem od července bydlet na té Palmovce, tak spojení koukám by bylo super taky, a kolikrát týdně jsi tam s Eliškou chodila, a kolik plánuješ s Aničkou, jééé, že bysme spolu s holkama chodily na cvičení?
3.5.2007 20:39:11
Berujdo, já budu chodit od září cvičit s Andulkou do trojlístku, chodila jsem i s ELiškou a je to super!

PÍĎALKY
1 a ½ hodinový program pro děti od 12 do 24 měsíců s doprovodem rodičů. Program pro rozvoj dítěte a pro společné chvíle maminky a děťátka v kolektivu. Cvičení, didaktika, volná hra.

Je to teda dražší, vyjde ta hodina a půl asi 250,- Ale byla jsem moc spokojená.
3.5.2007 20:35:19
Radko, všechno nejlepší Tomíkovi ...

Sraz: příští týden můžu ve čtvrtek a v pátek a další týden od 15.5. jsem celý týden pryč na srazu s Eliškovou diskusí, že Míšo? Takže Míša taky nemůže ...
berujda 52039
3.5.2007 20:31:25
Ahojík všem,
Srazík: mě je to celkem jedno, kde a kdy se sejdem, nechodíme ani plavat, a ani cvičit, ale zajímá mě Kávičko, kam a co že to cvičíte, a je to daleko? Jo jen toho 16.5. v 12.10. máme roční prohlídku, ale pak chych mohla dorazit. Jsem i pro ten park, pokud teda bude hezky.?

Radko, s tím autom to je síla, ach jo nějak se to s těma zlodějema tady rozjelo.
Jinak Tomáškovi přeji vše nejlepší k prvnímu roku. Jo jo letí, to letí to.
Klokanice+3 holčičky 06/08/12 29003
3.5.2007 20:22:13
Radko, preju vse nejlepsi k narozeninam Tomikovi! Jinak s tim autem to je fakt smula :-(

Kavicko, do cECH PRIJEDEME 13. kvetna. Ale mam uz rozpis zkousek a od rana do vecera zkousime, tak asi nebudu moci na srazik. Snad jen kdyby doslo k zmenam planu zk, tak bych ti zavolala, jestli by nesel alespon minisrazik... :-(((
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 11372  [Dalších 10912 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.