| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 11372  [Dalších 10892 >>]
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
3.5.2007 14:46:30
Konečně to funguje! Taky Vám blbne rodina?

Jsem pro srazík jak příští čtvrtek tak ten další týden! Mončo, Kačko, Míšo co vy? Eden mi vyhovuje.

Včera jsme byli na náhradní hodině cvičení, potkala jsem tam dvě nové mamči s květňátka, tak jsem je mezi nás pozvala, pokud Vám to teda nevadí. Tak uvidíme třeba se ukážou.

Jinak kšiltovku máme taky. Za kšilt se Hedy čapka dobře hází, takže upřednostňuju klobouče. A sháním deštník v barvě.
S brejličkama jste mě překvapili, kouknu se jestli tu bude nějaká informace od odborníka.
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
3.5.2007 14:40:58
Bereniko, ja mam zatim cas oba dva dny ;o) jinak ja jdu k Libalovy 10ho...
Berenika 6194
3.5.2007 14:16:18
Nebo tedy až ten další týden, to ještě budu v Praze, musím 15. na kontrolu k Čepickýmu, pak tam odjedu tak na 14 dní, pak jedeme v červnu na dovolenou a od července tam budu s přestávkama co nejdýl, jak to půjde. Hodilo by se vám to tedy třeba ve středu 16. nebo ve čtvrtek 17.?
Berenika
3.5.2007 14:14:45
Aha, tak to jo, no ja minule leto travila s mamou, ma ucitelske volno a pracovala na chalupe, manzik jezdil na vikendy a obcas tam byl s nami dele :o) Tak co v Praze, vid? A kde mate chalupu?
No ja mam bohuzel uz program jak ve stredu, tak ve ctvrtek :-( ale ten dalsi tyden nemame zatim nic, ale to ty uz budes v cudu, co? Jinak tam se to zamlouvat nemusi, jak je venku hezky, tak je tam prazdno, nebylo by spatne jit nekam ven, treba zoo nebo tak neco. Vim, ze Kacka rikala, ze v Podvinnem Mlyne neco je, to je u Palmovky.
Berenika 6194
3.5.2007 14:10:00
Budu tam u rodičů, sama bych se bála:-(( Podle toho jak dlouho to s nima vydržím tak budu přijíždět a odjíždět:-)) Jejich rady jsou dobrý ale někdy je toho dobrýho na mě moc:-))
Co teda ten sraz ve čtvrtek za týden? Nevím kam chodíte - do toho Edenu? Musí se to nějak dopředu zamlouvat? Hodilo by se mi to odpoledne tak ve dvě.
3.5.2007 13:53:45
BERENIKO, no ty jsi vlastne nedorazila na zadny z posl. srazu, co?
Tak neco muzes klido naplanovat! ;o) Ale vzhledem k tomu, ze je utery volno, tak nekdo odjizdi mimo. My se vracime az v utery v noci a v patek zase mezi tim ty dva dny mame tak narvane, plavani a jine aktivity.
A to budes na chalupe az do podzima sama jen s malou? Ja teda na chalupe budu take, ale az od cervence, sama bych tam nebyla, pak tam bude i mama, manzel dojizdet, podle casu atd. Ale i tak budu o Prahy jezdit, koupim jen par lekci plavani, aby to malej nezapomel a tak ruzne. Ale teism se, na bazen a na pocasi, snad bude teplo :o)
Berenika 6194
3.5.2007 13:26:00
Všem oslavencům přejeme všechno nej k narozeninám, to to letí, co. Terezka už taky začíná chodit, už takové dva tři metry ujde, ale pak se většinou lekne a jde do kleku nebo na zadek. Co příští týden nějaký srazík, nechystáte? My bychom dorazily, pak odjedu na chalupu a tam budu přes léto s krátkýma přestávkama, tak bych vás ještě ráda viděla.
Kukus co Adámek, už je zdravej?
Berenika
3.5.2007 13:16:04
Ahoj holky, tak mame za sebou rocni kontrolu, pry je Tadeasek jak podle tabulek :o)) Jinak vaha: 10 250g, vyska 75cm, zaver=zdrav :-D
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
3.5.2007 10:01:18
Lucko k dortíku se hlásím:-) Ale byl od kamarádky, nedělala jsem ho. Zachovala jsi postup nebo něco vylepšila? Asi ho nakonec budu taky dělat, kupovaný je fakt drahý (v Chabrech u manželových rodičů stojí ovocný dort 800,-) no nejsem blázen.

Kloky určitě koukej častějc! Kdy přijedeš do Čech?

Radko teda to je síla, před nemocnicí ukradnou auto! Nedovedu si představit co bych dělala na parkovišti s dítětem na ruce a bez auta. Asi by mě vezli:-(
Jestli můžu dát tip, tak Vicky říkala, že na www.babypark.cz maj teď zlevněný Maxi cosi, model minulý rok na 3600,-.
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
2.5.2007 23:10:21
Sice taky opozdene, ale gratuluju vsem oslaveneckum - Tadeaskovi, Agatce - k narozeninam. Hodne zdravicka a at hezky rostete a delame maminkam jen samou radost.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 11372  [Dalších 10892 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.