| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 11372  [Dalších 10882 >>]
Radka, Luky + Tomík 26131
2.5.2007 22:30:48
Ahoj holky,
omlouvam se, ze sem ted nejak moc nechodim, ale ctu vas :o)
mam toho ted nejak moc :o(, s Lukym resime porad ty ouska, pred 14 dny mi u nemocnice, kdy jsem byla s Lukym na kontrole na ORL ukradli auto (VIcky, takze s tebou soucitim...) docela desny pocit, prijit na parkoviste a auto nikde... musime tim padem resit i nakup autosedacek apod... dnes jsme s Lukym byli na ORL opet a asi se nevyhneme operaci a ventilacnim trubickam, rika vam to nektere neco???? Proste si s Lukym docela uzivame, vybere si vsechno, jak kyly, tak ted tohle :o((( nebude se smet koupat, coz pred letem a dovolenymi... fakt super :o(((

Vsem oslaveneckum k 1. roku vse nej nej nej :o)))
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
2.5.2007 18:52:10
Holčinky, moc děkujeme za přáníčka!!! Dort měl úspěch, dělala sjme takovou tu klaisu, piškoty, zakysanka, van. cukr, ovoce, želé... moc mu to chutnalo, jinak na čarodejnice se vrhal na pečené prase, tak ochutnal vepřové masíčko a olizoval se až za ušima, tipický chlap, chi :-D V pátek k nám domů dorazí pár mimi kámošů, tak to ještě doslavíme :o)

Jinak řešíme pojišťovnu, tak držte palce... zítra k nám domů dorazí likvidátor, tak uvidíme, co se bude dít :-OOO ufff

A od pondělí máme bezp. dveře, majitel je nechal udělat, bál se, aby se to neopakovalo, byla by to otázka času :o(( tak se fakt cítím bezpečněji a už vymýšlíme x kombinací zabezpečení do domečku, fakt se bojíme.

Káčo, co máte vše v baráku za zabezpečení? My dáme alarm, napojený na agenturu, trezor, pak bodový systém na dveře, možná folie na skla. Známým v přízemí prohodili pro změnu cihlu do okna a čekali před barákem co se bude dít, po hodině jim vykradli skrz okno byt, taky paráda.
Anuška a 2♥ 33246
2.5.2007 16:31:15
Chtěla bych Tadeáškovi popřát vše nejlepší k narozeninám!!! Hodně zdraví, spoustu krásných chvil a zážitků, ať se máte všichni tři spolu báječně:-)
To je neskutečný, jak nám ty děti rostou... Tu želvím jako pako, já se s tím nějak nemůžu srovnat, že už to nejsou miminka...
Kačka + Eliška + Anička 11839
2.5.2007 14:52:08
Michala+Míša+Via 7869
2.5.2007 14:27:18
Lolendo, s tímhle ti bohužel neporadím, o CT04 nevím nic, nikdy jsem je nezkoumala. Hodně se o nich ale diskutovalo třeba na mimi bazaru.
lolenda 56530
2.5.2007 14:23:09
Lucko, koukala jsem na fotky.Krásný dortík - to se ani nedivím, že Agátce chutnal.A ten vozík za kolo je praktická věc - uvnitř veget :O)
lolenda 56530
2.5.2007 14:15:14
Lucko, tak ty golfky vypadají suprově. A cena je přijatelná. Tak až je budeš mít, tak dej vědět.Mrknu se ještě na jiné stránky, protože tady nejsou žádné parametry. Kola ale vypadají, že jsou větší, což bych chtěla.
Klokanice+3 holčičky 06/08/12 29003
2.5.2007 13:47:53
preju opozdene vse nejlepsi Tadeaskovi k narozeninam!!! Doufam, ze se mu libily darky :-) Tak si vzpominam, jak jsme na byvalkach cekaly az se narodi :)

Omlouvam se ,ze nechodim, vubec to nejak nestiham :-( Mozna mi to vyjde dneska vecer... Paaa
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 11372  [Dalších 10882 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.