| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 13:25:02
Janíku, tak se měj hezky a zase se někdy ozvy:o)
|
| Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 13:23:35
Niky to je v pohodě.Já na to stejně nemám čas.Mám domác práci na přivýdělek.Sice bych teď měla k tomu zasednout dokud kluci spí abych to do zítra stihla ale nechce se mi když jsem tady s váma.
Teda Lino to je váha:-)))Uf já jsem zvědavá kolik budeme mít my ve 4měsících a Honzík jde pak 29týho na rok a půl prohlídku tak jsem taky zvědavá. No nic holky zatím se s váma rozloučím jdu něco udělat.Tak se mějte zatím krásně opatrujte mimísky a sebe a já se zase ozvu.Pááááááá |
|
|
Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 13:14:09
Lino, teda:o) To jsou míry:o))
Ale ona je fakt veliká:o)) V Brně se asi rodí velký děti:o))) A díky za fotky:o) |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
Re: ahoj holky,30.8.2006 13:11:05
Tak my jsme dneska byli na ockovani Hexa vakcinou a na 3-mesicni prohlidce. Sice Verca mela 3 mesice pred tydnem, ale dr. mela dovcu. Takze vazi 7,4kg a meri pry 67cm. Ja myslim, ze ma min, oni to meri krejcovskym metrem jen tak, ze to prilozi k paticce a u hlavy sestra rukou udela lajnu k metru. No a to vite, cm sem nebo tam. Takze po Sebastianovi jsme s Vasikem nejvetsi cvalici. Ockovani - mala jen kvikla, ale dneska nechce moc spat a je uplakana.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 13:08:22
Janíku:o) No já se snažím každý den pár křížků udělat - a ještě ke všemu jsem se rozhodla, že vyšiju kámošce obrázek k narozkám - má je v listopadu - tak teď budu muset vyšívat jak divá:o)
V Anně bývali vždycky takové hezké obrázky s povoláním... ale pak jsem to přestala kupovat a hasiče nemám.... A Kájce taky přeju hodnou učitelku - to je základ:o)Doufám, že budeme mít na učitelku štěstí... |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 13:05:30
Niky ahojky to nevadí žes nic nenašla.Já na to stejnak teď nemám tolik času.
Kájulce držím palečky ať se jí ve škole líbí,dobře se učí a má hodné učitele a spolužáky. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 12:53:23
aha, tak už to tu nežije:o) Doufám, že to není tím, že jsem přišla já:o) nebo :o((
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 12:42:08
Ahojky:o)
Jejda, tady to dnes žije:o))) Modroočko, taky přeju vše nej k svátku:o)) A v květnu popřejeme znova:o))) Kájka se do školy těší - teda jak kdy... teď ale zrovna jo, takže pokaždé, když jedeme do Vyškova, musíme to vzít kolem školy:o))) Dnes jsme ještě nakupovali nějaké oblečení - hrůza, kolik jsme zase utratili peněz:o)) Tomášek má teď jakousi vyrážku na pusince - nevím, z čeho.... a očičko zase hnisá - nechápu, proč chvíli jo a pak zase ne.... ale ve 4,5 měsíci máme jít zase do těch Otrokovic - už je to vlastně za chvilku.... Janíku, kluci jsou krásní:o) Jo a to hasičské téma na vyšití jsem žádné nenašla:o((( Jajko, marodnej chlap je noční můra:o)) Ale hlavně, ať má oko v pořádku!!!!! Haňulo, tak gratuluju k nákupu:o) |
| Modroocka+J5/06,Š6/10+ A2/12 | 38805 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 12:27:50
Tak jsem Vas docetla, pak jsem nemela cas reagovat, tak ted to snad vsechno napisu:)
Holky, diky za prani k svatku, ale slavim ho v kvetnu:) Ivco a Kaciku, ta mast od Cutishelp neni na predpis, da se sehnat v nekterych lekarnach a nebo objednat na netu. Maji celou radu vyrobku a nam se teda osvedcuje konopna nocni mast, takze dokoupime dalsi veci, balzam po koupeli atd...Zkuste mrknout na stranky parenteral.cz doplnte www. No ma to za tri dny o tolik lepsi, ze si myslim, ze je to fakt zazrak. Sucha kuze zmizela taky, ale hlavne ten ekzemek! Tak do toho a at Vam to taky zabere! Hanulko, dej fotecku v kostymku! a uzijte si svatbu! Nufe, Tonik je kus chlapa. Niki, tak jesteze to s tema kyclema Tomika neni nic vazneho. Tak at je to do pristi kontroly uplne OK! Kajka se tesi do skoly, ze jo? A krasne fotecky! Ilisku, jak pisu Ivce a Kacikovi o te masti Cutishelp, je pry narozdil od Robatka bez nejakych chemickych latek atd... Preji pohodove kozni! Gabo, Sebastian teda jede s tou vahou! Evule, gratuluji k pretaceni! Vsem gratuluji ke 4mesicum! Clitter, gratuluji ke 3m. To mas pech s antiko teda. Ja jsem bez menzes, jen na zacatku jsem spinila, ted uz beru 3plato. Jajko, Milanek je kouzelnej! Magic, gratuluji ke 3,5kg.A jak to ockovani, uz dobry? Ke spinkani, taky jsme se trochu pokazili:( |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,30.8.2006 12:22:39
A když už jsem byla u těch fotek a mám čas tak sem hodím ještě dvě.Doufám že to nevadí.-)))
![]() ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.