Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucka a Agátka 22.4.2006 | 37172 |
|
|
2.5.2007 13:34:40
Jo, moc jsem chtěla poděkovat za odkaz na recept, piškotovo jablečný dortík byl naprosto výborný, Agátka si ho moc užila, ale už nevím, kdo mi poslal. Každopádně moc moc díky, našim tak chutnal, že si máma hned recept opsala.
Konečně mám chvilku, tak lupnu pár fotek do alba |
| Lucka a Agátka 22.4.2006 | 37172 |
|
|
2.5.2007 13:29:40
Ahoj holky, já jsem si objednala golfky od Romer - Yanis je to novinka, má to pevná polohovací záda, jednoduše se to skládá a jsou odpružená. Tento týden mají dorazit, tak zatím nevím, ale zkoušeli jsme Agátku posadit do Chicco a tam nechtěla být a pak jsme jí posadili do téhle a bylo to super, strašně se smála a dost se jí to líbilo. Koupila jsem od Petto, při platbě předem mají ještě 3% slevu, ale to je důvěře, mají dva kamenné obchody, tak jsem to zkusila. Odkaz: http://www.petto.cz/shop/?s=produkt&id=1146
|
| lolenda | 56530 |
|
|
2.5.2007 13:11:09
Míšo ,prosím, ty jsi tu expert přes kočárky :o). Rozhoduji se, že si koupím Chicco CT 0.4 ,ale na jedné diskuzi se řešilo, že nemají pevná záda - nevíš jak moc se to liší oproti ostatním golfkám ? A jaký je rozdíl mezi polohováním do lehu - prý to u Chicca nejde.
|
| káča a adámek | 6040 |
|
|
2.5.2007 11:44:55
tadeáškovi opožděně taky přejeme vše nej k jeho prvním narozeninám:-)
jaká byla oslava- líbil se prckovi dort? |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
2.5.2007 10:25:42
Evule, na Speedi jde koupit madlo z kočárku-golfek Chicco CT04. Sedačka jde do sedu, když se hodně snažíš a přitáhneš ty pásky (pokud máš model 07); ale jinak si nemyslím, že by to dítěti nějak vadilo, že nesedí v pravém úhlu.
|
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
2.5.2007 10:22:31
Tak my se taky přidáváme s přáním k narozeninám, raději přejeme všem dětičkám, které budou slavit nebo už slavily, všechno nej nej, hlavně zdraví a spokojené a hodné rodiče!!!!
![]() |
| Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 | 44826 |
|
|
2.5.2007 9:49:19
Ahoj holky, po dlouhé době, nejdříve Tadeáškovi a všem 1-letým vše NEJ, NEJ, NEJ, my slavíme v sobovu Vojtu a pak ve středu Hynka:-)
Já teď pořád řeším kočárky, řekla bych, že jsem král všech nerozhodných. Tak jsem koupila ty Quinny speedi, ale vadí mi tam, že tam není vepředu hrazdička a že opěrka zad se nedá zvednout až do úplného sedu, kupovali jsme je taky kvůli dovči (2.6. letíme do Bulh.), že staré dva golfky+3klomb. prodáme a místo toho bude 1 sporťák do terénu a lehký, ale jak jsem dala inzerát na ty golfky, byl spíš zájem o slunečník u nich, a včera když jsem jela s novým a foukal vítr a z druhé strany svítilo sluníčko, tak by se mi ten slunečník taky hodil. No a tak jsem se nakonec rozhodla, že do Bulh. vezmu staré golfky, aspoň nebudu mít strach je nechat někde zaparkované. Tož tak, myslíte, že dělám dobře? |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
2.5.2007 9:21:03
Tadeášku přejem me ti vše nejlepší k tvým včerejším narozeninám, hodně štěstíčka, lásky a ať maminka moc nezlobí:-)
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
2.5.2007 8:56:40
Vicky, pozdě ale přeci! Tadeáškovi všechno nejlepší! Byli jsme včera celej den pryč, tak jsem to nestihla. Jsme všichni v obličeji spálený a to bylo zima! Jenom Eliška není, měla kšiltovku - takže doporočuju dětem! Andulka ji má taky, ale měla jinou :-(
|
| lolenda | 56530 |
|
|
2.5.2007 8:11:31
Vicky, také přejeme Tadeáškovi ke včerejším narozeninám hodně moc zdravíčka a at vám dělá jen samou radost. Já jsem měla 1.5 termín, ale Káje se ven ještě nechtělo.Takže jsme touhle dobou ještě čekali :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.