Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
2.5.2007 0:06:56
Berujdo, moc děkujemeeeeeeeeee!!!
Tak jsme se vrátili z chalupy... proběhla rodinná oslavička, Tadeáškovi dort chutnal :o) Fotila to máma, my bohužel neměli čím, díky zlodějům ;o( Tak až mi vypálí fotečky, tak se pochlubíme. Jinak já porodila ve 22,09, takže touhle dobou už jsem byla na pokoji a užívalali si první chvilky ve třech, vzpomínám na to s velkou nostalgií... Tato fotka je den po porodu ;o) ![]() |
| berujda | 52039 |
|
|
1.5.2007 23:58:57
Ahojky holky,
dnes jsem se sem vůbec nedostala, ale musím popřát Tadeáškovi od Vicky k prvnímu roku. Takže Tadeášku, vše nejlepší k prvnímu růčku, a doufám, že jsi to s maminkou a tatínkem hezky oslavil. No a to je vše, co jsem dnes chtěla napsat, píšu to než jdu spát. Tak brou. |
| HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? | 1411 |
|
|
1.5.2007 20:21:31
ahoj holky, moc děkujem za přání k narozkám, Vašík nám ke svým narozeninám udělal překvapení: ušel první samostatné krůčky! Neustále to od soboty trénuje a je z toho strašně nadšený. Mimuško moje malý, to je strašný .
Jinak my byli na chalupě a užili si pár výletů, v rámci toho, že Vašík bral ty atb. Ale už je dobrej. |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
1.5.2007 1:04:27
Kavicko, male deti by nemely nosit bryle. Rekla mi to nase znama doktorka. Pry aby jsi zvykalo na ten rozdil a umelo se prizbusobit. A neznam male ditko, co by se koukalo do slunicka....ten nas prcek se uhyba, kde muze :o) Tak mame vse dobalino a zitra rano muzem vyrazit....no za 7min uz dnes rano....kurna, budu unavena :o( No nic padim a za tyden se ozvu :o)) |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
30.4.2007 22:40:59
Kavicko, Hedy si je bude sundavat, s tim musis pocitat. Co ja jsem slysela a cetla o slunecnich brylich pro mimca, tak kolem toho roku by je nemely jeste nosit, protoze i kdyz jsou deklarovany jako bez dioptrii, muzou ty skla prece jenom malinko dioptrii mit a pro detske oci to neni dobre, pokud jsou zdrave. Chranit oci se daji i jinak. Ditko by melo byt chraneno v kocarku slunecnikem a i jinde byt spise ve stinu. A na hlave nosit klouboucek nebo neco, co chrani trochu i ocicka. S Radou jsme to takhle zvladli, dalsi rok uz nosil bryle a nosi je na slunicku furt, vylozene je vyzaduje.
|
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
30.4.2007 21:31:31
Teda, to budete všichni dělat obrovské oslavy pro dítka? My určitě ne, nechce skončit jako Gába. Budem slavit jen ve třech (naši prarodiče se vzájemně moc nemusí a většinu Hedy ani nezajímá, tak si s nima nebude kazit den). Dárečky mám připravená a asi udělám ten dortík co jsem sem vkládala jako recept.
Pořídila jsem v pátek Hedy sluneční brejličky. Ještě jí je musím naučit nosit, to bude těžký! Každý povídá o ochraně kůže, ale co oči?! Předevčírem jsme oslavili výročí svatby:-) Pořídili jsme si velké člověče nezlob se (kobereček s maxi figurkami) stmelujem se:-) Káčo drž se, bejt takhle dlouho doma, je fakt hrůza. Ať je malej brzo zdravej. |
|
|
30.4.2007 16:32:22
Kaco, no nastesti vsechno bylo na zahrade, takze jsme to prezili, ale uz to opakovat nechci :o)) Svatba byla horsi, tam jsme meli okolo 150....ale to bylo jen uz vecer :o) Na obrad s obedem jsme meli jen 25...nemam rada velke svatby.
Chudak Adamek, at je brzo zdravi, musi to byt hrozny. Nastesti my jsme takhle nemocny jeste nebyli...ryma se u nas nepocita :o) Budu muset asi zbudit ospalu, za chvilku jdem pro Christiana do skolky. |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
30.4.2007 16:17:39
ahoj, tak taky koukám, že je tady mrtvo- asi všichni odjeli na prodloužené víkendy když je to volno v úterý...
my jsme doma - dneska jsem byli u doktorky a adam má zase angínu a další antibiotika - jestli to správně počítám tak od té minulé angíny uběhlo asi 10 dní:-(((( a venku je tak hezky- já chci ven! gabčo- tý jo, oslava pro 60 lidí- to byla skoro svatba, že..?:-)) |
|
|
30.4.2007 15:22:03
Ahojky, teda tady je mrtvo....jde videt, ze je pekne pocasi :o)) No ja bych taky radsi byla venku, ale prcek v kocarku nespi, takze musime chodit domu, alespon na ty dve hodky denne, aby se alepson trosku vyspal nas pan :o) Dnes jdem brzo spat....uvazovala jsem, ze Christiana dam uz pred 19" rano brzo vstavame a jedem zase na letiste :o)) K oslavam, my budem delat jen rodinou. Kdyz byl Christian maly, tak jsme meli asi 60 lidi na jeho prvnich narozeninach a stacilo mi to...ja litala jak blb a nic jsem z nich nemela, tak ted si je poradne uzijem :o) A pochopitelne tech hracek...nemeli jsme je kam davat....no a ted nic moc nepotrebuje. Uz mame nakoupeno :o) Tak zatim ahojky, nakouknu jeste pozdeji :o) |
| Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 | 46455 |
|
|
30.4.2007 15:10:11
Ahojky holky, tak já připravuju oslavu pro Nikču kde bude mít jeden rok, no bude to velká oslava páč máme hodně příbuzných a přátel :)) alespoň bude mít hodně dárečku :))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.