Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
30.4.2007 13:12:30
Holky, kde vsechny jste? Zadne nove prispevky z oslav narozenin, zadne fotky....
|
| zabiska | 26780 |
|
|
28.4.2007 21:26:44
Kačko taky moooooc gratuluji - holky tak už je to fakt tady 1narozky už klepou na dveře a první prckové už je otevírají ;oDDD
fakt to šíleně uteklo!!!!! Já jsem dnes viděla týdenní miminko a tak jsem si zavzpomínala na porod!! Ach jo... mějte se krásně! |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
28.4.2007 15:25:50
děkuju všem za přání!
Vicky, my nemáme byt zabezpečenej vůbec, aby jsme neupozorňovali :-) Zatímm se nic nestalo, ale docela jsi mě vystrašila. I když u nás je to takový jiný, je to dost chráněný, všichni se tam znají ... Přeju pevný nervy! Ještě jsem nevidělůa fotky ze srazíku, musím se podívat ... Kačko, ten zubař musel bejt asi dobrý maso! |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
28.4.2007 0:11:16
Vicky to je fakt síla:-( Držím palce a přeju pevný nervy. Je fakt hnus když se ti někdo hrabe ve věcech. Mě stačilo, když mi před barákem za bílého dne a to jsem byla doma vykradli auto. Je to fakt drzost.
K pití - mě Hedy taky moc nepije. Mám tři různé hrnečky a všechny plním a nabízím. Jeden si oblíbila, ale spíš si s ním hraje než, že by pila. Proto raději kojím stále, myslím tím k snídaní mé mlíčko, svačiny a obídek dokojím (místo pití) a 2x večeře zase ode mě. Doktorka říkala, že se určitě v létě rozpije, tak uvidíme. Kaččiným slečnám přejem vše nejlepší k narozkám:-) A ostatním postupně taky:-) |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
27.4.2007 23:33:41
Ahoj holky, diky za projeveni souciteni... je to na palici! Ale kdyz nejde o zivot, ze? Zitra dopo jedeme na chalupu a v utery nas ceka oslavicka, tesim se, ze prijdu na jine myslenky! Tak si uzijte svatky a ve stredu se ozveme, paaaaaaa
|
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
27.4.2007 22:24:24
Celča měla být Helča :-))))))
|
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
27.4.2007 22:23:33
tak se sem zas po dlouhé době dívám a zrovna takový drsný zprávy od Vicky! To je síla s tou krádeží!!! No hlavně že se vám nic nestalo, ale i tak....už jenom ta představa, jak nějaký hovada chodí u nás doma a prohrabujou se našima věcma, je šílená. Mně stačilo, když mně na zájezdě v cizině ukardli tašku plnou osobních věcí ( a bohužel i všech dokladů) a jenom když jsem si představila, jak nějakej syčák vytahuje moje věci a prohlíží si, co se mu hodí a zbytek háže do kontejneru, tak mně bylo dodatečně špatně. A mít tohle v bytě, uffff :-(
Ahoj Veroniko, já jsem z Brna a máme jedno dítě, květňátko Radku :-) Kačko, velká gratulace ke smlouvě!!!!!tak je ruka v rukávě (aneb jak můj bratr říká, noha v nohávě :-?)? Celčo, chudák Vašík, to mu oslava narozenin nezačala dobře :-( "Velké vlně" přeju už předem všechno nejlepší k prvním narozeninám!!!!!! |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
27.4.2007 18:08:19
Vicky to nas vykradli tady v Anglii. O ty veci ani tak nejde, ale ze nejaky hajzl se ti hrabal v osobnich vecech, to je hrozny!!! Je to detska kosmetika, na suchou a atopickou pokozku. |
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
27.4.2007 17:15:44
u nás to bylo s pitím stejné. Daniela chtěla jen prso. Jak jsem přestala kojit ve dne, tak vůbec nepila, jenom nasála z jakéhokoliv hrnku a pak prskala. Takže většinou 12 hodin byla úplně bez tekutin. Měla jsem trošku strach, ale říkala jsem si, že dokud čůrá a nemá popraskané rty, tak je asi v pořádku. Ona prostě doplňovala tekutiny v noci, to se kojila co 2 hodiny. Ale včera najednou, sama od sebe, začala z hrnečku i pít a v noci chce kojit jen jednou. Tak doufám, že tak bude pokračovat.
|
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
27.4.2007 15:32:43
Kacko, vse nej Elisce k narozeninam.
Moni, ja taky kojim jen rano, vecer, jednou v noci a navic jeste jednou odpoledne, ale Verca je jako Rada, uz jsem z toho zase trosku na nervy, nic jineho z niceho nechce pit. Pritom si myslim, ze ma zizen, protoze casto jakoze pusinkou sosa jen tak, nebo do veci, ale piti nee. A to ji uz tak dva mesice minimalne delam kazdy den piti do stejneho hrnecku (nekapaci Tommy Tippee). Rada ma podobny jine barvy, po jeho se furt natahuje, ale sama z neho nepije. Vzdycky jen tak zkousne, ono ji neco vytece do pusenky, rekne mnam mnam a tim to hasne.:-((( Mam takovy procit, ze se nauci pit, az ji odstavim, ale jenom kvuli tomu se mi ji jeste nechce odstavovat. Umele mliko jsem zkousela z kapaciho hrnecku, z flasky a samozrejme nic, vsechno zahodi na zem. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.