Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
27.4.2007 15:18:38
Vicka, to je děs, je mi to moc líto. Když si představím, že by se mi někdo hrabal v osobních věcech, fuj. Ale hlavně, že jste v pořádku. Hezky oslavte narozky!!! MMCH požádala jsem na tvych strankach o pritele, prosim.... Jo a nechala jsem se tebou inspirovat, v pondělí si jdu nechat něco udělat s vlasama, objednala jsem i děti i manžu, tak budeme nová rodinka :-)
Celé první vlně přeji krásné narozky!!!!! Tý jo, to se nezdá, že fakt uběhl rok. Takže všechno nej Aničce (a Elišce), Vašíkovi, Aničce od Jáji a všem ostatním (jsem hlava děravá a z hlavy si už všechny nevybavím) Kačko, my teda máme asi pokrokovou doktorku, David dostával od miminka na všechny střevní virózy Lacidofil. Ať je Elišce brzo líp!!! Jo a Daniela je taky drobek, teď má 8 kg. Ještě se musím pochlubit, Daniela udělala sama první 2 krůčky. Po pravdě jsem myslela, že touhle dobou už bude v pohodě chodit, protože byla ve všem tak o měsíc rychlejší než David a ten už touhle dobou lítal venku, ale dává si načas, slečna naše. A ještě jeden pokrok - už umí pít z Avent hrnku, asi jak je horko, tak má větší žízeň a začala se snažit. Kojím už jen ráno, večer a JEDNOU v noci, vypadá to, že fakt dodržím plán a do konce června bude odstavená. Káčo, s těma zubama tě lituju, musí to děsně bolet. Tak ať ti to udělají hezky! K dalšímu srazíku se ráda přidám, ale já můžu až po 9.5. |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
27.4.2007 14:37:14
vicky- no to je teda síla:-((((
fujtajxl- to jsou hajzlové...máte aspoň číslo toho jejich auta? tak se drž.. |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
27.4.2007 13:42:12
Gabo, ahojky, takze vis o cem je rec, kdo to nezazije na vlastni kuzi, tak to nemuze pochopit ;o( a to vas vykradli v CR nebo v UK?
Tuhletu kosmetku bohuzel neznam, damska, nebo detska? |
|
|
27.4.2007 13:40:21
Berujdo, no vybaveni bytu je nase vec, ne jeji, takze to resime... pracuje se na tom ood rana :-(( Dvere ona da nove v pondeli, bezpecnostni, ale je to celkove k pobliti. Je to opravene prozatimne a doufame, ze do pondelka se sem nikdo znovu nepodiva. Uz toho sice moc neni cenneho, ale i tak. bytv Letnanech jsme meli dobre zabezepceny, tam byly bezp. dvere za x tisic,ale toto je podnajem, je to k pos... hlvane vyhazene veci, podprsenky, osobni veci,jeste, ze nam neukradli pasy, zivnostnak a jine a neudali dalsi podovdy pod nasim jmenem!
Dalsi vec, ze to bylo nahodne zvolene, takze kdybychom s Tadeaskem byli nahodou doma, tak by to asi skoncilo hodne spatne, dva cikani :-( a pul hodinky po nasem odchodu. Hlavne, ze se nam nic nestalo mohlo to skoncit silene, radeji ani nedomyslet. Zitra jedeme na chalupu a v utery mame narozeninky my :-)) udelam Tadeaskovi dortik no moc se tesim!!!Take mi prijde, ze ten rok tak silene utekl, je to sila. Kaco, obema dcerunkam preji vse nej... a pekne to oslavte!!! Cekam, az se milacek vzbudi (spi uz 2,5 hodiny!!!), nakrmime a pujdme k mame, hlida a ja pujdu konecne ke sve oblibene kadernici! |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
27.4.2007 13:34:37
Ahojky, Vse NEJ k prvnim oslavnecum :o)) To je hrozny jak to leti. No chtela jsem jit na 11m prohlidku dnes, ale prcek zalehl v pul desate...v pul devate se probudil, ale po vcerejsku je asi dosti utahany....no a jeste spinka, v poradne tam jsou jen do 12, takze to nestihame :o)) Snad za 14 dni. Uz se nevazil od 38t, kdy mel 11.1kg Vicky, ja bych je dokopala SV... jedny!!! Nam se to stalo asi pred 5 roky, ale byla to nase blbost, nemeli jsme poradny zamek a parchanti na prazdninach nemeli co delat. Nastesti toho moc nesebrali, cigarety, hodinky, hotovost...coz moc nebylo, mobil....no proste co se da lehce strelit. Pochopitelne muj mobil a moje hodinky, Conrad je doma nemel. Ale ten pocit, ze tu nekdo byl a hrabal se mi ve spodnim pradle....nikam jinam do skrini nelezli, bylo dosti hnusny....ale mela jsem duvod si koupit nove pradlo :o) Myslis, ze je chyti? Holky mate nektera zkusenosti s MENALIND derm kosmetikou?? |
| berujda | 52039 |
|
|
27.4.2007 11:38:20
Kačko, tak Elišce přeji vše nejlepší, a pokud se sem zítra nedostanu, tak přeji i Aničce k prvnímu roku, teeeda toto letí, my to máme tady za chvilku teda skoro za měsíc, ale je to síla, nedávno jsem rodila, a měla život v kolotoči.
Tak ještě jednou přeji holkám vše nejlepší k narozeninám, a ať je jim brzy dobře. ![]() |
| berujda | 52039 |
|
|
27.4.2007 11:29:07
Ahoj Vicky,
tak to je v prdce, doufám, že má majitelka byt pojištěnej? Ach jo je to běs s těma čorkařema. Hrůza, mám z nich taky strach, jsou čim dál drzejší co? |
|
|
27.4.2007 11:03:57
Ahoj holky, tak vcera nam vykradli byt, 30minut pote, co jsem jela s Tadeaskem na nakup a pote za segrou, ke ktere jsem uz nedojela, jelikoz mi volala majitelka (bydlime v podnajmu nez dostavi domek), ze se nam tam nekdo vloupal. byli to dva cikani, cigoska cekala venku v Octavii, sila!!! Vyrusil je soused, jak zdrhaji s fotakama na krku atd, to celkova skoda cca 150 000, elektronika a zlato, nastetsi to nejcennejsi jsem mela na sobe! Ale byl tady slusnej bordel, takze jsem uklizela do noci!!! Jinak policajti byli super, nesmelo se na nic cele odpoledne sahat, tak mi Tadeaska hlidala kamaradka... jako fakt sila!!! malem jsem se slozila, dvere i futra v pr...
|
| Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 | 46455 |
|
|
27.4.2007 10:16:03
Tak nás čeká prhlídka až 17.5. ale teď máme 76 cm a 9,4 kg, a je to děsnej rarášek už běhá a je to neposeda:))
|
| HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? | 1411 |
|
|
27.4.2007 9:55:28
Elišce a Aničce přeji taky krásné narozeniny!
Hlásím údaje z roční prohlídky- Vašík má 10,55 kg a 76 cm. To je dobrá zpráva. Špatná je, že má angínu a dostal ATB :-(. Oslavu jeho narozenin (vezli jsme se loni na vlně 28.dubna :-)) odkládáme na příští týden, to už mu snad bude líp. Ale k zítřejším narozkám přeji vše nejlepší našim "spoluvlňátkům" !!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.