| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 11372  [Dalších 10832 >>]
lolenda 56530
27.4.2007 8:29:18
A ještě přejeme Elišce i Aničce krásné narozky. To je dobrý, že mají takhle stejně narozeniny.Ještě to mohlo vyjít na stejný den - ale to se asi Aničce nechtělo ven :o)
lolenda 56530
27.4.2007 8:27:06
Ahoj holky,
Kačko Kája je taky takový drobínek. Ted jsem jí vážila oblečenou a měla 8.3kg a ještě je určitě menší než Anička :O)
Koukala jsem, že vám chalupa dopadla.Tak to je skvělý - at si to tam skvěle užíváte.

Gábo, Kája ma na nožičkách ekzém - je to spíše suchá kůže a občas to zčervená,ale asi to nesvědí.Nevím ale jestli to může být z nějakého jídla,takže neporadím.A užíjte si to na cestách.

Lino,Verča se teda činí,to je dobře.

Kačka + Eliška + Anička 11839
27.4.2007 8:18:15
Lino, asi jsou dlouho na trhu, ale dřív nám je Dr. nedoporučovali :-(
Eliška má teplotu a stěžovala si, že ji bolí bříško a záda, takže jdeme k Dr. :-( Dneska má narozky a zítra Andulka. To nám ty oslavy hezky začínají ...
Gaba, Christian a Sebastian 13347
27.4.2007 4:04:12

Ahojky holciny,

tak uz jsme zase doma v Anglii, ale ne na dlouho :o) V pondeli letime do Monaca, uz se tesim :o)) Jedem tam na 5 dni, tak doufam, ze poco bude super :o)

Jinak prcek v Praze chytil v tech teplech rymu a kasel, nevim jestli to bude k zoubkum, jak to mel vzdy Christian.

Ali pokusim se zitra zavolat, nebo nejak prez vikend.

Jo chtela jsem se zeptat, alergie na nejake jidlo, ovoce, muze to vypadat jako sucha kuze...neco jako ekzem, nebo to jsou jen pupinky???

Jdu pokracovat ve spanku. Probudil mne Conrad, ze kde je mleko pro prcka....ja uz jsem vytuhla pred 20" tak je daval spat, ale nevsiml si, ze neni mleko, nastesti nektere obchody maji 24 :o) Tak jsem letela nakupovat. Tak dobrou :o)

LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
26.4.2007 21:57:46
Kacko, tak to Anicka je teda drobinek. Ja jsem byla vcera Vercu prevazit, mela 22.4. 11 mesicu a ma rovnych 10kg. Macek jeden, ale je teda drobnejsi nez Rada, ten mel urcite uz 11,5kg. Jo a taky se dneska poprve vycurala vecer pred koupanim do nocnicku, tak jsem mela radost. A pocitam, ze bude do narozenin urcite uz sama chodit, snazi se cim dal vic chodit delsi vzdalenosti, dneska presla dobre 3,5 metru. A jeste jedna vec. Uz jsem skoro 3 roky doma, nevim, jak presne je stara Eliska, ale Lactobacilly jsou na trhu uz hoodne dlouho, i pro decka ty sirupy nebo rozpustne tablety jsem v lekarne vydavala.
berujda 52039
26.4.2007 21:43:50
No to neni možný nééééé na Bohdalči, ale na Bohdalci do prdelky práce.:o((((((((((((((((
berujda 52039
26.4.2007 21:39:27
Chtěla jsem napsat bydlí na Bohdalči chjooooo,
Moni, tak to budem srazík dělat každý týden, abys alespoň jednou týdně nahnala Danielku brzy do postýlky co? chi chi.
berujda 52039
26.4.2007 21:35:17
Ahojky cholkýýýýý,

Vítám tady novou maminku Verunku s Nikolkou, já jsem z Prahy, mám holčičku Barunku, která se narodila 24.5. 06. Tak doufám, že se k nám přidáš, a trochu se nám to tady zase rozjede.

Kávičko, hezký stan. Koukala jsem na fotky ze srazíků, na jedné je Hedy teda jak obr, a i Tadeášek, který je veliký, je proti ní trpaslík chi chi, sem se musela smát.
Každopádně, vám to tam moc slušelo, a příště se přidávám. Já měla srazík s tou kamarádkou z Domašína od Vlašimi, a ještě jednou, a byla jsem kousek od vás, ta kamarádka, kde jsme se sešly byslí na Bohdalci, tak se těším, až se zase sejdem.
Eden mi taky dost vyhovuje, a líbí se mi ten hrací koutek.

Moni, tak ať se ti na bruslích s manžou daří, ale ty to určitě zvládnes. Koukám, že skoro všichni jezdí na bruslích, tak se někdy můžem dohodnout, a vyrazíme i s dítkama co? Ale to určitě bude až někdy v nedohlednu, ale co třeba ne.?

Holčiny, jsem nadčená z toho krásnýho počasí, jsem s B stále někde na cestách, a plán je, vždy unavit Barču, ale já jsem nějak taky zmožená, ale už je to pohoda s těma našema drobkama co? Sice začínají chodit, ale je s nima sranda, B chce jíst pořád kytky, písek ani ne, ale už jsem ji musela jeden kamínek dolovat z pusy, byla to vteřina co si ho dala do pusy, tak jsem hned začala lovit, ale ten řev na hřišti, to byl randál.
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
26.4.2007 21:06:52
Kačíku určitě se můžem zase sejít:-) Eden vyhovuje všem? Přidáš se Verčo? Jen se musíme domluvit kdy? Co jsem pochytila tak Vicky je příští týden dost vytížená, co vy ostatní? Mám pocit, že srazík je mnohem lepší než kecání na netu.
Kačka + Eliška + Anička 11839
26.4.2007 20:14:26
ještě jsem nenahlásila, že už jsme byli na roční prohlídce, Andulka měří 75-76 cm a váží 8,1kg. Všechno v pořádku, má náběh na pupečníkovou kýlu (má ji i Eliška).

Ná průjem se dětem dáva Lactobacillus, to za Elišky ještě nebylo ...
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 11372  [Dalších 10832 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.