Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačík&2holky | 40795 |
|
|
26.4.2007 20:07:20
Ahojky všem,
většinou vás jenom pročítám, moc ráda bych se někdy s Vámi viděla na pražském srazíku, jenže Míša je už dva měsíce střídavě nemocná, rýma, laringitída, chřipka a když už to vypadá dobře, tak jedeme znovu. Jako třeba dneska v noci, po týdnu čistého nosu zase začala nudlat. Do toho všeho jí začaly růst stoličky nahoře, večer měla teplotu 38 v zadku. Nemáte některá zkušenosti s takovými vleklými mrzutostmi? Jinak všem musím pochválit krásná miminka, už jsou to stejně velké děti, strašně to letí.. :-) |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
26.4.2007 17:42:10
moni- zuby spravené nemám, je to na dýl - v tuhle chvíli mám díru místo jedničky a ulomenou a pokřivenou dvojku- kterou zubařka asi pak obrousí a nasadí na to nějaký ten můstek, nebo co- ani jsme se o to moc nezajímala co s tím bude dál když jsme tam byla u zubařky- po hodinovým rvaní zalomenýho kořenu a 5 injekcích jsme na to nějak neměla náladu...ale už s efakt těšíma ž to budu míst spravený protože s tím blbě mluvím, dneska jsem potřebovala objednat nějakýho řemeslníka a pánovi jsme diktovala telefon a jméno a ač jsem se snažila jako blázen tak z toho furt lezlo jen šišlání- nevím co si tam nakonec zapsal:-)))
moni- ale ty si teda taky dala tou houpačkou, co..? holky ta mateřská je fakt rizikový povolání,že..?:-)))) kačko- gratulace k chatce, to si budou holky užívat ...! kavicko- to album předělám, jdu na to... jo a novinka od nás- dneska ráno jsem adama vytáhla z postýlky a byl šíleně horkej, tak jsme ho změřila a měl 38.5 - tak jsme jeli k doktorce a vypadá to na šestou dětskou nemoc,pokud to je ono tak by se měl v neděli osypat a bylo by to..tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat, ale opět tvrdneme doma- já se z toho už zblázním:-((( |
| Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 | 46455 |
|
|
26.4.2007 17:29:19
Je tu dost lidi z Tuchoěmřic co majmiminka- já jsem bohužel na začátku a moc do středu nechodím - a bohužel žádnýho černocha jsem tu neviděla tak nevím-jakým směrem bydlí- já na Přední Kopaninu.
|
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
26.4.2007 15:32:55
Holky, jaký datum jsou ta vaše 2. květňata? Jsem hlava děravá a nevím nic :-((
Kačko, gratuluju, to se budete mít, co? Válet si šunčičky na zahradě ... a ne se tahat po rozpálený Pze. |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
26.4.2007 15:31:09
Verčo, já jsem z Phy Řep, mám taky 2 květňata - Míšu (budou mu 4) a Violu. V porodnici jsem ležela s paní, která byla taky z Tuchoměřic, narodil se jí chlapeček 25.5.?(nevím, jestli to byl Pavlík, Petřík ..) a měla ještě asi 3letou holčičku, asi Karolínku, jsem skleroza, takže si nepamatuju přesně, byly jsme tam spolu jen necelý 1 den. A v Tucho máme známého, černoch Sangho Ibrahim. Neznáš je?
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
26.4.2007 15:25:42
hlásím, že je kupní smlouva na chatu podepsaná :-) Příští sobotu už tam poprvé jedeme!
Doma bojujeme s průjmama, nejdřív já, potom Andulka a teď to chytla ELiška. A to mají holky v pátek a v sobotu narozky. To si ty dorty moc neužijou :-( |
|
|
26.4.2007 14:50:29
Ahojky holky, já jsem z Tuchoměřic u Ptahy a mám jen jednu holčičku :)) Je fajn si s někým popovídat ,když jste sami doma a holčina hajá.
|
| Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 | 44826 |
|
|
26.4.2007 14:45:49
Ahoj Verčo - vítej, já jsem od Opavy a mám taky 2 květňátka.
Holky díky za letecké instrukce - to bude maturita. Ale už jsem rozhodnutá, že oba kočáry prodám (golfáč- hnusný,3kombinaci-bez pásů, malý se pořád naklání:-() a koupím dle rady Míše Quinny speedi. Akorát teď nevím, jestli použité za 7000,-- i s nánožníkem, prý super stav, nebo nové 7.250,-? Poradíte? |
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
26.4.2007 13:30:10
Ahoj Veroniko a Nikolko, vítám vás tady. Já mám Danielu, 23.5., a pak ještě jedno skoro 3-leté květňátko, Davida, bydlíme v Praze na Stodůlkách.
Kavicko, Daniela se na srazu asi pěkně vyřádila, protože usnula už okolo 21 hod, místo obvyklých cca 22:30. Káčo, a už máš zuby spravené, nebo je to dlohodobější záležitost? Já jsem včera na hřišti houpala Davida na houpajdě a nějak jsem neodhadla výšku konstrukce a vrazila do ní hlavou, fakt jsem viděla hvězdičky. Mám děsnou bouli, ale naštěstí nahoře na čele, tak se schová pod vlasy. Beru, já brusle mám, koupila jsem je loni na podzim ve výprodeji. Plánuju je vyzkoušet v pondělí, jelikož manža má dovolenou. Půjdeme za Hypernovu na Butovicích, jak psala Míša, tam je skoro pořád prázdno, manža bude s dětma vedle na hřišti a já se budu snažit se nezabít. Pokud se to nenaučím sama, tak se ozvu a budu ráda, když mi dáš nějakou instruktáž :-) Kačko, co chatička? Podepsáno? |
|
|
26.4.2007 10:44:56
Díky za přijetí, mohu se zeptat odkud jste abych věděla jak široké je toto okolí.:))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.