| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 28265  [Dalších 28205 >>]
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128

Re: Re: Re: Re: ahoj holky,

30.8.2006 11:51:15
Jajko my měli taky problém s usínáním v postýlce.Spíme všichni v ložnici a nejdřív je tam Honzík.Tak jsem měla vždycky strach aby ho Peťulka neprobudil.stačil nám jeden večer kdy Honzík byl u babi aby si Peťulka poplakal a od toho večera usíná normálně.Jinak spal ve vaničce od kočárku.Jsem ráda že se naučil v postýlce protože se obávám že nám vanička za chvíli nebude tak nevím kde by pak usínal.
Ale co jsem poznala tak čím dýl se to naučí tím bych řekla hůř.Podle Honzíka vím že čím byl starší tím měl větší výdrž pláče.

No nevím je to jen můj názor.

Ivčo tak to je moc dobře že už je to s tím ublinkáváním mnohem lepší.Já jsem taky hrozně ráda když těch plen nemusím tolik prát a je spokojenější.
S tím odkrknutím to znám.Trvá to dlouho obzvlášť u toho aerka.
Jajka+Milanek 41109

Re: Re: Re: ahoj holky,

30.8.2006 11:47:02
Kaciku, no budi se na piti. Nebo si chce jen tak pocumkat, ja nevim. On pije desne rychle. No to buzeni po hodce a pul bylo jen ted, snad tato noc bude lepsi. Schvalne pak napisu.
Jajka+Milanek 41109

Re: Re: Re: Re: ahoj holky,

30.8.2006 11:44:44
Jeste jsem chtela k tomu kojeni, tak mi jsme ted meli obdobi, ze jsem videla, ze ma Milanek hlad a nechtel vubec pit, docela jsme spolu bojovali, aby se prisal. Ted uz je to lepsi. Ale zda se mi, ze je strasne rychle s tim pitim hotovy, nekdy nam to netrva ani 5 min. Tak jsem trochu zmatena. Ale vypada, ze roste, tak jak ma. Musim si vazne skocit na to zvazeni, at jsem klidna.
Kačík&2holky 40795

Re: Re: ahoj holky,

30.8.2006 11:44:09
Jajko a to se Ti Milánek budí po 1,5hod na jídlo??? Nebo jenom tak??? Koukám, že 2-3hodiny na jídlo jsou ještě v pohodě.. :-). Já si doma Míšu vážím na digitální váze - zvážím se bez ní, s ní a odečtu to.. :-)

Pavlíno, koukala jsem na fotky, křenící se malá je super.., tedy samozřejmě, všechna miminka se nám moooooooooc povedla.. :-)
Jajka+Milanek 41109

Re: Re: Re: ahoj holky,

30.8.2006 11:34:46
Janiku, ty noci teda zavidim, snad se k necemu takovemu taky brzo dopracujem. Milanek usina o pul sedme, nekdy i driv. No usina, ja ho musim povozit v kosi. Porad jeste nespava v postylce, ja ho musim totiz povozit, aby usnul. Mate nekdo napad, jak ho predelat do postylky??? Na uspavani placem, si myslim, je jeste brzo. Tak fakt nevim, jak to udelat.
Myki 24286

30.8.2006 11:09:19
Ahoj Janiku, to je dobre ze ses ozvala. Kluci jsou jak buci! My jsme zustali u aerka. Davam ji 150, rano a na noc 180. Kdyz ji dam 180 pres den tak si taky ublinkne. Jinak si v posledni dobe spatne odbrkava, tak to musim cekat, protoze by se jinak poblila.

Jdu uklizet, Kristyne privezli postel, tak to zkusime odnosit nahoru a musim pozvitirat a tak. Hlavne prijde odpol. tchynka, tak at tu neni curbes:-)

30.8.2006 11:08:44
Jajko je mi líto oka Rolanda.Ať je to brzo dobrý.

Peťulka vážil na 3měsíční 5950g a 61,5cm měřil.Kolik má teď se dovím sedmýho na prohlídce plus další očkování.

No my se spánkem celkem v pohodě.Usíná kolem osmé někdy i dřív pak ho kolem půlnoci než jdu spát nakrmím a vstávám k němu kolem šesté.Byly i dny kdy mi spal do sedmi byly to 4dny a já už si bláhová myslela že spíme "do rána".Ale i tak to jde.
Jajka+Milanek 41109

Re: ahoj holky,

30.8.2006 10:45:19
Janiku, moc pekne fotky, oba kloucci pekne rostou. Kolik uz Petrik vazi?

Ja bych si chtela skocit zvazit Milanka zitra, ale porad je tady zakaboneno. Takove aprilove pocasi. Tak snad nam to zitra vyjde, v desti se mi teda nebude chtit.
Jajka+Milanek 41109

ahoj holky,

30.8.2006 10:42:53
vcera jsem musela odvezt Rolanda do nemocnice na pohotovost. Mam z neho Jana Zizku. Vcera mu spadla v praci krabice do oka (a to nosi bryle). No chlap...
Prisel domu, ze ho to desne boli, oko cele cervene, sel se na hodku vyspat a pak jak se probudil, tak bolesti nemohl vydrzet, tak jsme jeli. Ani jsme dlouho necekali. Dnes cely den lezel, nevrly, ze nemuze cist ani cumet na telku... Znate to, kdyz chlap marodi... Ale uz ho to neboli, tak posupa zitra do prace:-)))

Spinkani, no mi to mame porad ha h... a dnes jeste horsi, vstavala jsem po hodce a pul. Rano jsme byli s Milankem tak unaveni, ze jsme v 7 rano usli a spali do deviti, ale to nas probudil R mobil, asi bychom spali dal:-(((

Dodatecne blahopreji vsem z prvni velke vlny ke 4 mesicum. My meli teprve 3.

Ahoooooj

30.8.2006 10:14:24
po dlouhý době se hlásíme.Nestíhám holky tak se nezlobte.Občas nakouknu ale nepřispívám.

Nového u nás není nic kluci jsou hodný a i Péťa míň pláče.Dalo by se říct že už vůbec.Spíš breptá a směje se.Dneska je nám 17týdnů a v neděli máme 4měsíce.

Všem co už je dovršili gratulujem.Děsně to letí.Kde jsou ty časy kdy jsme byly ve čtvrtém měsíci těhu že.

Ivčo jak jste na tom s tím ublinkáváním?Je to lepší?Co malá papá?Já jsem ještě zjistila že když střídám mlíčko a do něho dá ten nutriton (bez něho to mít nemůže)tak je to mnohem lepší ale ty asi těch možností moc nemáš viď.

Modroočko k dnešnímu svátku vše nej hlavně zdraví a radost z Jarinka.

A velice opožděně všem Haničkám,Helenkám a Petruškám též vše nej a radost z dětí.

Tak a já zase jdu.Pokud budu mít chvilku tak ještě nakouknu.Zatím se tu mějte hezky.Papa
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 28265  [Dalších 28205 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.