| Haňula* | 37995 |
|
|
Dobré ráno30.8.2006 10:00:07
Ha a příšpěvek je v.... Tak znovu.
MOdroočko, nemáš dneska náhodou svátek? Jestli jo, tak vše nej. Honzíkovi se teď noci ustálily, kojíme po sedmi a po třech hodinách, takže to jde. Taky ho teď velice zajímá televize. Raději ji moc nezapínám až večer, aby na ni nekoukal. Včera se s náma chvíli zaujatě díval na zprávy a moc se u toho smál (už nevím, jestli tam zrovna nebyl Paroubek:o)). Přes den jsme kojili taky pořád po dvou hodinách, ale teď se mu to začíná protahovat až na tři, tak z toho mám radost. Můj včerejší nákup dopadl tak, že po mnoha zkoušeních jsem se nakonec vrátila pro ten drahej kostým. Ale nakonec to nebylo tak hrozný, protože se mnou byla mamka, která mi litr přidala a u placení jsem dostala 500 slevu na partner kreditní kartu.Můžeme vyrazit na svatbu. V pondělí máme jít naočkování hexou (paní doktorka má zásobu v ledničce), ale teď váhám, jestli to trošku neodložit, protože v úterý máme první plavání a kdyby byla nějaká ta reakce, která by vůbec být neměla, tak o ně přijdem. A na té první hodině bych chtěla být. |
| Myki | 24286 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kuk30.8.2006 9:33:57
Ahoj Modroocko, no hlavne ze jste nezmrzli:-). Prosimte, to co mas na ten exemek je na predpis? A je to cela nejak rada nebo co.
|
| Kačík&2holky | 40795 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kuk30.8.2006 9:29:47
Jé, Zebruš, to jsem ráda, že v tom non-stop kojení nejsem sama, už jsem si připadala nenormální - dělám si srandu, že bych si tam Míšu mohla zavěsit na nějaký gumicuk.. :-). Tak je to snad normální a koukám, že víc miminek je v tomhle období nevrlých, tak to bude možná i tím počasí atd...
Modroočko, ten krém, co píšeš, to je na atopický ekzém? Nebo celkově na ekzémy??? Mně se totiž začíná zdát, že se něco objevuje Míše na bříšku, má ho celé hrozně suché, mažu excipial, ale suchá je neustále. Tak se snažím i takovou rychlovkou koupat a neráchat ji ve vodě.. Pavlíno, na cvičení se určitě někdy přidám, alespoň bych viděla, jak se s miminky cvičí a mohla bych to pak zkoušet i doma.. Takže až zase půjdete, dej vědět, možná radši na mailika, ne vždycky stihnu dočítat.. :-). Tak já jdu cvičit, počasí je děsný!!!!!!!!!!! Tady už zase lije jako z konve, včera jsem zmokla při obou procházkách, ach jo!!!!! |
| Modroocka+J5/06,Š6/10+ A2/12 | 38805 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kuk30.8.2006 9:17:14
Ahojky po ctyrech dnech:)
Byli jsme na Vysocine, pocasi na stridacku, pak destivo, tak jsme zase od vcera doma. Ale zima teda peknejsi nez tady:) Vrhnu se na docitani, co je noveho. Jen chci moc podekovat Jaje, za tip na Cutishelp! Perfektni. Jarinek to ma o 80% lepsi, kazdy den je znat. Takze k nocni masti na ekzemy budeme dokupovat dalsi vyrobky a pouzivat to preventivne. Diky moc! Takze vsem, kdo se trapi s ekzemy...muzete vyzkouset, nam to dost pomohlo! |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kuk30.8.2006 7:54:03
Dobré ránko - nějak není problém to tu dočíst:o) Kde všichni jste??????:o))
Zebruško, s tou školou to je tak jak říkáš - se školou už je to vážný:o) Ale snad to Kájka zvládne:o) Blíží se ten školní rok fakt rychle - letos mě ty prázdniny hrozně rychle utekly..... Jak píšete o těch plačtivých miminkách, tak Tomášek si teď vymyslel mazlení.... po koupání a nakojení je chvilku v postýlce a pak začne být nevrlej... tak si s ním lehnu do postele a dám si ho na mě - leží na boku a prostě si jen tak bez hnutí kouká... tak ležíme asi pár minut a pak když ho položím do postýlky, tak si spokojeně usne - je to fakt mazlík:o))) A dnes jsme vstávali opět po 4 hodinách :o) Nechápu, proč máme každou noc tak jinou.... |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: kuk29.8.2006 23:54:41
Jo, Lino, díky moc za fotky!!!!
Pavli, a jak ty pesany zvládáš s venčením dohromady s malou? To musí být docela náročný. |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
Re: Re: Re: kuk29.8.2006 23:51:41
Kačíku, my taky ještě nemáme náušničky. teda koupený už jo, ale v uších ne :-) Náš dr. chce píchat až v půl roce, že před tím se mu to nezdá kvůli infkekci a tak...no, dělá to každej jinak. Ale nepřesvědčuju ho na dřív, snad ví, co dělá, a mně je to jedno, jestli teď nebo za tři měsíce. A tu náplast EMLA bych teda chtěla. Tak by mě taky zajímalo, jestli ji někdo použil a jak.
Vidím, že i vám v poslední době mimina nějak brečí, Raduška je poslední dny taky nějaká ukňouraná a často se jí něco nelíbí a nevím co. A i poslední noci jsou hrozný, každou chvílu řve, musím nasazovat dudlíka a chlácholit, už skoro nespím. Hodina v kuse v noci je teď už luxus... :-( lepší to je někdy ráno, když si ji vezme manža na hraní a já zaberu třeba na dvě hoďky. Kojení - Kačíku, já bych hctěla kojit až do toho půl roku plně, jestli to půjde, ale taky si říkám, jestli to vydrží, protože taky kojím přes den po dvou až dvou a půl hod a v noci taky tak, sem tam v noci po třech hod, ale z toho taky třeba po hodině a půl. A taky si říkám, jestli třeba nemá hlad, že chce furt jíst. No uvidíme, ještě vytrvám. Aha, teď mě zrovna napadlo, jestli to naše pobrekávání přes den nemá třeba původ v hladu...hmmm, že bych zkusila nakojit i dřív jak po dvou hodinách a uviděla? Ale zas, když má hlad, tak řve zcela neutišitelně jak tur, a mezi tím spíš tak nespokojeně ubrekává a dá se třeba uhoupat. Co myslíte, může to být z hladu????? S tou antiko vám to teda nezávidím, já neberu žádnou, dr. mi to nedoporučila kvůli věčnýmu špinění a krvácení a stejně jsem ji ani nijak zvlášť nechtěla. Clitter, tak přeju, ať se Báje ve školce líbí, a Nikouši, Kájce to samý se školou. Musíte být nervózní hodně, to chápu. A ta škola je ještě horší, z té se nedá dítě vzít zas dom, že. |
| clitter@cácorky12/03,5/06 | 35300 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: kuk29.8.2006 20:31:34
Niki ty fotečky jsou super a ta jak dává Kájka Tomíkovi pusinku je fakt sladká;) Tyhle fotečky jsou moc krásný. Chtěla jsem vložit taky nějakou dnešní ale jde nám špatně net asi půjde blbě do soboty a tak bych asi u PC zešedivěla než bych něco vložila:(
Jo a jsi šikulka;) |
| Petrunečka + Kubíček | 34175 |
|
|
Re: Re: Re: Re: kuk29.8.2006 19:26:54
Niky, Kájka je už opravdu velká slečna a moc jí to na fotce sluší a Tomíkovi samozřejmě taky. Tě obdivuju, že máš ještě čas na vyšívání, já pořád ještě nemám dodělanej fruhej obrázek pro Kubíka, nějak nestíhám a večer jsem ráda, když si jdu brzy lehnout.
Dáši, nám v úterý budou čtyři měsíce a taky ještě nejsme očkovaný - čekáme na HEXU, takže to asi nevadí, že se to o měsíc posune. Kačíku, tohle mi Kubík taky dělá, že když se vzteká, tak nechce prso, nechce chovat, nechce prostě nic. Dneska to samý, ale byl už unavenej a protivnej, dokonce se vztekal i u babičky a když se na něj podíval děda, to ani nemluvím (na chlapi on moc není). Tak ho nechám chvilku vyvztekat, a když ho vezmu a nechce se nechat utišit ani pít, tak ho šupnu znovu do postýlky a pak se chytne a tahá jak vzteklej a většinou u konce jídla usne. Ale jinak my uspáváme normálně v postýlce. Já ho večer dám do postýlky, když teda neusne u prsa, dám mu dudlíka, pod paží mu strčím pejska a je klid, někdy mu dudlík vypadne, tak brečí, tak mu ho dám a okamžitě je tuhej. Jsem ráda, že usíná sám. Takhle usíná i přes den. Když vidím, že je protivnej, nechce si hrát, chovat se, nic, tak ho dám do postýlky, strčím mu dudana a za chvilinku spinká. Když byl menší, tak jsem ho musela uchovat v náručí, ale teď už je dost těžkej, tak to by bylo něco. |
| Pavlína + Eliška | 48907 |
|
|
Re: Re: Re: kuk29.8.2006 18:31:24
Ahojte,
tak s tím uspáváním Clitter, já ji uspávám u sebe v posteli a až usne, tak ji teprve přendávám do postýlky... nevzbudí se mi a je spokojená, protože usíná u prsu. Vím, že to není zrovna ideální stav... ale zatím nám to oběma vyhovuje a co bude až bude neřeším...Nepočítám, že by tak usínala do 15-ti:-). Já to nějak beru, že chce být u mne a tak se jí to snažím prostě maximálně dopřát... Večer před spaním je klidné, neznám žádné řvaní... ale samozřejmě na každého platí něco jiného... neberte to ode mě jako recept... píšu jen jak to řeším já. Nikouši, zdravím a musím říct, že Kájka je krásná holčička:-)... fakt už je to slečinka:-)... Kačíku, taky zdravím po delší době... Eliška mi to taky dělá, že se občas pouští prsa a je protivná... a je to většinou, že má prdíky, pak se vyprdí a je klid. Ono to je asi tím, jak pije, tak se jí ty střívka rozhýbou a pak ji to tam tlačí? kdo ví... Jinak taky počkáme na hexu.. doufám, že snad bude, jdeme k doktorovi za 14 dní... tak doufám, že ji do té doby seženeme... Jinak jsme už byli na tom cvíču... je to docela fajn... uvidím jaké teď budou termíny po prázdninách, tak Ti pak dám vědět, kdyby jsi chtěla s Míšou přijet... až budete mít náladu... uvidíš... zatím pa |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.