| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 11372  [Dalších 10662 >>]
zabiska 26780
11.4.2007 19:17:47
Kloky teda to muselo být úžasný, máš nějaké fotečky?

Lolendo no já bych taky asi ještě nešla, kdyby Lucinka neměla ty problémy s dásničkou. Ale stejně ve zdravotní průkazce jsemměla průkazku k zubařo a tam je napsané, že se má do 1roku zaregistrovat a hned ve 12m je první tam kolonka pro první zápis. Tak my jsme to uspíšili.... Ale všechno bylo v pořádku a v klidu a
pohodě, což jsem fakt ráda.

Kavicko - účes ti moc sluší, ale mě se strašně moc líbí te svetr co máš na té fotečce!

Jinak Lucinka se před chvilečkou vyčůrala do nočníčku -víceméně omylem,ale my jsme ji oba mooooc pochválili! No ale za 5minut. skončil zbytek čůrání na koberci ;oDDD
Klokanice+3 holčičky 06/08/12 29003
11.4.2007 18:25:06
Tak vas jdu zase pozdravit po nejake dobe. Dneska rano jsem se vratila z koncertu z Monaka. Bylo to pekny, ale je to tam samy hotel a straaasne drahy :-O

Kavicko, hned jsem koukla na tvuj novy uces a moc ti to slusi!!!!

Snad vas vecer trosku doctu, uvidim...

Jo a uzijte si sraz!
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
11.4.2007 13:06:54
První co mě napadlo Lolendo, když tě tu vidím, jestli jsem ti odepsala na mailíka:-)

Taky jsem už pár věci na MMB koupila, vždycky jsem si to převzala osobně (bylo to v Praze, tak jsem to chtěla raději vidět naživo).
lolenda 56530
11.4.2007 12:29:19
Ahoj holky,
Kávičko - pěkný účes - hledala jsem dlouho, ale není co kritizovat :o) Přeji brzké uzdravení.Brzy napíšu mailík.

Na MMB jsem už také párkrát nakupovala. Naposledy nové věci na adrese ANTONY .Mají tam celkem dobré ceny a body, overálky, trička, kratásky vypadají moc hezky.A hlavně rychlé jednání.Pokud se na MMB něco inzeruje, tak to asi chce neustále aktualizovat,aby to nezapadlo.Ale zase na druhou stranu, když se přesně zadá velikost a typ, tak se to dost vyseparuje :o).

Holky z Prahy, užíjte si srazík

Žabiško, tak vy už jste byly u zubaře.No mi máme jen 2 zoubky, tak asi nemá cenu tam chodit, ale čistit bych to už asi začít měla.
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
11.4.2007 10:23:44
Nevím jestli se zítřejšího srazíku budem účastnit. Od rána mi není dobře, klasický nachalzení (rýma, bolest v krku a kašel). Nechci Vás zbytečně nakazit.

Včera jsem, ale ještě stihla večer kadeřníka, hodila jsem do alba fotečku, tak můžete kritizovat:-)
káča a adámek 6040
11.4.2007 9:45:38
moni- jo, změnila..:-) tenhle je takový výstižnější:-)

a mmb- taky tam chodím, ale je fakt že prodat tam nějaké oblečení je skoro zázrak:-) je tam toho strašně moc:-(
ale zase se tam skvěle prodávají takové ty věci ostatní...
Kačka + Eliška + Anička 11839
11.4.2007 9:41:02
tak jsem to objednala na 13:00 a doufám, že tam někdo budete. Já přijdu až trochu později.
Neobjednávala jsem to na žádný jméno, jenom jsem řekla od 13. hodiny 5-6 mamin s dětma.
Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
11.4.2007 9:20:33
Ahoj,
já na srazík nakonec dorazím, ale až tak po 14 hod (dřív fakt nezvládnu, omlouvám se) a můžu zůstat do cca 16 hod. Berujdo, díky, že by jsi šla kvůli mně dřív, fakt to oceňuju!!!!! Kačko, zarezervuješ, to teda, prosím?

Na MMB jsem v pohodě prodala všechno možné, ale mimo oblečení. Je tam těch věciček asi děsně moc a rychle zapadnou. Líp se mi prodává, pokud udělám nějaký "balík", třeba 5 dupaček. Jinak ještě prodávám na ww.babybazar.cz a pak http://deti.bazar.cz/. Docela si oddechnu, až budu mít všechno pryč, děsně mně nebaví ty tuny věcí fotit. Krabice na velké věci si vyzvedávám v Albertu, oblečení dávám do větších obálek.

Káčo, koukám, že jsi změnila nick? Ať je Adámkovi brzo líp a těším se, až tě na dalším srazíku zase uvidím. A dodatečně všechno nej... k narozkám.

Žabisko, super fotka. To je mi líto, že Lucinka má trable se zoubkama. Daniela má vždycky teplotu okolo 38,5 a je strašně ufňukaná, než se jí zoubek prořízne, teď jí rostou 4 horní (takže se celkem dostáváme na 6 zubů!!!) a byl to fakt děs.

Gábo, máme skoro stejný obývák :-) A promiň, že jsem si spletka kluky... mozek už si holt občas bere dovolenou :-)

Kačka + Eliška + Anička 11839
11.4.2007 8:49:31
asi vezmu Elišku ze školky už po obědě a dorazím trochu později, ale napadlo mě, že bysme měli zamluvit míst, bude tam asi narváno. Nebo už to někdo zajednal?
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
11.4.2007 0:12:34
Lino, no ja vetsi veci take prodavala jen osobne, ale urcite to jde, sezenes v nejakem vetsim obchode, jako je Tesco atd. krabici, do te to zabalis :o)
Jinak ja nakupuju vetsinu veci na mmb, je to dobry, vid? ;o)

Miso, dorazis na srazik?

Holky, fotecky domecku i z Velikonoc musim zmensit, tak zitra!
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 11372  [Dalších 10662 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.