| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 11372  [Dalších 10632 >>]
káča a adámek 6040
8.4.2007 22:09:21
ahoj
koukám, že je tady prázdno ...zkouším novou registraci..a taky jdu nahlásit, že s naší účastí na čtvrtečním srazu to vypadá bledě:-( dneska jsme strávili odpoledne po doktorech a adam má angínu- byli jsme ještě na ušním kam nás doktorka poslala, pro jistotu jestli nemá zánět st.ucha- ale to je naštěstí dobrý...
měl teplotu od pátečního rána, ale vždycky mu po čípku klesla a pak zas vylezla a tak jsem tam s ním radši zajela a ejhle angína:-(((
tak radši to hlásím hned, ale mrzí mě to:-( zas budeme zavření doma, ach jo:-(
zabiska 26780
8.4.2007 20:58:58
Ahoj kdepak všechny jste???? Nebo jste měli takový skvělí den jako my?
Byli jsme s Lucinkou poprvé v parku a Lucinka se vyblbla na houpačkách, skluzavce apod... Šíleně ji to bavilo!
Fotečky jsou tady
zabiska 26780
7.4.2007 9:57:35
Gaba, Christian a Sebastian 13347
7.4.2007 3:21:02

Lino, on si zacne mnout ocka, tak ho dam do postylky a usne....nikdy mi neusnul u hrani...teda ja ho nenechala, uz od malicka ho dam do postylky a je to....v koracku mi usnul tak 3x za cely svuj zivot :o)) no ale kdyz nekam jedem tak vydrzi dele nez hodku a pul :o) Proste rano je jak kdyz se narodil, spanek po kazde hodce :o)) Ale ja si nestezuji, kdyz mi spi v noci, tak proc ho nenechat spat prez den :o))
Petra + 3 35414
7.4.2007 0:15:32
Vicky, čtu, že ses zajímal ao bruslení s kočárem - myslím, že to je to nejlepší :-)))) já totiž vůbec neumím bruslit, ale s kočárem to jakž takž šlo :-)))) Bez něj bych si vůbec netroufla... teda pajdala jsem u toho loni hrozně, no ale zábava to byla. Letos to taky zkusím, jen co odmetou kamínky z chodníku. A mám klasickej kočár, čtyřkolku Roan. Tak vhůru do toho! :-)
(moni, a manža si dělal ze mě srandu, že jsem u toho jak kyborg - chrániče všude :-))))) ale já se znám, bych byla omlácená ze všech stran)

očkování navíc - zvažuju některý, a to meningokoka, žloutenku, klíšťovou encefalitidu, pneumokoková onemocnění (to co píše Gaba) a neštovice. Dr. mi ale říkal, že stejně by to doporučil až po čtvrté hexe, takže si to pak prý proberem, co teda jo a co ne a kdy. Nahodím to téma znovu na roční prohlídce.

Kačko, přeju, ať vyjde ta chalupa!!!!

gabo, s kouskama v jídle mám estejnej problém. Radka je začala odmítat a plive je ven. Sní jen to, co jí buď dobře rozmixuju nebo co dostane vcelku do ruky a ukusuje si sama - jenže jak píšeš, to je na dlouhý lokte a je od toho všude, to je spíš tak na zábavu než na jídlo. Taky nevím co s tím, tak neporadím :-( ale doufám, že to samo zas přejde, dřív kousky třeba v obědu jedla a najednou nic. Tak snad zas začne....
jo a ta fotka z obýváku - to je, jak kdybys to fotila u nás :-))) a to máme dítko jen jedno :-)

Kavicko, fakt moc pěknej domeček!

Petra + 3 35414
6.4.2007 23:52:31
A taky Vám chci tady všem popřát veselé Velikonoce, jarní pohodu a dobrou náladu!

Petra + 3 35414
6.4.2007 23:46:22
jdu šmírovat na rodinu :-)))))
tak zkusím aspoň něco málo dočíst, zatím tady všechny zdravím!
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
6.4.2007 22:39:33
Vsem prejeme krasne Velikonoce, uzijte si to, upecte si kacenku a mazanec a at je vam vsem fajn! My razime zitra na chalupu na svatky, v pondeli zpatky :o)

Kavicko, fotecky mam ve fotaku, ale pochlubim se, neboj ;o)

Tak paaaaaaaaa
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
6.4.2007 22:32:08
Gabi, to ti Sebik vydrzi tak malo byt vzhuru, ze ti po celonocnim spanku usne za 1,5 hodiny? To jako je tak unaveny, ze ho das spat, nebo usne sam pri hrani? Tomu nerozumim, fakt. Verca v pohode vydrzi byt vzhuru od pul sedme do 11-11:30. Kdybych se ji snazila dat spat tak brzo, bude rvat i za tu Anglii.:-)
Gaba, Christian a Sebastian 13347
6.4.2007 21:43:11

Ahojky,

tak nam ty Velikonoce zacinaji super. Dnes bylo paradne, dokonce si Conrad trochu osmahl oblicej pri sekani travy :o)

Spaken ze vcera a dnesek. Rano se probudil v 8, 9:30-13 spanek, pak od 15:20-17-40 spanek, pak od 19:25-19:58 pak od 20:30-9 rano v kuse spanek. Pak 10:30-13:06 a pak od 16"-17:16. No proste muze spat za Anglii a Cechy :o))

Jinak sme cely den byli venku, je to super, kdyz uz je takhle nadherne. Dnes bylo na teplomeru 20 ve stinu, takze buh vi, kolik bylo na slunicku :o)

Dnes sme jeli koupit nove boty, ale bohuzel mi usnul, takze jsme koupili prdlajc, nechtela jsem ho k vuli tomu budit, tak sjedem zitra a neco vyberem :o) Kdyz jsme byli naposledy merit, tak mel velikost 4G, tak uvidime jestli mu vyrostla. Christianovi prvni botky byly 5G, ale jemu bylo 14m :o)

Tak zatim pa pa
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 11372  [Dalších 10632 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.