| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 11372  [Dalších 10612 >>]
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
6.4.2007 11:45:46
Ahoj holky, tak ráno jsem nemohla vstát, nechala jsem si mimi v posteli, chvilku hejkal a pak usnul a spali jsme az do 10,25 :-)) to se mi naposledy podarilo v lete, kdyz jsme ho kojila, tak jsem takhle sali denen, venku bylo hnusne, prselo, tak jsme spinkali do poledne :-D
Michala+Míša+Via 7869
6.4.2007 10:08:29
Gábo, školky se u neštovic nezavírají. Ale Míša jak měl nedávno mononukleozu, tak bych byla nerada. kdyby zas dostal neštovice, si by to pro něj bylo špatný.
Jak dlouho bude trvat, než mi objednají nový brýle, to netuším, ale myslím,že asi dost dlouho!
Srazík - nevím, jestli přijedu. Pokud půjde Míša do školky, tak asi ne, protože to mám daleko, autem 45min, takže než tam dojedu a pak zas zpátky na Strahov přes odpolední Prahu ... to je sebevražda, v centru je hrozná zácpa.
Gaba, Christian a Sebastian 13347
6.4.2007 4:18:31
Vicky, tak to je taky v poho :o) Pockej az budes mit druhyho mrnouse...tohle ti uz vubec neprijde :o)) jsou lepsi veci :O) Jo jo, kdyz bylo jedno ditko, tak to byla havaj, ted kdyz jsou dve, tak je pestrejsi :o)))
6.4.2007 0:33:45
Dorazíš na srazík??? Ráda bych tě viděla ;o)
Jinak ty chodíš přímo k Čepickýmu, já k němu chodila před těhu, pak od 30tt k DR.Líbalový a ta mě i odrodila v Nera a od té doby chodím k ní, super dktorka, díky ní mám na porod tak krásný vzpomínky i když 17 hodin :-P Jinak vám dodatečně vše nej... k narozeninám, nevěděla jsem, že jste starší, když chodíš na květňátka :-))
No v květnu půjdu na kontrolu po skoro roce, naposledy po šestinedělí. ty už jsi byla? Já se těším, jak s Líbalovou pokecám :-)) A k dalšímu porodu bych ji chtěla zase, stálo to za to.
6.4.2007 0:30:21
Dorazíš na srazík??? Ráda bych tě viděla ;o)
Jinak ty chodíš přímo k Čepickýmu, já k němu chodila před těhu, pak od 30tt k DR.Líbalový a ta mě i odrodila v Nera a od té doby chodím k ní, super dktorka, díky ní mám na porod tak krásný vzpomínky i když 17 hodin :-P Jinak vám dodatečně vše nej... k narozeninám, nevěděla jsem, že jste starší, když chodíš na květňátka :-))
No v květnu půjdu na kontrolu po skoro roce, naposledy po šestinedělí. ty už jsi byla? Já se těším, jak s Líbalovou pokecám :-)) A k dalšímu porodu bych ji chtěla zase, stálo to za to.
Berenika 6194
5.4.2007 23:49:27
Vicky,
koukám že máme stejnýho doktora:-)) Jsi tam spokojená?
Terezka je nějaká nastydlá, doufám že se z toho dostane a budeme moct odjet na velikonoce z Prahy. Teplotu nemá, ale kašle a tím se budí ze spaní, takže jí každou chvíli musím uspávat.

S tou sojovkou to musela být teda paráda. To je zákon schválnosti, že když pospícháš, něco se stane. U nás to taky funguje. V pondělí jsem pospíchala něco vyřídit na katastr a když jsem Terezku oblíkala byla pokakanáa až na záda, musela jsem jí sprchovat a celou převlíkat a do toho ona ječela, no prostě pohodička:-))

5.4.2007 23:38:28
Kačko, díky, doufám, že zuby budou už venku a bude to ok ;o)
Jinak já nechodím do Gyncentra, ale do Levretu na Prahu 6 a tam když jsi v klubu, tak máš mnoho výhod, mimo jiné i posílání receptů poštou ;o)

Míšo, sbrýlema to je k po... viď, ale hlavně, že jsi si toho všimla!
Dorazíš na srazík???

Gábo, tak tohle jsme zatím ještě neměli, ale měli jsme něco lepšího, heč!
Tadeášek včera objevil vzadu v kuch. lince sojovku, novou, nenačatou, rozsekal ji, takže sojovka v celé kuchyni, střepa, lahůdka, já sama doma, takže jsem ho hned svlékla, zavřela do pokoje a uklízela tu spoušť! Ten řval, já hotová a to jsme pospíchali na plavání, paráda :-OOO

Kávičko, tak to je super! No za nás tohle vyřizovala realitka, přepis elektriky atd., naštěstí ;o) ale i tak to stálo za to!!!
My se byli podívat na stavbu domečku a pěkně to pokračuje, vyfotila jsem si západ, který budeme pozorovat z obýváku ;o)
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
5.4.2007 22:51:33
Kačko na Gyncentru posílaj recepty na prášky domů? To vůbec nevím! Vždycky si pro něj jedu na recepci.

Míšo to je pech. Jelas přes celou Prahu, brýle ti zničí a ještě čekaj jestli si toho všimneš. Já bych tam teda pěkně řádila. Budeš je mít aspoň rychle?

Dneska jsme předali barák:-) Lítali jsme až do odpoledne, plynaři, elektrika atd. docela hrůza. Myslela jsem, že to nezvládne Hedy, ale nakonec to nezvládaly úřednice. Naše beruška byla v pohodě a trhala jim úžasné propagační letáky o stošest:-)
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
5.4.2007 21:36:45
Gabi, takovyhle curbes (i vetsi) mam doma taky kazdy den. Rada proste zasadne veci rozhazuje po mistnosti, vysypava ruzne skladacky. Pak kdyz do toho spadne on nebo Verca...
Gaba, Christian a Sebastian 13347
5.4.2007 18:24:03
MIso, hlavne, ze jsi si toho ramecku vsimla, bylo by blby, kdyby jsi si toho vsimla az doma.

To se v Cechach zaviraji skolky, kdyz tam jsou nestovice?
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 11372  [Dalších 10612 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.