| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 11372  [Dalších 10602 >>]
Michala+Míša+Via 7869
5.4.2007 16:46:33
Ahoj holky, tak vás po nějaký době zdravím. Měla jsem tu kamarádku ze ZŠ, 9 let jsme se neviděly a potkaly jsme se až na www.spoluzaci.cz Přijela k nám i s chlapečkem Tobíkem, jsou mu 2, tak měl Míša kamaráda, i když občas to bylo na hlavu :-))) moje hračky, tvoje, nebere mi to, chci bonbon, nemůžeš bonbon .... Dneska večer zase mizím k našim, v sobotu máme třídní sraz gymplu po 10ti letech od maturity; jsem zvědavá, kolik nás dorazí.

Brusle - taky bych si chtěla koupit pro sebe (i pro Míšu), akorát nevím jaký a hlavně nemám nikoho, kdo by se mnou jezdil. Jedna holka tady ze sídliště už říkala, že by chodila, ale pořád se nějak míjíme, tak nevím, jestli to má cenu vyhazovat peníze. Kočárek na brusle - četla jsem, že je lepší, pokud nemá otáčecí přední kolo a má ruční brzdu zadních kol, ne předních jako Slalom. Já mám Speedi a ten brzdí zadní, ale má otočný kolo.

Gratuluju k prvním krůčkům!!!

A takový čurbes máme doma pravidelně skoro každý den :-))) Než to vždycky poklidím ...

Dneska jsem si jela vyzvednout hotový brýle až na Chodov a představte si, že mi normálně poškrábaly rámeček, když to asi šroubovali, rámeček za 5.5tis!!! a nestyděli se mi je takhle dát. Všimla jsem si toho až venku, takže jsem se vrátila a brýle jim tam nechala. Prý mi objednají nový rámeček ... to zad bude doba!!!! A měli by vysolit nějaký "bolestný, omluvný".

Míša měl nastoupit tento týden do školky, ale mají tam neštovice, tak nešel nikam a možná ani příští týden nepůjde. Jestli by měl ještě tohle, tak už mě vezou do Bohnic!

Tak se zas mějte hezky a užívejte sluníčka!!!!
Kačka + Eliška + Anička 11839
5.4.2007 16:28:31
Gábo, u nás to občas vypadá podobně :-) Taky samozřejmě v obýváku ...
5.4.2007 16:27:51
Vicky, nechodíš taky do Gyncentra? Ty to posílají ... Já jsem ale už musela na cytologii a objednám se na UTZ prsou ...
Ať Tedeášovi brzo vyrostou zoubky a netrápí ho. Andulce se všechny nějak dlouho prpřezávají, ale moc ji to nebolí.

U Dr. jsme to zvládli v pohodě, ještě jsme si zajeli do pizerie s dětským koutkem na jídlo.
Gaba, Christian a Sebastian 13347
5.4.2007 9:42:05

ahojky, prejem pekne slunecne rano :o)

U nas to vypada na dalsi super den :o) Tady je fotka, jak jsem se vcera zminovala o tom hrani v obyvaku :o)
no a pri te prilezitosti jsme neco vyhazeli.
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
5.4.2007 8:45:57
Tak asi jsou to u nás zoubky! Tadeášek má nateklé dásně a jakoby bílé, tak asi... Gábo, no mě jinak spí také ok, toto byla výjimka.
Ted se dívá na Kouzelnou školku :-))

Ny gyn. jsem se objednávala včera, recept na prášky mi pošlou poštou, na prohlídku půjdu až v květnu, půjdu brzo ráno, tak pohlídá manžel, jinak by to nešlo, by tam udělal z ordinace kůlničku na dříví :-OOO
5.4.2007 8:33:40
já jsem takhle prodávala autosedačku Chicco, dala jsem ji o 100,- levněji než ostatní a ještě týden mi chodily emaily a SMS!
5.4.2007 8:32:56
hezké ráno, vypadá to, že bude tepleji než včera.
Já mám dneska náročný poledne - jdu s oběma holkama na gyndu :-((( ELiška má ve školce prázdniny, nějak jsem na to zapomněla při objednávání).

Bazary: já to prodávám na MMB, ale jsem líná to pořád fotit a většinu teda neprodám. Takže se to snažím rozdat. Taky můžeš zkusit Aukro - je to internetová aukce a prodávat to třeba po balíčkách. Taky jsem zkoušela bazar na Seznamu - není špatnej.
Ono se toěch dětských hadrů těď vyrojilo tolik, že se to fakt špatně prodává, ale třeba autosedačky, kočárky, ... to jde v pohodě. Stačí dát o kousek levněji než ostatní a máš to hned prodaný :-)))
Gaba, Christian a Sebastian 13347
5.4.2007 0:52:46

Lino, mame 5 zubu. On se nedavi, proste to da do pusy a pak to jazykem vytlaci, ani to neplive. A ani to nezalezi, jestli je to ovoce, zelenina, nebo detska susenka....tu mel asi 3x, jen na pokus, jestli by to spolkl.
No nenervuji se, jeste aby tohle :o)) Si rikam, ze az pujde na rande do restaurace, tak bude v pohode :o))

Moni, jeste aby Christian nechodil, tomu budou 4, ale Sebik je sikulka :o)) Taky sem rada, ze nejsem jedina, kdo jeste poradne mixuje....to potesi :o)

jo dnes jsem vyfotila nas obyvak po te, co kluci a tata si tam hrali, az dam do PC, tak sem soupnu...stoji to za to :o))

Vicky abych si rypla, tak od nestovic jsme zase v normalu, jde spat okolo 20, spi tak do 7 pak flaska a pak jeste tak do 8 :o)) A to my prijde, ze spatne spinka. Christian byl o hodne lepsi, ten sel spat okolo pul devate, spal do 7 pak flaska a pak to jeste zaboril a vstaval tak mezi 9;30-10, to se spalo :o))
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
5.4.2007 0:05:59
Holky, ja na mmb zatim vse prodala prave proto, ze je tam nejvetsi navstevnost ze vsech bazarku!!! Na malych to budete prodavat uherak, ale to je vase volba :o)) Radim ze sve zkusenosti! Zda se to giga, ale kdyz do toho proniknete, tak je to oki, verte.

No moc se mi nechlubte, jak vase ditka spi, chcete abych spachala harakyry, pak nebudu jaksi moci prijit na sraz :-( ale uz nase mimi spi!

Kavicko, neboj, to zvladnes! My s enejak na icq mijime, coz? Ja ti pisu a ty tam bud nejsi nebo nevim, ale mas online...

Holky, jdu do sprchy, pak haji, dobrou noc, paaaaa

LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
4.4.2007 23:56:21
Jo a tu rucicku zvlada mit zavazanou, ale musi mit ten obvaz dobre zafixovany naplastma a i ten pruban mit prilepeny, jinak by si to samozrejme strhavala. Ale jak to ma dobre zalepeny, tak to ani nezkousi, jen si cumla zalepeny palec.:-)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 11372  [Dalších 10602 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.