| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 11372  [Dalších 10592 >>]
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
4.4.2007 23:52:45
Moni, kdyz bys mela nejakou zkusenost s jinym inetovym bazarem, hod mi sem adresu, ja v tom nejak neumim chodit.:-( Jinak Verca taky stoji par sekund a pak spadne, ale uz se pokusila o prvni krucek, jinak fakt nic. Sebik je mnohem lepsi.
Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
4.4.2007 23:41:55
Gábo, já pořád všechno mixuju do hladka, Danny zvládne kousky jen v tom, co jí chutná, tj. sušenky, banány a křupky. A gratuluji k jogurtu, nám se dneska povedlo cca 170 g zeleniny s masem - to je rekord!

Vicky, to Daniela dneska zase vyjímečně spinká jako andílek....

Mimi věci jsem rozdala, co kdo chtěl, a zbytek prodám v internetových bazarech. MMB se mi ale zdá hrozně gigantický, asi zkusím nějaké menší.

Lino, to jsem ráda, že je Verunka v pohodě. To zvládá mít obvaz na ruce? Nestrhává si to?

Gratuluji Verunce a Christianovi ke krůčkům, u nás to bude ještě asi nějakou dobu trvat, zatím nezvládne ani stát víc než pár sekund.

Očkování: naše doktorka "trvala" na žloutence, to je prý skoro nutnost. Doporučila meningokoka po ukončení základního očkování. Pneumokoka prý jen v případě, že dítě půjde do 2 let do jeslí - to je prý důvod, proč se to dává plošně v USA a jinde - děti tam chodí brzo do kolektivu. Klišťovku prý mám zvážit sama, podle nakažených oblastí a neštovice odložit až na školní věk.

Srazík: pro mě je čtvrtek odpoledne ještě blbější, ale počkám, na čem se dohodnete a zkusím to nějak vykombinovat.

4.4.2007 23:31:03
Vicky, ja se na to tedko koukam, v tom bazarku je ale tolik veci, ze mam pocit, ze ta moje inzerce nejak zapadne.:-(
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
4.4.2007 23:25:23
Ahojky Vicky, mám opačný problém. Hedy nechce od včera moc pít, jídlo jí, ale napít se jí nechce. Začala příšerně slintat a je nevrlá, tak taky čekám jestli se nějaký zoubek vyklube:-)

Dneska jsem koupila houpačku (tada jen sedák) a stále koukám po domečkách.

Mastím tady předávací protokol na barák, je to hrůza.
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
4.4.2007 23:17:19
Gabo, ja nevim, davam mu uz papani s kousky, to kupovane a i doma kdyz mixuju, jsou tam mensi, nemame zuby, tak jen malinke a nejka to spolkne.
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
4.4.2007 23:15:45
Kacko, to zvladnes ;o) ja bych byt tebou jela z Proseka na Jarov a pak na Ohradu a pak uz jen rovne dolu Jana Zelivskeho a uz jsi v Edenu :o)

Lino, ja prodavam, nakupuji i radim na aukcich na MMB, prodala jsme tam uz milion veci, kocarek a jine veci z domacnosti i po mimi, doporucuju!!!

Holky, nevim, co se dneska deje, ale dite mi nechce spat!!! Ve 20,00 mela 210ml Nutrilonu, pak hodinu na to se vzbudil, pred hodinkou jsem dala cajik, vypil nejdrive lahvicku 125ml, pak tak 100ml, nemuze mit hlad? Ja mam pocit, ze uz mu rostou zuby :-O No dilo, chtela jsem zehlit, ale porad jsem ho hladila, aby spal... a stale nespi, ufffff
4.4.2007 22:57:57
Holky, ktere jste prodavaly nejake vecicky po mimcach, smim se zeptat, kde jste to prodavaly? Nekde na netu v bazarcich? Nebo spis po znamych? Ja bych rada taky neco uz prodala, co nebudu potrebovat a zabira mi to misto, ale je toho docela dost a nevim, kam se mam obratit. Na MMB? Doporucily byste mi ho?
4.4.2007 22:02:17
Gabi, kolik ma Sebik zubu? Rada taky nechtel moc kousky v jidle, i kdyz krupky, susenky a podobne tvrde veci zbastil v pohode. U neho jsem to pozorovala, ze cim mel vic zubu, tim lip jedl i kousky. On mel prvni zub az v 10 mesicich, v roce mel 4. Verca ji kousky v pohode, vubec se tim nedavi, proste to polyka. Tak mozna zkus se nenervovat a vyzkousej to zase za nejakou dobu. Jinak nevim, ono se to casem, az bude starsi, podda.

Kacko, to je hruza, zarovek se taky bojim, protoze mam lampicku u postele a Rada ji porad zapina, pak mam strach, ze na to sahne Verca. Rikala jsem si, ze to s Vercou zvladneme snad vse bez urazu, ale ona je jina nez Rada, je takova akcni a pruzkumna, Rada se mel rad, nic nesbiral, nic nezkousel do pusy... A muzu ti rict, ze tedko uz jsem v klidu, ale kdyz se to stalo, tak jsem mela nervy v kyblu, furt jsem si vycitala, ze jsem ji poradne nehlidala... Jak taky kdyz ji hlidal manza...
Kačka + Eliška + Anička 11839
4.4.2007 21:25:22
Gábo, Eliška se odmalička dusila každým větším kouskem. Trvalo to dlouho. Vůbec jsem to neřešila, časem se to naučila ... Ale doteď je dost vybíravá. Na 100 cm váží asi 13,5kg ve 4 letech ... Ale prostě ji dělám to, co vím, že ji chutná. Když nechce jíst, tak ji nic nedám, ale ani dobrůtky.
Anička sežvejká všechno, dokonce mám pocit, že ji ty velký kousky v jídle dělají dobře. Má to jako bonbón a to má jenom spodní dva zuby.

Lino, to je fajn, že máš dobrej pocit z doktorů. A ty popáleninky se brzo vyzdraví. Verunka to krásně zvládla a vy konec konců taky. U ELišky na dioskusi asi rok a půl sraá holčička sáhla na žárovku a začala ji pálit. Oni prý to tydle děti neumí pustit. Popálila se asi stejně jako Verča ... Je to hrůza, co všechno se jim může stát ...
Gaba, Christian a Sebastian 13347
4.4.2007 21:18:06

Lino, ona to asi citi, ze mamka ma taky plast a ma respekt :o))

Jinak si uzijte srazika prazandy :o)

holciny, zadne rady jak ho naucit bez nasili na kousky v jidle....kdyz mu dam neco do ruky, tak do toho kouse, ale zas tak moc toho nesni, spis to rozzvatla a vyplive ven, neco ted do sebe dostane, ale nic moc.

jinak jeste zitrek a patek je tata doma, o proti Cecham je tu v patek uz volno, takze mame 4 dny tatku doma :o) a poco ma byt taky super, okolo 19" no parada :o)

Jo taky jdem zitra koupit nase prvni botky, uz se tesim :o)) Proste vypada moje ditko dosti blbe, kdyz na piskovisti chodi v ponozkach :o))

jsem na nej pysna....to Christian kdyz udelal prvni krok, tak snad 3 nedel na to vubec nic a Sebastian piluje sam od sebe, dnes odpoledne se zase pustil udelal tak 5 zastavil se a pak udelal 2 a na zadek :o)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 11372  [Dalších 10592 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.