Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
4.4.2007 21:04:44
Kacko, ono se ji to uz hezky hoji. Ty puchyrky ji uz castecne odstrihali, aby se ji tam neusazovala infekce a tedko na to placaji mast Flamazine. Ze zacatku na to davali jen sterilni kryti s Ringerovym roztokem. Ono tedko osetrovani popalenin je uplne jine nez za casu nasich rodicu a babicek. S tou citlivosti na bolest - no nevim, jak to je, ale kdyz se spalila, tak teda straaasne plakala a narikala, kdyz jsme ji drzeli rucicku pod vodou (aspon 20 minut). A kdyz jsem ji to trosku zavazovala, abychom vubec mohli jet k dr. a nedrbala si do toho. Jesteze jsem mela doma gazu a nejaky obvaz. Ale u dr. uz ani nepipla, jen se koukala, coze ji to delaji.
Vicky, nejsem doktorka, ale magistra farmacie. A kdyz uz se o tom bavim, tak jak si tuhle Levandule stezovala na bordel v tech hexavakcinach, tak prece jenom budeme mit tu 4. davku hrazenou pojistovnou. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
4.4.2007 20:48:04
tak jestli vám to všem vyhovuje odpolko, přijedu kolem té 16. té hodiny. Ale musím autem, protože v tomhle čase je hrůza jet domů busem ... Snad tu cestu zvládnu, nastuduju to na internetu ...
|
|
|
4.4.2007 20:46:52
holky, já jsem sice Elišce klíšťovku dala, ale prý děti do 6 let mají malé riziko, že z toho chytnouzánět mozku. Takže bych teď asi preferovala tu žloutenku nebo meningokoka. Žloutenku rozhodně pokud chcete dávat dítě do nákupního vozíku - prý se tam vyskuýtuje ta žlputenka nejvíc!
|
|
|
4.4.2007 20:44:20
Vicky, já jsem ji už psala, ale ještě se neozvala ...
Gábo, tak blahopřeju k přesnídávce. U nás je to už na druhé straně vlny. Andulka je krásně jedla a teď začíná blbnout - trochu mi připomíná Elišku :-((( Lino, někde jsem četla, že děti nejsou tak citlivé na bolest - tím se vždycky utěšuju :-)) Verunka je ale stejně úžasná, že to tak snáší!!! |
| berujda | 52039 |
|
|
4.4.2007 20:37:37
Ahojík holky, tak koukám, že se nám ten srazík nějak boří.
Tak uděláme časovou žměnu co? Co se teda sejít tak na tu 13h., protože většina může až po té 13h. a já tam zase nemůžu být od 11h-18h. Tak se tam sejdeme na tu 13h, a kdo nebude stíhat, tak dorazí později, třeba až vyzvednou dětičky atd. co? Já uvažuju o očkavání na neštovice, tak pokud to jde očkovat od těch 15m, tak jdu do toho, pak bych chtěla tu klíštovku a ještě něco, ale teď nevim kterou jsme chtěla.:o( Jééé tak koukám, že vás tady hodně bruslí to je bezvadný. |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
4.4.2007 20:25:44
Gabo, tak gratuluji k papani, ted uz bude jen lepe, znas to: snedl jsem mamu, pak tatu a tebe take snam, hehe Tak pozor na Otesanka!!! :-O
Lino, to je dobre, ze je mala tak statecna, preju at je rucicka co nejdrive uzdravena! A ty jsi doktorka? ;o) Kavikco, no odpoledne dorai i Kukus a Berenika. Napsal nekdo te Fisch? |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
4.4.2007 14:13:40
Gabi, dneska jsme byli na prevazu a hezky se ji to hoji. V patek jdeme zase. Davaji ji na to ATB mast, Verunka je moc statecna, kouka na doktory v bilem plasti a ani necekne. Jestli ona nejak netusi, ze i maminka jednou bude opet chodit v bilem.:-)))
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
4.4.2007 14:11:07
Ahojky,
normalne Sebastian poprve snedl ovocnou presnidavku!!! U nas uspech...vcera jogurty a dnes tohle....ze by se rysovalo na lepsi casy??? No ale nerozmiksovala jsem mu poradne jidlo a mel tam malilinkaty kousicky a nic moc mu to nejelo, uz opravdu nevim co delat, aby jedl kousky :o( nemate nejaka rady porady??? Diky |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
4.4.2007 13:33:40
Kukus mám u doktorky zamluvený Prevenar, ale máme toho hodně (obrna, žloutenka) tak asi až v létě. Na klíšťata jsem zapomněla, tak se pokusím s doktorkou domluvit, jestli jí to ještě píchnou. Ona asi klíšťatová sezóna bude dřív, když nebyla zima:-(
Vicky, taky jsem objednala to odrážedlo Hedy k narozkám:-) Co budete prckům dávat? Mám ještě vkládací hrnec, sadu na písek s židličkou a chtěla jsem koupit nějaký domeček se skluzavkou. Kukus dík za odkazy, domeček se mi moc líbí. Uvidíme co tatínek. Tak jak to vypadá se srazíkem? Platí teda od 11.00h příští čtvrtek (kromě opozdilce Vicky)? |
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
4.4.2007 10:33:37
Ahoj holky, poslední dny nejsem schopná ráno vstát :-(
Naštěstí menžel malého přebalí, nakrmí, uvaří kafíčko, tak jsem mohla podřimovat do 9ti ;o) Já také gratuluji ke krůčkům, to u nás také zatím myslím nehrozí, končí to pády, nebo se něčeho Tadeášek zachytí. Srazík, já na to budu mít vyhrazený celý den, tak tam můžu být klíďo do 18,30 určitě :o) Dorazím tak na 13,00 cca. Budu na Smíchově, tak snad nebude provoz. Jdeme se pomalu balit na plavani, tak preji všem hezký den! :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.