| Kačík&2holky | 40795 |
|
|
Re: Re: kuk29.8.2006 15:08:08
Ahoj holky, tak se po delší době hlásím, Míša má teď nějaké "prudérní" dny, pořád pobrekává, mrská sebou a do toho to naše slavé cvičení, no balada.. :-(
Nikouši, krásné fotky, to je idylka.. :-). A jsi moc šikovná, já na vyšívání nikdy nebyla, ještě možná něco uplést - ale jenom tak hladce - obrace.. :-) Dášo, mně teď Míša taky nějak řve, přitom to bylo tááááááááák hodné miminko.. Nevím, dokonce včera řvala tak, že se nechtěla přisát na kojení, tak jsem myslela, že nemá hlad a řvala a řvala a pak se přisála snad až na potřetí a sála jako o život.. A taky mi teď dělá, že se z ničeho nic odtrhne a začne taky řvát - přitom menzes nemám (že by jí mlíko nechutnalo), jedině mě napadá, jestli jí nebolí bříško??? No nevím.. A holky, od kdy začnete přikrmovat, když plně kojíte? Fakt až po šestém měsíci? Já si totiž připadám jako chodící mlíkárna, Míša jí každé dvě hodiny přes den a 2-3 hodiny v noci, myslíte, že je to normální nebo má hlad a já mám slabý mlíko???? Příští týden jdeme taky na kontrolu, doufám, že už hexa bude, v sobotu se asi zeptám v lékárně, jak to vypadá.., chci jí dát určitě, už kvůli tomu našemu cvičení, už takhle nebude moc 3 dny cvičit a kdyby měla nějakou špatnou reakci, tak by se to zase protáhlo.. A taky se musím zeptat na náušnice, jsme ostudy, my je ještě nemáme, Vy asi všichni jo, že??? Chjo, chjo... |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
Re: kuk29.8.2006 13:16:55
Trochu to zahltím fotkama:o))
![]() ![]() A tady trochu chlubení - už stačí jen obšít a je to:o) ![]() Clitter, jo jsem nervózní jako blázen:o))) Snad se Kájce bude ve škole líbit.... A přeju, ať Bája školku zvládá bez problémů:o)) Dášo, asi nechce být malej sám..... ono se říká, že když mimčo uspíš na rukách a pak ho dáš do postýlky, tak když přechází z té jedné fáze spánku do další, tak procitne a pak se lekne, protože je jinde než u maminky... a proto pláče.... Jo a tu hexu můžete dávat klidně i dýl... takže jestli chceš hexu, tak si počkej až bude - myslím, že to by neměl být problém:o) Pavlíno, ahoj - no je vás doma hodně:o))) |
| clitter@cácorky12/03,5/06 | 35300 |
|
|
kuk29.8.2006 13:03:48
Ahojky tak jsem dneska byli na kyčlích a má je Zuzanka v pořádku takže už tam nemusíme:) Jsem ráda.
Volali jsme do školky kdy má Bája přijít v pátek je 1.9 nebo jestli až v pondělí, já tak počítala s pondělím no a ředitelka říkala at přijdem v pátek a nakonec mi jí vezmou už tenhle rok na celý den. Takže uvidím jak se tam Báje bude líbit a kdyžtak už tento měsíc tam bude i přes polední spaní. Jsem docela ráda protože než by jsme se vypravili na osmou hodinu a než dojdu se Zuzkou dom tak bych mojít nazpátek. Takle jí tam může manža vozit na 7 a mi můžem se Zuzikem chrupkat:))) Docela jsem s toho nervózní, Bája to bere v pohodě a já se úplně vnitřně klepu:) A co ty Niki ty to máš ještě v něčem horší ale cítíš se asi stejně co? když jde Kájka do školy. Až půjde Bája do školy to budu mít v žaludku assi podobný pocit jako před maturitou:)) Teda Zebruš ještě že ti Raduška nevymalovala:))) Asi se chtěla trochu vycákat ve vodě:))) Stejně je divný že jsou jenom jedny prášky pro kojící matky co? Vždyt každé ženě vyhovuje něco jinýho. Já jsem teda taky hotová jsem jak pubertačka samý bedák a ne jak matka od dvou dětí:( A koukám že nejsem sama:( Dělají se mi úplný boule:( V tomhle je kojení naprd ale přeci to nezvdám jenom kvůli pupínkům. Přemýšlím že budu spoléhat na manžu a na gumičky, ale fakt už třetí dítko nechci, Petrunečko sice by se ten kluk nabízel ale ted opravdu ne. Možná za pár let až budme ve svým a nebudeme vědět co s penězma:))) |
| Karmelka | 39414 |
|
|
Re: Ahoj29.8.2006 12:38:19
Ahoj,jak se máte?
nemám čas vás dočítat,tak nevím co je nového.musím rychle psát,než se mi ten nezbeda vzbudí.nějak tam sebou mele. v neděli večer jsme přijeli z dovči(u rodičů),včera jsme byli na kontrole u kožní,tak to má dobré,jen mi dala mastičku pro jistotu.příští uterý jdeme na dětské,vemou mu krev a pak podle výsledků půjdem na očkování. asi dáme tu normální.ta hexavakcína stejně není k sehnání,tak nám nic jiného nezbyde,protože 3měsíce nám už byli 17.tého. jen jsem se chcěla zeptat,jak vám mimča spí?vždy malého ukonejším a spinká v postýlce(večer)a pak z ničeho nic začne řvát jak o život a není k utišení-včera takhle řval půl hodiny,nic nepomáhalo,pak byl celý červený a oteklí a vzlykal jště další půlhodku a musela jsem ho dát k sobě do postele,lehnout si k němu aby vůbec usnul.tak nevím co s ním je.přitom teplotu nemá,prdíky taky ne...prostě nic.ale je pravda že od narození má hodně neklidné spaní,pořád sebou ze spaní mele.nevíte z čeho to je?nebo jak ho uklidnit aby spal klidněji-přece nemůže pořád spát se mnou?!dík tak zatím. |
| Pavlína + Eliška | 48907 |
|
|
Ahoj29.8.2006 11:12:55
Ahoj holky,
tak jsem dlouho neprispivala... stiham to jen tk tak docist, ale pak u nemam na psani silu:-). Nevite jestli je uz hexa k sehnani... ? Ja jestli uz se mam pidit v lekarne... zase jsem slysela ze nebude ani v zari... S tou antikokoncepci je to na pytel... taky jsem po ni obsypana jak v puberte:-(, mam Cerazette. Pry nic jineho pro kojici matky neni... tak to budu muset asi vydrzet. Nebo takhle MUDr. mi nic jineho nenabidla... Zebrusko, ta kaďaková kalamita mě fakt rozesmála:-)... taky se nám něco takového podařilo.. ale ne v takovém rozsahu. Ale zase Eli byla v manzelsky posteli, tak byl důvod k prevleceni:-). Ještě mi tady někdo (myslim Hanka) obdivoval fotku Eli na psu a ptala se kolik těch psů máme... tak máme tři fenky... všechno nalezence posbírané po ulici... ale v tuto chvíli máme plný stav a další fakt nepřibírám... jedno dítě, jeden manžel, jeden kůň a tři čuby mi fakt stačí:-)I tak je to celkem nářez. Tak se mějte krásně a já se zase objevím:-). Pa |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Náplast EMLA29.8.2006 11:06:59
Ilisku, ja naplast EMLA nemela a pichali ji ouska "nazivo". Sice hrozne plakala, ale za chvili usnula a pak ji to nebolelo, spis plakala, kdyz jsem ji to cistila 3 tydny, protoze ji to furt hnisalo.
Jo a ten Exluton se fakt uz nedela, ptala jsem se sefa. Ja jsem si koupila Depo Proveru, ale furt cekam na mesicky, uz je to 5 tydnu a furt nic. Po sestinedeli jsem mela mesicky uz 2x v pohode a tedko zatim nic. |
|
|
Re: Re: Re: Náplast EMLA29.8.2006 10:14:19
Ilísku, tak já ten Cerazette snáším dobře... i když chu´t na sladké mám te´d děsnou, to je fakt.......
|
| Silueta | 17864 |
|
|
Re: Re: Náplast EMLA29.8.2006 10:03:05
Nikouši - je to tak jak ti řekl Dr., bohužel, Exluton byl levnější a vyhovoval mi víc, z Carezette mám uhráky, MS, a děsnou chuť na sladký :o(
|
|
|
Re: Náplast EMLA29.8.2006 9:59:00
Dobré ránko:o)
Zebruško, já si nejdřív říkala, že Rklokan převzal tvou funkci doma:o)))))))ale teď už chápu, teda:o)) Haňule, jsem na tom s těma věcma podobně - nechci si nic moc kupovat, protože mám v plánu ty zbytky kil ještě shodit:o) Přeju šťastný lov:o)) Jo a s tou antiko -já měla za Kájky Exluton, ale doktor mi tvrdil, že už ho nedělají a náhrada za něj je ten Cerazette a žádné jiné pilulky pro kojící nejsou.... tak jak je to teda???:o) |
| Silueta | 17864 |
|
|
Náplast EMLA29.8.2006 8:47:25
Holky, prosím poraďte:
Jak přesně dát tu náplast na ucho mimča? Ikdyž ji přestřihnu uprostřed napůl, zdá se mi stejně veliká. Nechávaly jste ji hodinu před pícháním oušek? Dávala jste ji některá i před nastřelením? Poradíte ještě něco? Dík moc. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.