Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
4.4.2007 8:34:28
blahopřeju dětem od Liny a Gábi k prvním krůčkům! To my si ještě počkáme, ale myslím, že se dočkáme :-))
Kukus, já jsem Elišce dávala letos klíšťovku (budou ji 4, nějak jsem to zanedbala), ráda bych meningokoka a žloutenku A. Jenomže musím počkat. Chci dát v květnu oběma holkám neštovice a tak až příští rok ... Důležitý je, to správně načasovat ... Děti musí být úplně zdravé, odstup mezi očkováním min. měsíc. Maximálně dvě nepovinné ročně, ... Ono je to pak problém najít správnej termín. S tím srazem se taky budu snažit přispůsobit. Můžu tam být do 14:30 - pojédu tam aspoň na hodinku. A když tak můžu Elišku vyzvednout a přijet až na 16:00. Na dvakrát se mi tam nebude chtít - takže buď před nebo po vyzvedávání. Určitě jsem na někoho zapomněla, tak se nezlobte ... |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
4.4.2007 3:47:06
Lino super :o)) Jak je na tom rucka?? Uz se hoji rychle? |
| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
3.4.2007 23:37:34
Gabi, tak to je parada, za chvili ti bude chodit. Me dneska Verca udelala 2x jeden krucek a pak samo spadla na Raduv bagr.:-) Proste zustala sama chvili stat a pak udelala krucek. Jeden, ale je to prvni vlastovka.
|
|
|
3.4.2007 22:50:36
Taky se musim pochlubit. Dnes si prcek stoupl, chvilku stal a pak udelal dva krucky a zastavil se....stale stal, ani na zadek si nebob, ja nadsena, tak koukal a sup byl na zadku :o) |
|
|
3.4.2007 22:47:20
Jo ale myslim, ze si za to v Cechach musis zaplatit |
|
|
3.4.2007 22:44:43
Kukus to je presne ono :o) |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
3.4.2007 22:24:31
gabo- koukám na to očkování co si psala- je to tohle?
http://www.prevenar.cz/nova_latka.html |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
3.4.2007 22:20:04
moni- přesně o těhlech očkováních jsme se teď bavila s naší doktorkou - chtěla jsme žloutenku, klíšťata a meningokoka - tak jsme domluvené na žloutenku teď v létě a s ostatním asi zatím počkat, aby toho nebylo na něj moc najednou.
|
| zabiska | 26780 |
|
|
3.4.2007 22:04:23
Ahojky všem!
kukus, to je super domeček s houpajdou a pískovištěm- prostě skvělí nemá to chybu! s tím Adámkovým chováním -od včerejška mi to Lucka taky dělá, jen teda naštěstí spí i přes den- jinak je protivná až vzteklá, uslintaná a furt by něco hryzala, tak jsem si taky říkala jestli se neklube 8zoubek a nebo jestli dorůstají ty ostatní, no nevím ale je to někdy k zešílení. Dneska toho moc ani přes den nenaspala a doma nechtěla usnout vůbec- musela jsem s ní chodit po venku. Pak mi po koupání usnula už v 19h- takže předpokládám, že bude vstávat tak v 5h....Hrůza My máme zatím klasickou Hexu,ale s Dr. jsem domluvená, že mi ji na další(roční) kontrole naočkují proti žloutenceA. Dala mi na obě vakcíny recept a prý je teĎ na ně i sleva, tak si počkám na rodičák a hned je koupím. Chtěla jsem nechat píchnout i na ty neštovice(ty se očkují od 12m do 18m),ale Dr. říkala že na ty by počkala asi tak do 15m -takže po prázdninách... O dalších vakcínách jsem zatím neuvažovala - jen o klášťovce,ale na tu je taky ještě čas. |
|
|
3.4.2007 20:19:28
Dnes musim drobka pochvalit....poprve snedl 2 jogurty (60ml jeden) no sem nadsena :o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.