| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 11372  [Dalších 10562 >>]
Gaba, Christian a Sebastian 13347
3.4.2007 20:16:39

Jo jeste to pusobi na zanety usi
3.4.2007 20:16:00

Vicky a Kukus je to Pneumococcus (Pneumococcal conjugate vaccine), dava se to jen detem pod 2 roky. Je to na zapal plic, zapal mozkovych blan, otrava krve....Uz ji jednou mame, ted pujdem na obnovu.
Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
3.4.2007 19:49:27
Ahojky, zdravím po víkendu, byla jsem u našich a měla se jak v bavlnce - mamka vzala Davida na Matějskou pouť a kdovíkam ještě, jídlo jsem dostávala až pod nos....jééé, to byla relaxace.

Kukus, já budu dávat do dvou let jen základní očkování s tím, že dám kombinovanou vakcínu na žloutenku A i B. Pak po druhém roce nechám doočkovat klišťovku a meningokoka a po šestém roce neštovice, pokud je do té doby neproděláme.

Srazík - mně se bohužel ten čtvrtek moc nehodí, ve 13 hod mám schůzku ve školce, od 15 má Daniela cvičení a pak ještě David hudebku. Zkusím přehodit tu školku a pak dám vědět.

Vicky, to je teda vozidlo !!!!! To bude Tadeáš těžký frajer :-)

Kačko, gratuluji k chalupě, sháněli jste docela dlouho, co? Tak ať to vyjde, jdu se kouknout na fotky.....

Brusle jsem koupila loni na podzim, ještě jsem na nich nestála, ale moc se těším, až je vyzkouším. Ještě musím koupit helmu - jsem děsné střevo.....

Alčo, tak jsem si zavzpomínala... a poslala hlas :-. Včera u mně byla kámoška, čeká květňátko, tak jsem pak byla sentimentální a nostalgická...

VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
3.4.2007 19:36:52
Gabo, jake dalsi??? Na jakou nemoc??? Na to se ptam ;o)
3.4.2007 19:27:12

Kukus, my uz mame navic jedno ockovani za sebou :o) Ted pujdem na dalsi....padim rev
3.4.2007 18:55:21
Holky, na srazik dorazim pozdeji, mela jsem neco domluveneho, ja to popletla, ze to je tento ctvrtek, ale je to ten pristi, tak jsem to soupla drive. A tak dorazime pozdeji :-( neda se nic delat. Ale myslim, ze to dobre dopadne, budeme se snazit makat! Jsem holt zmatkar :-O
3.4.2007 18:49:40
No my meli klas. hexa a o jinem ockovani ani tedy nevim :-(
káča a adámek 6040
3.4.2007 18:19:09
jo a nahodím jedno téma - budete nechávat děti očkovat něčím navíc ? myslím tím nepovinné očkování..
káča a adámek 6040
3.4.2007 17:37:01
kavičko - koukám, že ses ptala na ten dome- koukám na net a našla jsme ho třeba tady
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTY2OQ==&akce=detail&id=76682
nebo
http://www.hrackyuterezky.cz/product_info.php?cPath=68_69&products_id=782

my ho kupovali v průhonicích, ale byl tam myslím poslední
káča a adámek 6040
3.4.2007 17:30:37
holky díky za pochvalu domečku - adam je z toho nadšenej a písek mu moc chutná:-)))

koukám, že řešíte brusle- můžu potvrdit, že s kočárkem je to paráda- stála jsem na nich cca asi před 14 dny a to poprvé v životě a během chvilky jsme docela jezdila - ovšem bez kočárku si asi zatím netroufnu:-) měla jsme je půjčené, ale už jsme rozhodnutí si je koupit a jezdit pokaždé když bude počasí..

vicky - krásný odrážedlo!

radko - co luky? to mě mrzí, že máte takové problémy:-(

no a už nevím na co jsme chtěla reagovat..:-(

jenom si musím postěžovat - adam je od soboty úplně jak vyměněnej- přes den vůbec nespí, pořád kňučí- mám podezření na další zub protože má pořád ruku v puse a šíleně slintá...ale to nespaní je teda záhul- od 6 od rána je vzhůru a prudí a prudí, když ho chci dát spát tak ječí, stoupá si a neusne- a jak je unavenej tak pořád někde padá, mlátí se o něco do hlavy...doufám, že ho tyhle stavy zas brzo přejdou jinak teda nevím...
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 11372  [Dalších 10562 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.