Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
3.4.2007 15:09:28
Bereniko, myslim, ze urcite dlouho, teda aspon ja se nikam nechystam a Kuku take dorazi az odpoledne!
No ja bych chtela zkusit take na brusle, ve Stromovce, ale nikdy jsme na inlinech nestala, tak jsem na to zvedava, Berujdo, ty bruslis dobre? A jak ti to slo s tvym kocarkem? Na brusle je pry nejlepsi trojkolka Jane, tak jsme na to zvedava :-D Kamaradka ma Deltim ctyrkolku, tak s eboji, aby ji to s tim slo, ja nevim, nemam zkusenost. |
| Berenika | 6194 |
|
|
3.4.2007 14:49:01
Berujdo, a co Ladronka, tam jsi to nezkoušela?
Holky do kolika budete na tom srazu, já bych přišla, ale až odpoledne. Berenika |
| berujda | 52039 |
|
|
3.4.2007 14:30:20
Vicky, no je to drahota to odrážedlo, ale vypadá fakt dobře, to se Tadeášek vyřádí.
Gábi, děkujem za info, to by se Alče opravdu nevyplatilo.:o))))) |
|
|
3.4.2007 14:18:47
Gabo, aha, no ja budu v JC na Velikonoce :o)
No jinak ona nebude vubec v Praze behem te doby v CR, kdyby treba byla... Berujdo, vsak ja se tak tesim na dalsi pupik, brala bych ho hned, ale to sidlo!!! take si pockam... my mame se segrou 4 roky a je to naprosto ok, chci aby byl tadeasek samostatnej atd. Ale kazdy ma na to jiny nazor, holka z plavani, co ma klucika 11m se uz zacinaji snazit :-OOO Ale on aje takova, ze by stejne nejezdili na dovolene a nejsou akcni, takze my si naopak chceme ted uzivat, more, hory. A hlavne to bud eted narocnejsi a narocnejsi :-)) Odrazedlo stalo pres mmb 1900 a ja ho ani v krame nevidela, mam ho s ezarukou ood pani z Prahy 6, nam se moc libi. |
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
3.4.2007 13:38:20
Tak Alca nam uz zvlitla a bude doma okolo 18", doufam, ze bude mit v pohode let.
Ja na ni cislo v Cechach mam, ale nemyslim, si, ze z jiznich Cech by jela do Prahy na srazik a zase dom, to by se ji asi nevyplatilo. Jinak je dnes den "D" nevim proc, ale mam toho uz dost....kluci jsou proste kluci a uz zacinaji se prat, brat si veci, kricet, a kdyz jsou kamaradi, tak vymysli blboviny. Takze opravdu na zabiti!!! :o) No ale porad lepsi nez dve holky :o) |
| berujda | 52039 |
|
|
3.4.2007 12:17:05
Teda já mám překlepů to je hrůza, ale neřeším nemá to cenu, doufám, že chápete.
Jéé pravě mi volala kamarádka z Moravy, že je ve 4m, a že teď mi to už může říct, protože to nechtěla zakřiknout jůůů, její manžel by si přál moooc holčičku, už mají Jiříka budou mu v květnu 3roky, ale prý když to bude další kluk, tak taky bude šťastnej, no bodeť, hlavně ať je mímo zdravé že? Tak až tam pojedu, bude mít bříško jůů., dělám tady jůů, ale nebojte já další mímo chci tak za dva roky, abych si tu mou cácorku užila. Je to moje zlatíčko, a mrzelo by mě, že bych na ní neměla tolik času. |
| berujda | 52039 |
|
|
3.4.2007 12:12:11
Ahojky holky,
Radko určitě doraž, nejsem řidička, tak nevim jak bych tě nevedla, holčiny pomoooc pro Radku prosím. Kukus dorazí, tak bezva. Kačko, Fisch bych taky napsala, byla bych ráda, kdybysme se sešly. Alča, se to asi nedoví, pokud už vyjeli do ČR. Vicky, odrážedlo je moc krásný. Kolik za to chtějí? Kávičko děkuji za pochvalu, ale zatím to nezakřikni, ještě není po srazíku chi chi:o)) Holky v neděli jsem byla na bruslích, ale jen v parku, takže nuda páč málo místa na bruslení a mooooc lidu okolo, škoda, že nemám tady nějakou dáhu, a n Letné je to stejné:o(( Jezdíme občas do Kárané a tam je ideálka, silnice jen pro bruslače, s kočárem ježdění je tam pohodička, a hlavně, je to mezi lesem a loukou, no paráda, ale je to daleko až za Čelákovicema:o(((( acho jo chci něco i tady v Prze, ale kam koliv dojedem je to hrozně uzký, tak jsem si postěžovala, doufám, že jsem vás nenudila, ale já bruslení prostě miluju a chybí mi to.:o(( Nemáte někdo radu kde si dobře zajet i s kočárem? |
|
|
3.4.2007 11:30:15
Ahoj holky!
Kacko, Fisch urcite napis, pokud mas kontakt, me to take napadlo, myslim, ze psala, ze uz sem nebude chodit :-( A myslim, ze psala Ali, ze bude v Cechach 14 dni, ne? Tak se muzes pridat!!! Jdu si lehnout k malymu, spinka a ja jsem nejaka unavena, byli jsme rano cvicit, zase jako nahrada za plavani... |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
3.4.2007 10:07:49
Radko, taky se budu snažit asi dojet autem - pojedu poprvé. Ale já to nemám od nás tak hrozný ...
Napsaly jste někdo Fisch nebo ji mám napsat já? |
| Radka, Luky + Tomík | 26131 |
|
|
3.4.2007 9:41:53
Ahojky,
koukam, ze se tu planuje srazik, ja se juknu do mapy, kde je Eden, pokud to nebude moc slozite (muj orientacni smysl v Praze je nulovy :o( tak bych se taky pridala... Aleno, u Lukyho jsme si toho vsimli predminuly vikend, kdy mu neco rikame a on dela uplne neco jineho, nebo nereaguje vubec, napred jsme si myslely, ze to dela schvalne, ale nezdalo se mi to, preci jen ho znam... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.