| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 28265  [Dalších 28175 >>]
Haňula* 37995

ahoj

29.8.2006 8:15:39
gratuluju všem čtyřměsíčňátkům z první vlny!
Zebru, já už jsem se lekla, že Rklokana pouštíš ke kojení!
Jak tu píšete, nám se taky kazí noci.Hlavně proto, že ho bolí bříško a kroutí se, prdíkuje a to ho budí. I večer je to usínání na několikrát - usne, probudí ho to, usne atd. atd.
A to už jsme měli úplně pokoj, nevím, jak to přišlo, jím pořád stejně.
Cucání rukou - myslím, že je to teĎ takový vývojový období a nemá cenu mu v tom bránit. Dělají to už asi všechny mimča z diskuze. Honzík teď otevře co nejvíc pusu a pak tam rve co nejvíc věcí. Už tam měl i taťkův nos a byl moc spokojenej :o)
clitter, to tě lituju, s tou antiko, já jsem špinila jen při prvním balení 7 dní. Jsou i jiný značky, teda aspoň jedna, psala tu o tom LIna. třeba by ti to mohla vyměnit.
Na hexa jdeme za týden, jsem zvedavá, jestli něco bude.
WOlfy, hodně štěstí a trpělivosti!
Včera jsem byla vybírat nějaké oblečení na tu svatbu. Šla jsem s HOnzíkem, tak jsem myslela, že budu jenom koukat a dneska s kamoškou zkoušet. Prodavačky byly ale moc ochotný, rády ho pohlídaly a mě obskakovaly jako nikdy. Bohužel, jediný, co mi sedlo a slušelo byl kalhotovej kostým, krásnej, ale drahej. Tak ho tam mám odloženej a dumám, jestli za něj ty prachy dát. I bych ho koupila, ale bojím se, že pokud budu pokračovat v hubnutí ( A TO BYCH RADA), tak mě pak bude velkej. JDu dneska ještě jednou "na lov", tak uvidíme. Většina věcí mi není, protože potřebuju velikost spodního dílu o číslo větší než vrchního. A většinou to prodávají jako komplet dohromady.Celkově mám pořád ještě o číslo větší oblečení než před těhu :o(
Petra + 3 35414

Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 22:57:08
Ach jo, nejdřív mně to nešlo odeslat a pak se mně to tam nalogovalo jako Rklokan...ale předchozí příspěvek jsem psala já.
Rklokan 49550

Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 22:54:48
Sice jsem vás dočetla, ale mezitím jsme koupali, kojila jsem, uspávala a bůh ví co a teď si už prd pamatuju....

Ale vím, že se tu ukázala Wolfy - super, ahojec! Jsi fakt dobrá s tím hubnutím. A šíleně moc ti držím palce, ať jste úspěšní a ať Péťa sourozence a přípravu na něj dobře zvládne!!!!

S tím kakáním jste mně připomněli dnešní ranní zážitek - Raduška měla velkej "výkon", podařilo se jí při něm totálně zaprasit pyžámko, tři látkový plíny a svýho uspávacího mazlíka, poněvadž se po něm válela! :-) A když jsem ji přebalovala a uklízela kalamitu, tak se tak mlela, že mně vysmekla nožky z ruky a z výšky s nima praštila přímo doprostřed rozbalené plíny a než jsem se vzpamatovala, tak s nima zas mrskla nazpátek a chytla je rukama, takže výsledek byl totálně všude zakaděná Raduška :-))))) Šla hned pod sprchu.

Reakce na hexa - slyšela jsem z okolí z víc stran, že první dávka byla v pohodě a druhou provázelo začervenání a zatvrdlinky v místě vpichu a kňourání. My máme za sebou zatím jen první a v pohodě, tak čekám na druhou, co bude.
Myki 24286

Re: čauky

28.8.2006 22:01:53
Petrunecko, Misa kdyz se narodila tak mela hematom na prave nadledvince 25x35 mm. V cesku jsem byla na sono v nemocnici a ted to ma 6 mm. Ma taky jaksi vyplnou panvicku, ja tomu prd rozumim a ty papiry mam v cesku, tak to nenapisu presne, jen dr. rikala, ze to nevadi, jen kdyby mela teplotu nad 38 st. tak se ji musi kontrolovat moc, zda tam nema infekci.

Jo a nejvic me stve, ze jsem si v tom snu nestihla nic koupit!:-)

Holky uz jsem tu dlouho nevidela Janika, je na dovce nebo co?

Jdu taky dat sprchu a a do perin.
magicc 35425

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:37:43
Niky tak at jste bez reakce a dobru noc.
magicc 35425

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:36:53
Nufe Toník je hezky velkej a šikovnej.
Nikouš,Kájka00 a Tomík06 29657

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:36:41
Magic, my máme taky hrazenou... ale teprve první dávku...
magicc 35425

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:35:30
Niky máme tu hrazenou. Mnulý měsíc byla bez reakce, ale teďka už to vypadá, že to fakt pominulo. Jinak jsme také bez jadérek, kontrolu máme v prosinci.
Nikouš,Kájka00 a Tomík06 29657

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:32:01
Clitter, chudák Zuzanka.... má to trápení:o(

Petrunečko, Tomášek teď taky zlobí s nočním spaním....ráno mi trvá, než se po té noci dám do kupy:o)

Dobrou noc:o)
Petrunečka + Kubíček 34175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čauky

28.8.2006 21:19:54
Děvčátka, já se s váma loučím, mám toho plný kecky. Kubík teď v noci zase vytrapuje a už se mi i stalo, že nemohl usnout a to u něho neznám, takže jdu do hajan, se připravit. Teď asi tejden spal v kuse, vzbudil se až ráno kolem půl šestý a teď už někdy vstává i ve 1/4 10, takže se mějte a dobrou noc
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 28265  [Dalších 28175 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.