| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 11028  [Dalších 10928 >>]
JanaB + 2 45341

Re: Re: Re: Re: ahoj

30.8.2006 16:50:33
Ahojky, také se hlásím stále 2 v 1.

Suchvo, dětičky jsou nádherné.
Zuziko, držím palečky, ať se porod rozjede sám.

Jinak - chystám tašku do takové pozice, abych na ní taky mohla sedět. Uklizeno, vytřeno, vyluxováno, vařeno, i procházku jsem zvládla a stejně žádná změna...

Opatrujte se, pa.
Kulivočko 14510

Re: Re: Re: Re: ahoj

30.8.2006 16:44:59
Achoj Zrzku, jojo, přesně tak :-) A posuneš si termín, abysme se tam potkaly? Potřebujeme jeden vééélikej pokoj-potřebuju mít okolo sebe ještě Lindáska a Sarkitu :-)
Chodíš ted zase k němu?
My u něj rodili před 2,5 lety a taky super. Teda až na pěkně nepovedenej epidurál, ale to jsem ještě netušila, že on je anesteziolog, píchla to blbě taková koza mladá, pardon. Nevím, jak se jmenovala, ale na její obličej nezapomenu nikdy-nesmí se přiblížit, jinak ji zaškrtím :-)
sarkita 5195

Re: Re: Re: ahoj

30.8.2006 16:18:37
Zuziko, tak se ted budeme vsechny soustredit, aby Ti zacaly kontrakce! Drzim palce!
Zlatko, tak v patek to tam roztocime. Segra uz je v praci, mama je nastydla, tak taky nevim jestli tam nebudu muset s Mareckem...
Psala mi Manka, ze je maji zitra pustit domu.
Suchvi, je tem to slusi, ja jsem tak strasne zvedava, jak bude Marecek reagovat, kez by to bylo takhle pohadkovy jako u vas...
Jdu si udelat kafe a taky si dam neco sladkyho, ale me tnhle zlozvyk provazi nejen behem tehotenstvi....ikdyz ted mozna vic, hlavne jsem schopna snist i treba pytel gumovejch medvidku a to normalne nedelam...
LadkaV 30808

Re: Re: Re: ahoj

30.8.2006 16:12:37
Jé,Zlato,ty budeš rodit u Toníčka Pařízka? Já u něj rodila před 14ti lety.On byl první,kdo tady rozjížděl epidural.Byl naprosto skvělej.
zuzanag, Kuba 4 ,Sofie 8.9.06 27259

Emitex

30.8.2006 16:08:26
Ahoj holky,

jenom v rychlosti, zase musím letět... dneska konečně dorazily všechny peníze za Emitex, takže večer balíky nachystám a zítra je budu posílat... omlouvám se za zdržení, ale bance to trvá dlouho a já to dneska nestíhám.

Jo a jinak nerodím :)))) Večer se ozvu... páááá
Kulivočko 14510

Re: Re: ahoj

30.8.2006 15:15:46
Aqual. díky!
Se v pátek poptáme...když se neozve do té doby
Verča,Vašík06 a Evička09 45804

Re: ahoj

30.8.2006 14:59:00
Zlati,
myslim ze se Plice jmenuje Iva Lacingerova. Kdyz neco zjistis, dej nam vedet. Snad jsou vsichni ok.
Kulivočko 14510

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

30.8.2006 14:46:14
Marto2, mi došlo, že příští léto můžeme zakalit:-))) Máme chalupu kousek od vás. Teda my ne, mužovi rodiče, takovou kůlničku rozpadlou, bléé..ale okolo je nádherně.
Vicki, ty jsi to ale pěkně na napísla s tím kojením, je to přesně tak. Naštěstí už jsem se naučila tyhle řeči si nebrat a vypouštět..prostě jak to půjde, tak to půjde a stresovat se s tím nebudu ( doufám :-)).

Sarkito, v pátek se teda uvidíme jo? :-))
Jen jsem zvědavá, jak to stihnu všechno-interna, monitor, ultrazvuk byl volný jen v 11:15 a Pařízek je tam do 11:30. To abysme vyjeli v 7h ráno..jo a budu tam mít Rozinku, do neděle, resp. spíš do pondělí není absolutně žádný hlídání.

Nevíte některá, jak se jmenuje Plíce příjmením? Jinak by se tam asi blbě dohledávala...mám z ní docela nerva.
milena30+stepanek rok a pul 49751

Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 14:17:32
suchvi,
vicki to napsala spravne, vim ze jsou matky ktere i kdyby se rozkrajely, tak nekoji. at ti mimiska krasne roste a at to zvladate, hlavne se nenech zvyklat clankama, pripadne takovymi jako jsem ja, nemyslela jsem to zle. a ze ma bobinka zloutenku? juj to na ni vubec neni znat, prijde mi jak ze soustruhu blondynecka, ktera ma aspon 14 dni :-)
mnoho sily a zdravicka
Bara + 2 48998

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

30.8.2006 14:09:03
Zuzi, tak ti preju at to mate uz brzy za sebou a at vse probehne v poradku. Je docela zajimave porovnat ten jejich pristup tady a u vas. U nas te po odtoku vody sice taky nechaj cekat 24 hodin, jestli se dostavi kontrakce, ale musis uz byt v nemocnici (nebo se pletu?). Ale kazde ma asi neco do sebe..

Suchvi, Emca je nadherna a s Pajou jim to tam moooooooc slusi. To je tak krasne, jak jsi psala, ze se o ni tak stara!! Snad mu to vydrzi! To muj synovec, kdyz se mu narodil bracha, ho chtel spis zabit - obcas se mu to skoro podarilo.. ale oni jsou od sebe jen dva roky, to je rozdil. Paja pujde uz do skoly nebo az pristi rok?

Mimco me nenechalo v noci spat, porad kopalo, ale hrozne dole, coz bylo neprijemny a hlavne jsem byla trochu nervozni, protoze tam normalne nekope, tak jsem neveda, co se deje. Dopoledne jsem mela nejake zarizovani, tak se jdu ted dospat, snad usnu!!

Holky, ta Plice mi dela pomalu starosti..
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 11028  [Dalších 10928 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.