| Marťa 2+Toník a dvě dcery | 45495 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj30.8.2006 13:25:19
Tak se mi ten příspěvek krásně vymazal a už vůbec nevím co jsem tam psala.Takže Zuzikovi přeji ať se jí porod brzy rozjede a má to brzy za sebou.Suchvo ty provokatérko to se to provokuje,když malou už máš u sebe a je opravdu nádherná blondýna já už chci snad taky(ne ještě musím chvilku vydržet).Fotky opravdu hezký.
Dnes jsem byla na kontrole tak nic moc jsem se nedozvěděla jen mi udělali stěry a zase mám o kilo míň takže dobrý.Potom jsme byly v porodnice sepsat porodopis a natočily mi monitor ukázaly porodní sály,pokoj a novorozenecké oddělení tam zrovna žádné mimčo nebylo všechny měly mamči u sebe.PA byla mlaďoučká ale milá a manžel si s ní dost pokecal.Tak už abych to snad měla za sebou.Na monitoru prcek chrápal a teť kope jak o závod tak končím ať ho neprovokuju.Tak večer ještě nakouknu. |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj30.8.2006 13:16:21
Co tady ještě děláš Zuzika,mazej do porodnice,jak tě můžou ještě nechávat doma.
Suchvi,ty máš prostě obě dvě děti moc krásný. Zrzek,já už mám nahoře 20kg,děs a hrůza.Jenže já ujíždím taky strašně na sladkým. Káčule děkuju. |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 12:51:10
Já vím Aqui,že máš Vašíka taky KP,ale máš ještě o trochu závažnější důvody než já,proč rodit císařem a já si tady stěžuji.Jsem zvědavá jak nás nakonec odrodí.Každopádně držím taky palečky.
No Mandelinko,to bude asi dřív než 6.9. nemyslíš? Andrej,věřím,že porod musím poznat,no idkyž......:+) Suchvi,už se těším na fotečky,jak se pokochám. |
| Káčule79 + Kačenka 21.9.06 | 41934 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj30.8.2006 12:47:54
Ahojky pupíci a maminy,
Zuzi - držím palečky ať se to rozjede a ať už máš mimíse u sebe! MishaK - na to špatný nemysli a jen dobrou náladu,ju? Andrej - vítej do klubu. Hlásím, že průjem pořád nepřestává a od rána už zase lítám. Holky to asi nebude k porodu. Že bych se čistila už druhej den? To spíš asi ten bacil. Nevím. Pořád mi vrtá hlavou ta Plíce....:o((( |
| LadkaV | 30808 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj30.8.2006 12:21:30
Ahojky holčiny,
koukám,že bychom mohly mít další miminko. Zuzi- držím palečky,ať všechno dobře dopadne. Suchvi, vítej zpět i s malou princeznou.Je opravdu jako andílek. Jo, Suchvi- pěkně nás dráždíš, že jsi přibrala pouze 2,5 kg:-))Já už mám hore 15 kg a sotva se nesu:-(( Když jsme rodila Áňu měla jsem v den porodu 59kg a teď už mám skoro 80Kg.:-(( Ivčo-já do bazénu nevlezla.Áńa si naštěstí vzala s sebou kámošku.Akorát mě trochu naštvala,že jsme kvůli jednomu tobogánu, jely hodinu přes celou Prahu.Přitom máme dva bazény 15 minut od baráku:-))Ale ona musela na tobogán:-)) Andrej- taky ujížídm na mléku a sladkém:-) Včera jsem se ještě stavila v práci.Kolega se v sobotu ženil a včera přinesl dortík.Takže jsem neodolala pozváni a na pořádnuý kusanec se stavila:-)mňam,mňam a to já normálně dorty vůbec nejím. Aqualiso,docela ti závidím,že už budeš mít Vašíka brzy u sebe,ale také moc ti to moc přeju. Vysvitlo sluníčko.hurá.Asi se půjdu na chvíli provětrat. |
| Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
|
|
Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 12:11:47
Ste strasne zlate, dakujem za podporu.
|
| Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
|
|
Dnes som na rada Ja, huráááá.30.8.2006 12:09:26
Mam potvrdeny odtok plodovej vody, ak sa nezacnu kontrakcie do rana, tak o 7.30 hod. zajtra nastupujem na vyvolanie.
|
| Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 12:09:19
Tak mi to nedá:-)
![]() jinak Pája je ségrou nadšenej,pořád jí kontorluje,až nás překvapil.Dnes jí bude zkoušet krmit(samozřejmě jen asistovat)Ale chce si to vyzkoušet.Jen mu nevoní pokaděný plínky,ale statečně je vyhazuje:-)))) Holky je krásný když přijde k Emušce a řekne "ahoj Emčo:-)"Dá jí pusu,pohladí,pohoupe a zase si jde hrát:-))) |
| ještě mail... |
| • |
Re: podprsenka30.8.2006 12:08:38
v případě zájmu pište na m.romca@seznam.cz
|
| prodám tuto podprsenku |
| • |
podprsenka30.8.2006 12:07:02
Prodám podpresnku zn.Barley,vel 80d,je velice pohodlná.Kní zdarma přidám podprenku na kojení vel.80d,je sice dost nošená,ale na noc stačí.
PC:299kč,NC:199kč za obě dvě. ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.