| Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:59:25
Tak teď to už vzdávám,až mi je kamarádka nahraje do albíčka ta se budu chlubit dál:-))
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:58:16
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:56:49
no tak nic jdu to zkusit znova:-)
|
| andulka75 | 38698 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:56:46
Tak já myslím, že Mandelinka to má taky dneska jistý. To nebude učůrávání, ale spíš ta plodovka :o)
Jinak já mám od včera průjem, ale to je tak všechno. Suchvo, Emička je krásná :o) Teda Misho, tak doufám, že to poznáš, až se Ti to rozjede :o) Já jsem se nacpala bramborama s tvarohem a jdu do tý cukrárny, tak pa zase večer vcelku :o) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:56:17
Tak na přání pár foteček,ať to tu trochu zaplácám,předem se omlouvám za velikost:-)
|
| Verča,Vašík06 a Evička09 | 45804 |
|
|
Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:36:46
Suchvi, prave proto ze vim jak je tezke kdyz neco nejde tak jak bychom si prali. Nevim jestli te to trosku uklidni, ale ja nepila od prvniho okamziku protoze mamka mela vpacene bradavky a v te dobe se s tim nic nedelalo. Chudak mela silene zanety a ja byla jen na umele baste. A vidis, vyrostla jsem :o) Kdyz proste neco nejde tak se to pres koleno lamat neda. Ja uz treba ted vim, ze nebudu moct Vasika krasne chovat jako sva mimca chovate vy a od zacatku ho budu muset nosit ve vaku. Z te moji nefunkcni ruky by proste vypadl a doufam, ze si proto nebudu pripadat jako spatna matka. Taky se mi s tim nesmirovalo lehce. Kazdopadne mala je kouzelny blondaty drobek (my doufame ze Vasik bude taky blond, kdyz jsme oba blondaci :o) a kdyz budes mit cas, hod nam sem jeste nejakou dalsi fotku at se naladime :o)
|
|
|
Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:26:17
Mishak, Vasik je taky koncem panevnim a rodit budeme cisarem pristi stredu :o) Hlavne at vam to dobre dopadne :o)
|
|
|
Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:26:13
Augli,vím,že to myslíš dobře a děkuji za rady.Víš já jsem ráda,že to vůbec jde takhle.U Páji to prostě nešlo.Mě se nedělalo mlíko a Pája prso odmítal.Malá má stále ještě žloutenku a tak je i dost spavá a při kojení usíná a moc toho nevysosá,takhle mám aspoň přehled kolik toho vypije.Když je odmítá flačku tak po malíčku skočí určitě.
Docela dobře to vystihla Vicki,ono když to někdy opravu nejde tak to nejde a člověk stím nic neudělá.Já jsem u Páji probrečela nocí,že jsem neschoná matka,že mu nemůžu dopřát mlíko od sebe.Všude se píše jak je kojení dobré,ale strašně málo utěšujících slov pro ty co nekojí.A slovo útěchy ta matka potřebuje slyšet. Emulka si vypila 30 mlíčka házela tu očka a už zase chrupčí.Ale jak je malá tak je "ukecaná":-) |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 11:01:59
Vicki-krvácení-už přestalo,tak snad mi to jen trochu rozdráždil,nic víc.
-porod-doktor tvrdí,že prdelka je měkká tkáň,proto tolik nenaléhá na spodek jako hlavička,která je tvrdá a tím pádem jsou kontrakce mnohem slabší.Mám prý jet hned do nemocnice,jak něco ucítím,abych neporodila v autě a hlavně doktoři se musí rozhodnout jak mimčo půjde ven,jestli císařem nebo nás normálně odrodí.Tak uvidíme nějak to dopadne. Mileno,Aqui-díky za podporu,teď jsou pro nás nejdůležitější mimískové. -dokrmování-pokusím se nedokrmovat,pokud to jen půjde.Vím,že miminka jsou pěkně vyčůraný a pokud jim něco jen trochu usnadníme,hned se toho chytnou.Ale samozřejmě souhlasím i s VICKI,nikoho za to neodsuzuji,někdy to prostě jinak nejde. Evi-myslim,že Zuzika už bude v porodnici. Aqui-poslední dny těhotenství a ty je takhle prozvracíš,to je mi moc líto.Co nejvíc odpočívej ať jste oba i s miminkem silní na porod. |
|
|
Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:58:52
Suchvi,
pokazde se rika neco jineho. Nam sice taky na kurzu rikali ze prikrmovat jen se strikacku a malickem v pusince, ale jestli mas pocit, ze mas velka prsa a mala malou pusinku, zkus si zavolat na nekoho z laktacnich poradcu. Myslim ze perfektne poradi a mozna Emicce bude stacit jen jina poloha. http://www.kojeni.cz/poradci.php Drzim palecky at se pekne rozpije, kdyz mas mlicka hodne. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.