| sarkita | 5195 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:39:39
Ahoj tak hlasim, ze jsme stale 2v1!
Zuzika, tak drzim palce, at se to rozebehne a mas brzy mimi u sebe!!! Tady vsichni plasi a s odteklou vodou musis hned do porodnice. Vicki, vcera mi Sarik psala, jsou taky stale pohromade, asi ji manzel odvezl pocitac, ze se neozyva. Suchvi, Emicka je krasnej andilek!!! Marecek nemel nikdy problem stridat lahev a prso, taky jsem pouzivala lahvicky Avent, vsak ona nakonec zjisti jak na to! Zlato, tak asi se zase v patek uvidime! Marecek ma rymu, tak se bojim, aby se to nerozjeelo v nejakou virozu, to by se ted moc nehodilo....Tak snad radsi vydrzim do toho pondelka. Pa, jdu varit kureci polivku! |
| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:30:27
Mileno, ono některým mimčům lahvička fakt nevadí a neodstaví se, jiný se může odstavit jenom jí jednou dostane....... A k tomu dokrmování - já jsem na jednu stranu příznivcem kojení, jenže ono občas člověk může chtít sebevíc a opravdu to nejde...... Takže ani ty dokrmy nezavrhuju, protože to bez nich občas fakt nejde....... Co mi v dnešní době docela vadí je to, jak je kojení a nekojení prezentováno - po přečtení různých článků má člověk kolikrát pocit že když svoje dítě nekojí tak je špatná máma, která se jenom vymlouvá na to že to nejde, a to dost maminek úplně zbytečně hrozně stresuje..........
|
| Verča,Vašík06 a Evička09 | 45804 |
|
|
Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:26:51
Preju hezke dobre rano...
mam za sebou pekne silenou noc... opet jsem zvracela, asi toho bylo vcera na Vasika hodne, strasne kopal a hlavickou stouchal do zaludku. Rano jsem byla tak unavena, jako bych vubec nespala. Suchvi, mala je krasna blondynecka... co na ni rika Paja? Zuzi, snad se to nezastavi uplne a podari se to jeste dneska. Budeme drzet palec. Vicky, vydrz s tim rozenim na zacatek pristiho tydne...sejdeme se na P2 :o) Mishak, nevim co se ti stalo, ale je fain ze se snazis myslet pozitivne, mimco to urcite oceni :o) Dneska pojedu naposledy na cviceni a kurz, tak se docela tesim, jen to pocasi by mohlo byt o stupinek teplejsi...Jdu si vzit knizku, kaficko a budu si uzivat posleni dny 2v1 :o) |
| Evča,Verča a Terezka | 33152 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:21:42
Ahojky
Suchvi vítám tě zpátky,Emča je moc krásná... Zoulinko,taky jsem si napsala tvůj telefon,tak kdyby něco dej mi vědět. Zuzika tak co jak to s váma vypadá?? |
| milena30+stepanek rok a pul | 49751 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:20:21
mishulko, drz se holka at se deje co se deje, mimi i ty budete potrebovat moc a moc sily, tak mysli jen na milejsi udalosti a starosti. drzim ti palecky. co se porodu tyce, nerekla bych ze by jsi nepoznala, ze to na tebe jde, neboj, bude to v poradku :-), ver si! suchvi, moooooooc a moc gratuluju k vysoustruzenemu miminku, to je teda bloncka. mamina mi tu uronila slzu, kdyz ji videla, tak at vam to klape a at prospivate, stejne tak dalsi narozena miminka, ktera jsem nepostrehla. dokrmovani, trochu se toho bojim, nikdy bych nad tim nepremyslela tolik, jako kdyz jsem se dozvedela ze tchyne prikrmovala a radovala se jak svagrova papa a zadelala ji na obezitu a ted se trapi s metrakovym telem. ja jeste zadne mimi nemam, ale vnucuju si myslenku ze mimi si vezme tolik kolik potrebuje, ev. dokrmim ze strikacky s malikem v pusince, aby nezlenivelo!!! cetla jsem to v nejake knize, ze z flasky se jim duda lepe a nechce se jim vracet z prsu a kdyz pak neni prsnik kojenim podporovan, tak se dela mene a mene mlicka az se vytrati. znama taky dokrmovala a libovala si ze ji mimisekl spi skoro celou noc, ale prestalo se ji delat dostatecne mlicka a ted uz dokrmuje sunarem a tak pod :-( .......no verim, ze delame pro sve mimisky to nejlepsi co muzeme dle sveho uvazeni. jen nesmi dojit na nasi pohodlnost- suchvi, to neni narazka, to je jen nazor. jsi uz maminka a tak vis, co je nejlepsi. jsem zvedava jak co ceka me! :-) divala jsem se do tabulky, pupickove, tak nam ted uz budete pekne ubyvat, koukam :-) ja minule na monitoru mela strach, ze se mi mimi nehybe a ted jsem byla napojena 45min a malem jsem mela prijit po dvaceti minutach jeste jednou, protoze pres divoke pohyby nebylo mozne mimi natocit. tak takhle se mnou clouma horsky vzduch :-) tak maminky, at se "sypete" jak jen vam je to nejmilejsi, jdu neco delat |
| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:19:01
Ahoj Misho, nevím sice co se stalo, ale jsi hrozně statečná že se tak držíš a kvůli miminku se snažíš nestresovat, uvidíš že bude líp !!!
To krvácení - no já to nikdy nezažila, ale holky tu občas psaly že se jim to stalo, ale přeci jen, kdyby se ti zdálo že krvácíš dost nebo že to nepřestává, radši bych zašla na kontrolu....... Porod - nedokážu říct jestli je rozdíl mezi KP a porodem hlavičkou, ale pokud ti neodteče plodová voda tak ti začnou kontrakce, ze začátku slabé, postupně budou sílit a intervaly se zkracovat. |
| Monča&Lucinka02/04&Filda09/06 | 14929 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 10:18:35
Ahoj holky,
Zuziku, Ty mi hrozně připomínáš moji kamarádku. Té taky odtekla voda, tak zavolala manželovi, aby přijel domů z práce. Ten tam byl coby dup celý vyplašený a kamarádka mu ještě vařila večeři, prý ať se pořádně nají, když jede z práce a neví, jak dlouho v porodnici budou. :-)) Všechno nakonec krásně zvládli :-)) Holky, s tím hlídáním je to fakt na prd, když člověk zrovna nikoho na hlídání nemá. My máme naštěstí o ulici dál švagrovou, která je teď doma, protože je na neschopence, takže, když nebudou doma Milan. rodiče, nemáme problém. Jinak u nás doma nic nového. Já se cítím dobře a teď poslední dvě noci se mi nějak moooooc dobře spí. :-)) Jenom kolem půlnoci nebo jedné se vzbudím, jdu na záchod a zase pokračuju ve spaní. Tak Zuzko, Tobě držím pěstičky, ať to máš brzy za sebou a máš miminko brzy u sebe v náruči. A vám všem, které už chcete rodit, tak ať už rodíte!!! :-))))) Jdu vařit. |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 9:57:25
Ahoj těhulinky,hlásím se po dlouhé době,ale při hodilo se mi něco moc ošklivého,ale už jsem si zakázala na to myslet (už kvůli mimískovi,teď musíme být v klidu).Snažila jsem se vás občas číst,ale neměla jsem chuť se zapojovat do debaty,ale už dost,chci se radovat.
Suchvinko,ta Tvoje malá Emka je prostě nádherná,fakt krásný miminko. Zuzika,jak můžeš být tak klidná,když už Ti odtekla plodová voda a ještě si s námi psát,máš můj obdiv. Tobě Aqualisko ten přesný termín porodu docela závidím,myslím,že je to fajn vědět přesně kdy budeš mít mimíska u sebe a hlavně se na to asi dá lépe připravit.Aspoň to je můj pocit. Já byla včera na kontrole,jak do mě doktor šáhl hrozně jsem se rozkrvácela,ale to je asi normální nebo ne?Dokonce mi přístroj naměřil kontrakce,ale já zatím nic necítím,samozřejmě jen tuhnutí bříška.Myslíte,že se nám to může už brzy rozjet?Dokonce mi říkal,že když jsme KP,že nemusím ani moc ty kontrakce poznat,tak jak mám poznat,že se mi rozjíždí porod? |
| Vicki. | 39008 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 9:44:18
Zlato, no jooooo, já vím, ale to prtě si to nějak nechce nechat vysvětlit že už má jít ven..... :))))
Hele to jsme na tom s hlídáním stejně - máma dneska až do neděle odjíždí, ségra v čudu, švagrová taky, sousedka co jsem jí měla v záloze hlavně na noční službu tak odjíždí dneska, jak se zítra rozrodíme tak ho asi bereme sebou...... :)))) Já ti kdyžtak Rozu klidně přijedu pohlídat, kdyby něco..... :)))) Takže jestli zákon schválenosti funguje, tak mi dneska v poradně řeknou že nic nebude, a v noci jedeme...... :)))) Zlatuš na ICQ budu, ale asi po 11 odjíždíme do porodnice a počítám že budu spíš až navečír nebo večír, ale určo písni !!! Co Šárik, nevíš nic nového? |
| Kulivočko | 14510 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)30.8.2006 9:29:03
Nazdáááár cholkííí,
hlásím se vcelku, jen nestíhám..furt se tu maká a finišujeme co to jde. Je mi divně, břicho bolí jako pří menzes, párkrát za den ztvrdne a vyšponuje se do špičky, malá kope jako divá a jinak nic...spíš jsem jen dost utahaná. Se koukám pěkně chystáte. Tak šup šup, limit vázne :-))))))) My musíme vydržet do příštího týdne. Rodiče mi zítra odjíždí zas na nějaký pracov.zájezd a vrací se v neděli, nemám absolutně hlídání, kdyby něco.. Stejně si myslím, že mi v pátek u Apol. naplánují termín sekce, pokud se do té doby nic nespustí...je to 90% Suchvi achóój, ještě jednou moc gratuluju. To je nááádderná blondííííína!!!!!!!!! Je fakt úžasná! Vicki, je středa:-) Doufám, že tě dneska chytnu na icq..snad mě Rôza chvilku nechá. Nám dneska přivezou postel, včera jsme ji koupili v Kika a k večeru jedeme do Ikea pro hor.skřínky do kuchyně, taky přijedou zapojit spotřebiče..jinak se tu hodlám jen plomcat mezi kreslením, hřištěm a stavebnicemi :-) Zuzika, jsi doma? Vy jste dobrý, tak brzy ráno tu strašit a ještě souvisle psát...uáááááá, já ještě ted spím.. chrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.