| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 11028  [Dalších 10888 >>]
Zuzika+Emmka+Attilik 7467

Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 9:27:43
Suchvi, Emka je nadherna.

Prave som volala do porodnice, mam prist na CTG a ak bude vsetko v poriadku tak ma este pustia domov. Kontrakcie mi uplne prestali.
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 9:26:11
Suchvi, tak to je dobře že to malý nevadí, nechtěla jsem tě tím nijak strašit, akorát že s prvním jsme to měli podobný, nechtěl se přisávat a pil málo (lenoch to byl), takže jsem musela dokrmovat odstříkaným mlíkem, a on se na flašku neodstavil hned, ale pomalinku přicházel na to že je to z ní jednodušší a pomalu začal prso odmítat čím dál tím víc......... Ale on byl fakt s kojením hroznej..... :)))
Malá je nádherná pusinka !!!

Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 20118

Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 9:06:44
Ještě si hraju,jedna včerejší siestová:-))Vykoupaná a teď už se jen vzbudit na papkání:-)

Re: Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 8:49:27
Mili měla CS9 ve čtvrtek,protože mi psala,že by se to mohlo do večera porodit a já jí psala,že je by to byla sranda,že právě rodím,tak by to měli dětičky hezky pohromadě:-)

Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 8:46:52
Vicki,ani se moc nebojím,pořídila jsem si Aventku.Savička připomíná bradavku a málé to nedělá problémi.U nás je problém v tom,že je ještě docela slabá a neutáhne tu mojí kozu.Doufám,že až trochu zesílí a povyroste bude to v pohodě.
Teď tu mám berušku na ruce a píšu jen jednou rukou a docela mi to jde:-)))Hází tu ksichtíky je to sranda jí pozorovat:-)
Vicki. 39008

Re: Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 8:44:30
Jani, jo, taky myslím že ho Milindě dělali..... Já si jen pamatuju že měla CS 7 (jako já před týdnem) a taky jí říkali že bude rodit každým dnem, a nic, a za týden měla CS 9 a to už myslím dělali ten hmat, ale nevím za jak dlouho po tom porodila...... Jenom tiše doufám že by to u nás dr. mohla taky trošičku popohnat.....

Co Zlata, ta se taky neozvala?
Jk2x 6246

Re: Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 8:33:55
Nazdárek,

za chvíli půjdeme papat tak jenom honem.

Zuzi, moc a moc držíme palečky ať už mám mimíska brzo u sebe.

Suchvi dobrá provokace. Chichichi, já jsem na tom podobně v těhu jsem se nakonec dostala skoro na svoji původní váhu před otěhotněním (nejdříve mínus 9 kg a pak plus 8 kg) a dnes 11 dní po porodu mám 10kg dole, no možná se ještě z mašiny stane twiggy holka ne?

Mandelinko - může unikat po malý dávkách.

Bambulko, Milinda s dvojčátkama na tom hmatu byla a tuším, že do dvou dnů pak porodila. Jestli kecám, tak mne některá opravte.
Bambulka a Lukášek 05.09.2006 37567

:o(

30.8.2006 8:25:20
Tak já se jdu chystat k tý doktorce... aby mimíska popohnala, když se mu nechce.....
:o(

Zatím papa.......
Vicki. 39008

Re: Jsem tu na chvilinku:o)

30.8.2006 8:19:24
Mandelinko, možný to klidně je, v porodnici ti na intimku nebo vložku udělají test.......
Gabča + Adámek 8.9.06 37394

Re: Re: Re: Re: Re: Dnes som na rada Ja, huráááá.

30.8.2006 8:17:45
Zuzi, tak moc moc držím palečky, jsem ráda, že jsi se dočkala!:-) A to jsi se ještě navečer ptala, jaký to je vědět, kdy se mímo narodí a za pár hodinek se do toho sama pustíš!:-))) Tak tfuj tfuj!

Andrej, dnes jsem se po dlouhý době docela vyspala, tak by to dnes i šlo:-) Je to fakt, teď před termínem to může být kdykoliv, tak to chce zachovat chladnou hlavu a klídek, pěkně si pospat, když to jde....

Suchvi, ty provokatérko - to zní skoro jako doporučení pro ženský, že když chtějí jít s váhou dolů, tak ať si nejdřív otěhotní a pak porodí:-))) Přeju ti to, je to fajn, tak ať je z Emičky co nejdřív pořádná přísavice a hezky přibývá!

Jedu na monitor a kontrolu k dr., tak zatím páááá! Odpolko zas nakouknu, jestli už je nějaké další miminko!:-)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 11028  [Dalších 10888 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.